Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 10.-16.1.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kauris 21.12.–19.1.

Pyri viettämään aikaa eri ikäisten ihmisten seurassa. Vanhemmat ystävät voivat tarjota tasapainoista näkökulmaa ja nuoremmat taas antavat intoa tulevaan. Avoin mieli ei tarkoita, että omisit toisten ajatuksia. Ole valmis kuuntelemaan, niin voit nähdä asioiden toisen puolen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Viimeaikaisten tapaamisten ansiosta olet saattanut muuttaa jokapäiväisiä tapojasi. Aiempaa terveellisempi ruokavalio on hyvä merkki. Jos sinusta tuntuu, että elämästäsi puuttuu jotain, voisit kenties opiskella jotain uutta pitääksesi mielesi virkeänä.

Kalat 19.2.–19.3.

Rakkaus ja uudenlainen ote elämään värittävät vuoden alkua. Mitä innokkaampi olet kokeilemaan uusia asioita, sitä nopeammin edistyt. Huomattavin edistyminen tapahtuu sosiaalisessa elämässä, missä pienikin vaivannäkö tuottaa hienon lopputuloksen.

Oinas 20.3.–19.4.

Tämä on hienoa aikaa uusille aluille useilla elämänalueilla. Ole tiedonhaluinen, niin toiset huomaavat sitoutuneisuutesi. Jos haluat tehdä vaikutuksen muihin, perehdy heidän kiinnostuksen kohteisiinsa. Etsi terveellistä vaihtoehtoa kyseenalaiselle tavallesi.

Härkä 20.4.–20.5.

Rakkaudessa näyttää olevan ylä- ja alamäkiä. Pyrkikää lähemmäs toisianne. Hienovaraisuus tiettyjen tietojen kanssa työelämässä kannattaa. Oletko päättänyt ehdottaa parannuksia? Varmista, että puhut oikean henkilön kanssa oikeaan aikaan. Tiedät kyllä oikean hetken.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tähtää entistä läheisempään ja onnellisempaan suhteeseen, mutta älä pidä mitään itsestään selvänä. Ole valmis tekemään työtä rakkauden eteen. Rehellisyys luo läheisyyttä. Kun näytät inhimillisen puolesi, se voi tuntua sinua rakastavista ihmisistä hellyttävältä.

Rapu 21.6.–22.7.

Haluat pitää kiinni kaikesta tutusta ja turvallisesta etkä kaipaa muutoksia elämääsi. Nyt sinulle tarjoutuu kuitenkin paljon uutta koettavaa. Se ei aina tunnu välttämättä omimmalta alueelta, mutta saat siitä paljon uutta voimaa ja virikkeitä.

Leijona 23.7.–22.8.

Mielenrauha ja henkinen hyvinvointi ovat sinulle nyt olennaisen tärkeitä. Jakamalla ajatuksesi toisten kanssa ymmärrät paremmin myös omat tarpeesi. Tasoita tietä läheisillesi, niin vahvuutesi tulee parhaiten esille. Ole reilu ja ymmärtäväinen kanssakäymisissäsi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Näetkö edessäsi mahdollisuuden muuttaa nykyistä tilannettasi? Vuoden alku on siihen juuri sopiva aika. Pieni maisemanvaihdos voisi auttaa tasapainoisemman kuvan luomisessa. Muista, että omista tarpeistasi huolehtiminen ei tee sinusta itsekästä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Odotatko innokkaana tämän vuoden tarjoamia uusia mahdollisuuksia? Kärsivällisyys kuitenkin kannattaa, sillä edistyminen voi tuntua aluksi hitaalta. Ole valmis tekemään asiat kunnolla ilman oikoteitä, niin saavutat helpommin pysyvän mielenrauhan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Viime vuonna jouduit hoitamaan paljon toisten ongelmia, joten koeta nyt löytää tähän asiaan tasapaino. Kiinnitä enemmän huomiota omaan hyvinvointiisi. Laadi itsellesi päivittäiset rutiinit ja pidä niistä kiinni. Älä unohda optimistista otetta asioihin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Ihmissuhteesi tulevat läheisemmiksi ja merkityksellisemmiksi. Viime vuoden lopulla tehdyt ponnistelut kantavat nyt hedelmää. Olet nähtävästi oppinut, ettei toisia kannata pitää itsestään selvyytenä. Saat voimaa ja innostusta nuoremmista ystävistä.

X