Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 1.–7.9.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tästä viikosta lähtien valokeila suuntautuu sinuun ja kykyysi tehdä päätöksiä. Saatat jopa rohkaistua, olla hieman itsekäs ja keskityttyä itseesi. Jokin idea muhii mielessäsi, ja sinun on vaikea olla huomaamatta sen tuomaa jännitystä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kaipaatko hengähdystä? Seuraavat neljä viikkoa ovat vetäytymisen ja uudistumisen aikaa. Vaikka olet luonteeltasi sosiaalinen, rentoutumisen tarve voi nyt mennä sosiaali­suuden edelle. Ymmärrät, että joskus kannattaa päästää irti vanhasta, jotta voi kohdata tulevan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Työelämän ihmissuhteet ovat vieneet huomiosi viime aikoina, mutta nyt haluai­sit tutustua ihmisiin myös rennommissa merkeissä. Oletko valmis uusiin kuvioihin? Viikonloppuna saatat tutustua vaikutusvaltaisiin ihmisiin, jotka antavat uutta ajateltavaa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tulevat viikot ovat loistavia urasi ja maineesi kannalta. Pystyt aiempaa helpommin tuomaan esiin taitojasi. Se on hyvä, jos todella haluat edetä elämässäsi. Monet uudet tapaamiset ilahduttavat sinua. Eräällä on ehdotus, joka saa sinut syttymään.

Kauris 21.12.–19.1.

Oletko valmis seikkailuihin? Saatat innostua matkustelusta ja muista jännittävistä mahdollisuuksista. Kohtaat erilaisia, vaikeitakin haasteita tuntemattoman edessä. Uudet sitoumukset pitävät sinut kiireisenä ja onnellisena.

Vesimies 20.1.–18.2.

Alkava kuukausi näyttää olevan muutosten aikaa, mikä pätee niin pieniin kuin suuriinkin aiheisiin. Jos jokin asia on vienyt aikaasi ja voimavarojasi, mutta ei ole näyttänyt johtavan oikein minnekään, saatat luopua siitä voidaksesi siirtyä isompiin ja tuottoisampiin projekteihin.

Kalat 19.2.–19.3.

Tunne-elämä korostuu lähiviikkoina. Olet valmis yhteistyöhön ja kompromisseihin sekä kiinnittämään enemmän huomiota kumppaniisi ja muihin läheisiin. Saatat tehdä päätöksen, joka korostaa perhearvojasi. Sen myötä monet asiat muuttuvat.

Oinas 20.3.–19.4.

Kiireestä huolimatta innostut ja haluat saada entistä enemmän tulosta aikaan. Haluat saavuttaa tavoitteesi ja pitää aikataulusi. Höyry nousee pian päästäsi, ellet opi organisoimaan. Intosi käydä kaiken uuden kimppuun saa toiset ällistymään.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet siirtymässä hiljaisemmasta kaudesta vilkkaampaan. Olet valmis ilmaisemaan itseäsi entistä luovemmin. Pidä kuitenkin työ- ja vapaa-aika tasapainossa, jotta pystyt saamaan asioita aikaiseksi. Varmista, että uusi suunnitelma on satsauksensa arvoinen.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Nyt kannattaa tehdä muutoksia, jotka helpottavat sinua jokapäiväisessä elämässäsi. Voimakas näkemyksesi auttaa sinua tekemään tarvittavat ratkaisut. Hyvät sosiaaliset taitosi ovat avain onnistumiseen. Yhteistyön ansiosta jalkasi pysyvät maanpinnalla.

Rapu 21.6.–22.7.

Älä ota toisten mielipiteitä tai kritiikkiä liian tosissaan, sillä muuten saatat pysähtyä niille sijoillesi. Haluatko onnistua vastoinkäymisistä huolimatta? Jos uskot itseesi ja olet valmis ponnistelemaan tavoitteidesi eteen, pääset pitkälle.

Leijona 23.7.–22.8.

Sorrutko välillä shoppailemaan? Menettääkö tavara merkityksensä, kun olet saanut sen omaksesi? Koeta saada ostohimosi ruotuun. Tahdonvoimalla pääset eroon huonoista tavoista ja voit viettää aikaa uusien ja kannattavampien asioiden parissa.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X