Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 10.–16.3.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MV Photos

Kalat 19.2.–19.3.

Alat olla valmis puhumaan asioista, jotka ovat vaivanneet mieltäsi viime viikkojen aikana. Olet terävä ja haluat ilmaista mielipiteesi. Nyt ei ole kuitenkaan paras hetki tehdä päätöksiä. Odota ensi viikkoon.

Oinas 20.3.–19.4.

Tunnet vetoa erääseen, joka on kiinnostunut kanssasi samoista asioista. Tämä voi johtaa orastavaan romanssiin tai kannustavaan ystävyyteen. Kuuntele sisäistä ääntäsi ja keskity unelmiisi. Osaat nyt nauttia luovuutesi voimasta.

Härkä 20.4.–20.5.

Sosiaalinen kanssakäyminen näyttää vilkastuvan, ja pystyt hyödyntämään uusien kontaktien tarjoamia mahdollisuuksia. Jokin saattaa kuitenkin häiritä huomiokykyäsi. Älä siis suostu mihinkään ennen kuin olet tutkinut asiaa tarkemmin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Haluaisit nopeuttaa suunnitelmiesi toteuttamista. Jos pystyt organisoimaan asiat kunnolla, se saattaa olla mahdollista. Älä kuitenkaan sorru sen vuoksi turhiin kompromisseihin. Haaveesi voivat olla inspiroivia, mutta toimivatko ne?

Rapu 21.6.–22.7.

Saatat kiinnostua henkisistä ja filosofisista ajatuksista. Etsitkö keinoa, joka parantaisi elämänlaatuasi? Kenties haluaisit itsellesi mentorin tai elämäntapavalmentajan, joka auttaisi laajentamaan näkökulmaasi ja ylittämään rajasi. Etene maltilla.

Leijona 23.7.–22.8.

Nyt ei ole paras hetki tehdä rahaan liittyviä sopimuksia. Ellei sinulla ole vaihtoehtoja, varmista, että kaikki yksityiskohdat ovat kunnossa. Varaudu silti mahdollisiin muutoksiin. Jollain tapaamisella voi olla sinuun hypnotisoiva vaikutus.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kanssakäyminen toisten kanssa vaikuttaa sujuvan ongelmitta. Sinusta on helppoa näyttää tunteesi ihmisille, joista välität. Loppujaksosta tilanne hankaloituu. Uskallatko luottaa erääseen? Etene rauhallisesti, ellet ole varma asiasta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Toimi järjestelmällisesti jakson alusta lähtien, niin voit olla tyytyväinen työsi tuloksiin. Loppujaksosta kohtaat pettymyksen. Tämä johtuu luultavasti väärinkäsityksestä, joten älä ota sitä henkilökohtaisesti.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Luovuus ja romantiikka nousevat pintaan, ja eräs romanttinen suhde näyttää kehittyvän parempaan suuntaan. Jokin tapaaminen vaatii erityistä varovaisuutta. Älä usko kaikkea, mitä kuulet.

Jousimies 22.11.–20.12.

Edessäsi on mahdollisuuksia, sinun täytyy vain rohkeasti uskaltaa tarttua niihin. Päätöksen tehtyäsi huomaat, että pystyt toteuttamaan suunnitelmasi. Viikosta voi tulla käänteentekevä tulevan kannalta.

Kauris 21.12.–19.1.

Ota mieltäsi painava asia puheeksi mahdollisimman pian. Nyt käytävät syvälliset keskustelut selventävät kuvioita eteenpäin. Jätä päätöksenteko kuitenkin ensi viikkoon, sillä loppujaksosta voi tulla kaikin puolin hämmentävä.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tiedät, miten voit tehdä toiset onnellisiksi ja olet jopa valmis uhraamaan oman aikasi auttaaksesi heitä. Älä kuitenkaan laita omia tarpeitasi ja tavoitteitasi taka-alalle. Kun mietit samalla, mikä edesauttaa omaa hyvinvointiasi, et voi epäonnistua.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X