Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 1.-7.3.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kalat 19.2.–19.3.

Pidä jalat maassa raha-asioiden suhteen. Järkevän rahankäytön ansiosta koet onnistuvasi ja pystyt haaveilemaan jostain erityisestä tulevaisuudessa. Tee kolmivuotissuunnitelma, jotta pysyt oikealla polulla. Älä hellitä otetta unelmastasi vaan toteuta se.

Oinas 20.3.–19.4.

Nautitko, kun sinulla on kysyntää? Voisit hiljentää vähän tahtia ja tehdä listan prioriteeteistasi. Henkilö, joka herätti mielenkiintosi vuoden alussa, on jälleen mielessäsi. Päätä tällä kertaa, että otat kaiken irti tilanteesta, josta saattaa kehittyä hyvin jännittävä.

Härkä 20.4.–20.5.

Tietynlainen rauha on saavuttanut sinut. Pystyt ottamaan asiat sellaisina, kuin ne tulevat, etkä panikoi. Voisiko seesteisyytesi johtua uudesta ihastuksesta? Älä aliarvioi kokemuksen mukanaan tuomaa painoarvoa. Kuuntelemisen taidon omaavat ihmiset ovat usein leppoisia.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jos joku yrittää saada sinut mietteistäsi, hän tulee pettymään. Ennen kuin tiedät paremmin, mitä haluat, vedä rauhassa henkeä. Jakson edetessä alat nähdä asioita selkeämmin. Yllättävä tapaaminen viikonloppuna vahvistaa 
asian, jota olet ajatellut jo pidemmän aikaa.

Rapu 21.6.–22.7.

Oletko puolustuskannalla? Sinua neuvovat ihmiset saattavat hyvinkin ajatella parastasi. Kuinka hyvin he mahtavat tuntea sinut? Kuuntele, sillä saatat oppia jotain. Loppujen lopuksi voit tuoda esiin oman suunnitelmasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Onko sinulla todellakin niin monia vaihtoehtoja, ettet osaa enää valita? Ei ihme, että elämä voi tuntua välillä monimutkaiselta. Mieltäsi kiehtoo polku, jota et ole vielä kulkenut. Ole avoimin mielin ja keskustele asioista sinulle tärkeiden ihmisten kanssa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tarkastele elämäsi eri puolia ja mieti, mitä ne antavat sinulle. Joskus sitä ajautuu helposti vain ajelehtimaan. Aluksi se voi tuntua mukavan stressittömältä, mutta ajan mittaan se saattaa turhauttaa. Pohdi, mitkä asiat voisivat tehdä sinut onnelliseksi viiden vuoden kuluttua.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jokin asia ärsyttää sinua työelämässä. Odota kuitenkin, ennen kuin teet siitä sen suurempaa numeroa, sillä et todennäköisesti ole ainoa, jota asia koskee. Yhteistyö jonkun toisen kanssa voisi olla tehokasta, mutta valitse aika ja paikka huolella.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jokin kotiasia vaivaa mieltäsi. Yrittääkö joku salata sinulta jotain vai onko hän vain huolissaan? Kuuntele tarkkaan, mitä hän haluaa sanoa. Jos te molemmat tahdotte samaa asiaa, voitte tehdä kompromissin. Ellette, yritä hillitä itsesi. Ajattele tulevaisuutta.

Jousimies 22.11.–20.12.

Vaikka nautit toisten auttamisesta, ajattele myös itseäsi ja omia tarpeitasi. Tietyt elämänalueet kaipaavat välitöntä huomiotasi. Suhteet eivät ole aina yksinkertaisia. Luuleeko joku, ettet ole enää kiinnostunut? Älä ota mitään tai ketään itsestäänselvyytenä.

Kauris 21.12.–19.1.

Näytä ja kerro muille tällä jaksolla, mitä tunnet heitä kohtaan. Saatat yllättyä, kuinka paljon saat siitä voimaa jatkaa eteenpäin. Jotkut voivat vähätellä kommenttejasi, mutta älä peräänny. Ansaitset arvostusta ponnisteluistasi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Koeta saada äänesi kuuluviin. Itse asiassa se on useimmiten hyvä päämäärä. Jos et nyt onnistu jossain asiassa, saat vielä uuden tilaisuuden. Koeta olla silloin valmiina. Kumppanisi voi painostaa sinua, mutta hänen tulisi ottaa huomioon myös sinun huolenaiheesi.

X