Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 1.–7.12.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Tunnetko olosi kiusalliseksi muiden seurassa? Joidenkin passiivis-aggressiivinen käyttäytyminen voi saada olosi epämukavaksi, ja sekaannukset saattavat pilata järkevän keskustelun. Vaadi oikeuttasi tulla kuulluksi.

Kauris 21.12.–19.1.

Ovatko projektisi ja suunnitelmasi viivästyneet? Nyt on hyvä hetki muokata rutiineja, jotta saat tuotteliaisuutesi takaisin. Saatat inspiroitua joogasta, meditaatiosta tai muista stressiä ja ahdistusta lievittävistä harjoituksista.

Vesimies 20.1.–18.2.

Romanttinen elämäsi saattaa tuntua kiusalliselta, ja itseluottamuksesi voi horjua. Nyt on aika kohdata pelot ja muuttaa ajattelutapaa. Arvosta niitä asioita, jotka ovat elämässäsi hyvin ja jotka tuottavat sinulle onnea. Tee niitä enemmän!

Kalat 19.2.–19.3.

Teet paljon töitä urasi ja henkilökohtaisten tavoitteidesi eteen, ja perheasiat jäävät ehkä sivummalle. Tuleva viikko selkeyttää tilannetta. Nyt on aika miettiä sitä, mitä oikeasti haluat. Kun keskityt kuuntelemaan sydäntäsi, voit saada haluamasi.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinulla on voimakas tarve saada asioita tehtyä, mutta viivästykset ja erimielisyydet tulevat tielle. Saatat epäillä itseäsi ja kyseenalaistaa omia ideoitasi. Ota rennosti romantiikkaan liittyvien asioiden kanssa, sillä jokin ei ehkä ole sitä, miltä näyttää.

Härkä 20.4.–20.5.

Talousasioiden järjestäminen vaatii kärsivällisyyttä. Varaudu odottamattomiin kuluihin. Tuleva viikko opettaa sinulle, miten ja milloin rahaa kannattaa käyttää. Tee realistinen suunnitelma, niin selviydyt ilman ongelmia.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Et ehkä ole muiden kanssa samalla aaltopituudella, ja yhteisymmärrykseen pääseminen voi tuntua hankalalta. Tunnet ehkä olosi haavoittuvaiseksi ja olet epävarma siitä, mitä haluat. Ihmissuhteesi kaipaavat uudelleentarkastelua. Älä tee äkkinäisiä päätöksiä.

Rapu 21.6.–22.7.

Tarve vetäytyä saattaa vaikuttaa työelämääsi. Jokin asia vaivaa sinua, ja tunnet olosi väsyneeksi. Kun ratkaiset ongelman, energiatasosi voi nousta. Pidä työ- ja yksityiselämäsi tasapainossa.

Leijona 23.7.–22.8.

Tuntuuko, että ystäväsi pitävät sinua itsestäänselvyytenä? Kaikki ei ehkä mene suunnitelmiesi mukaan, ja saatat tuntea olosi ulkopuoliseksi. Keskity harrastuksiisi ja luoviin ideoihisi. Matkan varrella saatat tavata uuden kumppanin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Urasuunnitelmasi eivät etene niin nopeasti kuin haluaisit, ja tunnet olosi turhautuneeksi. Nyt on hyvä hetki ottaa askel taaksepäin ja keskittyä perheeseen ja ystäviin. Pieni hengähdystauko auttaa sinua uuden suunnitelman keksimisessä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sinulle avautuu uusia mahdollisuuksia ja saat nauttia uusista kokemuksista. Varaudu kuitenkin siihen, etteivät matkasuunnitelmasi mene toivotulla tavalla. Nyt on aika tutkia lähistölläsi olevia matkakohteita.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Raha-asiat saattavat turhauttaa sinua, ja pankkien kanssa asioiminen voi tuntua ärsyttävältä huonon palvelun takia. Tunnet olosi kyvyttömäksi. Voit kuitenkin kasvattaa tulojasi myymällä vanhoja tavaroitasi.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X