Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 10.−16.12.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Vältä liian hätäisiä päätöksiä, sillä asiat eivät ole niin selkeitä kuin niiden pitäisi olla. Olipa kyse sitten työ- tai kotielämästä, mieti yksityiskohtia kaikessa rauhassa. Muuten saatat joutua perumaan tekemisiäsi ja asiat pitkittyvät tarpeettomasti.

Kauris 21.12. –19.1.

Haluaisitko toteuttaa jonkin ideasi? Saatat joutua tekemään siihen joitakin parannuksia ja etenemään pikkuhiljaa. Jokin suhde herättää kuumia tunteita, joita et oikein osaa vastustaa. Oletko varma, mihin ryhdyt? Ettet vain joutuisi katumaan myöhemmin.

Vesimies 20.1.-18.2.

Tietyn tilanteen lähempi tarkastelu auttaa sinua ymmärtämään erään motiiveja ja helpottaa löytämään tien eteenpäin. Oletko valmis neuvottelemaan? Avoin keskustelu voisi poikia rakentavia ehdotuksia, kunhan rajaat raha-asiat pois listalta.

Kalat 19.2.–19.3.

Tällä jaksolla tiedät, mitä haluat, ja teet aikeesi myös selväksi. Näin vältyt sekaannuksilta tai viivästyksiltä. Asioiden yksinkertaistaminen auttaa etenemään sujuvasti. Vahva henkinen tai romanttinen kiintymyssuhde voi muuttaa ajatusmaailmaasi.

Oinas 20.3.–19.4.

Tiedätkö, mitä haluat? Saatat luulla niin, mutta toisaalta voit tehdä harkitsemattomia päätöksiä, jotka voivat aiheuttaa myöhemmin ongelmia. Näyttää siltä, että juuri kun kuvittelet asioiden olevan kunnossa, jotain outoa tapahtuu. Joten ota rauhallisesti!

Härkä 20.4.–20.5.

Ihmiset voivat olla vakuuttavia, ja siksi sinun kannattaa olla varovainen. Sinun täytyy kenties tehdä jokin pikainen päätös, mutta kuuntelemalla muita voit joutua vaikeuksiin. Luota siis vaistoihisi, sillä sisimmästäsi löydät oikean ratkaisun.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Haluaisitko jo saada jonkin projektin päätökseen? Varmista ensin, että kaikki ovat samaa mieltä, älä pidä mitään ilmiselvänä. Hakeutumalla oikeiden ihmisten seuraan voit lujittaa ystävyyssuhteita, jotka ovat jääneet muiden asioiden jalkoihin.

Rapu 21.6.–22.7.

Panoksesi voi olla merkittävä, jotta jokin suunnitelma saadaan hoidettua menestyksekkäästi loppuun. Tulevina päivinä eteesi saattaa tulla asioita, jotka eivät vaikuta järkeviltä, mutta jos olet valmis kysymään neuvoa, lopputulos on parempi kuin kuvittelitkaan.

Leijona 23.7.–22.8.

Harkitse huolella ostoksiasi, et­tet maksa jostain liikaa. Perehtymällä asioihin huomaat, että tarjolla on luultua enemmän vaihtoehtoja. Etsitkö uusia kokemuksia? Ehkä voisit ryhtyä opiskelemaan uutta kieltä tai tarttua johonkin jännittävään haasteeseen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Juuri kun olet saamassa jonkin asian hoidettua, voi eteesi ilmaantua harmeja, jotka viivästyttävät aikataulua. Hoida ongelma itse pois alta, sillä muut voivat sekoittaa asioita entisestään. Mitä enemmän tutustut erääseen, sitä kiinnostavammalta hän vaikuttaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kuudes aistisi voi olla korvaamaton ja auttaa sinua tekemään viisaita valintoja. Noudata intuitiotasi, sillä se voi rohkaista sinua solmimaan kontakteja uusiin ihmisiin, joiden avulla saat asiat sujumaan jouhevasti. Ajattele luovasti.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Joudut ehkä pyytämään apua lähipiiriltäsi, mikä voi saada sinut vaivautuneeksi. Heidän panoksensa voi kuitenkin olla kohtalokas asian onnistumisen kannalta. Tunne-elämä mullistuu, sillä tunnet vastustamatonta vetoa juuri tapaamaasi ihmistä kohtaan.

X