Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 10.–16.11.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tunnet olosi itsenäiseksi ja vapaaksi etkä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa toimiisi. Varo kuitenkin, ettet vahingossa aiheuta muille harmia. Jokin suhteistasi saattaa muuttua, jos olet avoin ja valmis puhumaan tunteistasi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Elämäntyylisi on ehkä alkanut kyllästyttää sinua. Asiat tuntuvat sekavilta, minkä takia päädyt tekemään liian äkkinäisiä päätöksiä. Ehkä olet vain tauon tarpeessa. Uuden aktiviteetin kokeilu voisi auttaa. Vai haaveiletko jopa uudesta työstä?

Kauris 21.12.–19.1.

Olet ollut viime aikoina levoton ja etsinyt uudenlaisia aktiviteetteja, jotka toisivat elämääsi lisää jännitystä. Kokeile jotain uutta ja uskalla ottaa riski. Saatat tuntea vahvoja tunteita jotakuta kohtaan, mutta anna itsellesi aikaa ennen kuin sitoudut!

Vesimies 20.1.–18.2.

Jokin tapahtuma töissä saattaa muuttaa tilannettasi, ja asiat voivat tuntua kaoottisilta. Älä tee aikataulustasi liian tiukkaa. Tuleva viikko sujuu paremmin, jos et huku tekemiseen. Voit jopa ryhtyä pohtimaan, mitä oikeasti haluat elämältäsi.

Kalat 19.2.–19.3.

Tunnet itsesi vapaaksi, mikä inspiroi sinua päästämään irti vanhoista, ahdistavista asioista. Vältä hetken mielijohteessa tehtyjä päätöksiä. Rohkaistut tekemään asioita, jotka ovat mukavuusalueesi ulkopuolella. Voit myös pyytää apua uravalmentajalta.

Oinas 20.3.–19.4.

Tilanteet saattavat muuttua nopeasti, joten älä toimi hätiköidysti. Jokin odottamaton tapahtuma voi saada sinut miettimään, mitä tehdä paineen lievittämiseksi. Kunnon hengähdystauko auttaa sinua suunnitelman laatimisessa.

Härkä 20.4.–20.5.

Saatat olla turhautunut johonkin ihmissuhteeseen, ja tilanne voi kiristyä. Välittömät toimenpiteet helpottavat jännitystä tilapäisesti, mutta lopputulos ei ehkä ole sitä, mitä haluat. Jos tunteesi tuntuvat suurilta, itku voi tehdä hyvää. Älä ole liian ankara itsellesi, vaan varaa aikaa hemmottelulle.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olet tehnyt ehkä liikaakin töitä. Joku saattaa inspiroida sinua tekemään muutoksia, joiden ansiosta sinulle jää enemmän aikaa itsesi tutkimiseen. Kaikki ei ehkä mene suunnitelmiesi mukaisesti, mikä kertoo siitä, että olisi nollaamisen aika.

Rapu 21.6.–22.7.

Sosiaalinen elämäsi voi kääntyä päälael­leen. Et ehkä pidä samoja arvoja enää yhtä tärkeinä, ja ystäväsi saattavat hämmästyä. Ette välttämättä enää ole samalla aaltopituudella. Voi olla aika siirtyä uusiin kuvioihin.

Leijona 23.7.–22.8.

Viikko tuo mukanaan muutoksia. Työelämässä tasapainottelu sujuu, ja luvassa voi olla läpimurto. Älä tee äkkinäisiä päätöksiä, vaikka tuntisit itsesi ahdistuneeksi. Tee sen sijaan vakaita muutoksia, joista on hyötyä myös läheisillesi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Lähipäivät voivat olla intensiivisiä. Tarkkaan harkittu aikataulu ei enää miellytä sinua, vaan kaipaat vapautta. Anna muutoksille aikaa. Päästä irti vanhasta ja tutki uusia mahdollisuuksia.

Vaaka 23.9.–22.10.

Raha-asiasi turhauttavat sinua. Kärsivällisyytesi saattaa olla vähissä, ja haet tyydytystä törsäyksestä. Älä tuhlaa säästöjäsi hetken mielijohteesta. Anna itsellesi armoa, pian motivoidut taas säästämään.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X