Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 10.-16.5.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Härkä 20.4.–20.5.

Yritä välttää kovin voimakkaita tunteidenpurkauksia. Toisen painostaminen haluamaasi lopputulokseen ei myöskään ole suotavaa. Jotkin muutokset kotona voivat tuntua epämiellyttäviltä, mutta kun ne on kerran tehty, elämä sujuu entistä joustavammin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Pettymys voi hiipiä mieleesi tuntiessasi, ettei eräs arvosta sinua. Ehkä hän on stressaantunut. Huolehtivaisena ihmisenä pystyt kuitenkin olemaan sympaattinen. Myös kumppanisi saattaa olla stressaantunut tai kiireinen. Ensimmäisen askeleen ottaminen taitaa jäädä sinun kontollesi.

Rapu 21.6.–22.7.

Nähdessäsi jonkun tarvitsevan apua haluaisit rynnätä heti paikalle. Hienovaraisempi ote on kuitenkin suositeltava: näin toinen voi säilyttää omanarvontuntonsa. Toisaalta joku itseriittoisen oloinen voi pinnistellä kovasti pärjätäkseen. Koeta tulkita kehonkieltä.

Leijona 23.7.–22.8.

Arjessa unohdamme helposti pienet tärkeät asiat, kuten kiittämisen tai lupausten pitämisen tärkeyden. Osoita toisille, kuinka paljon he merkitsevät sinulle. Älä kiinnitä huomiota ihmisiin, jotka pitävät eniten melua. Onko heidän tarpeensa tosiaan noin tärkeä?

Neitsyt 23.8.–22.9.

Huolestuttaako sinua tällä viikolla käytävä keskustelu? Luota itseesi ja näytä toisille lämminsydäminen puolesi. Ole ennen kaikkea oma itsesi. Oliko elämä mielestäsi aiemmin yksinkertaisempaa? Ehkä vaitonaisuutesi on johtanut kummallisiin väärinkäsityksiin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Huomaat jonkin uuden asian edessä, että tiedät paljon enemmän kuin kuvittelit. Ota johtajuus käsiisi, jos tilaisuus siihen tarjoutuu. Muut eivät ehkä näe sinua johtajatyyppinä, mutta viehätysvoimasi ja kypsyytesi korvaavat sen. Vaistosi osuvat naulan kantaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jakso on täynnä ylä- ja alamäkiä, mikä saa sinut mietteliääksi. Rentoudu ja ota kaikki irti paremmista ajoista, jotta saat voimia selvitäksesi huonommista hetkistä. Irrottaudu edes viikonlopuksi työkuvioista ja nauti rauhassa ajasta perheen ja rakkaimpien kanssa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tuntuuko sinusta, että jokin on muuttumassa? Pidä sitä hyvänä merkkinä, jopa merkittävänä. Milloin viimeksi tapahtui jotain erikoisen jännittävää? Nyt tarvitaan uskoa tulevaan. Asia, jonka olisi pitänyt tapahtua jo aikoja sitten, alkaa vähitellen toteutua.

Kauris 21.12.–19.1.

Nyt kannattaa olla optimistinen ja tavoitella parasta lopputulosta. Älä oio mutkia töissä tai kotona, vaan tee aina parhaasi. Satunnainen kommentti saattaa jäädä sinulta huomioimatta, joten ole tarkkana. Kun pysyt terävänä, seuraukset voivat olla yllättäviä.

Vesimies 20.1.–18.2.

Meillä on taipumus ajautua helposti tilanteisiin tai päätöksiin juuri silloin, kun emme ole tarpeeksi tarkkaavaisia. Ole kriittinen. Pohdi vielä, onko juuri sinulle tarpeeksi hyötyä asiasta, joka sinua on pyydetty tekemään. Oivaltava näkemyksesi voi yllättää monet.

Kalat 19.2.–19.3.

Kodin ja työn välisen tasapainon löytäminen on helpompaa, jos olet rehellinen käytettävissäsi olevasta ajasta. Kaikkia asioita ei välttämättä aina kannata harkita liian pitkään ja perusteellisesti. Luota aiempiin kokemuksiisi ja vaistoihisi. Ne toimivat hyvin yhdessä.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinua vähän aikaa sitten askarruttanut pulma tuntuu nyt paljon helpommalta ratkaista, kun tietyt asiat ovat vihdoin tulleet ilmi. Intuitiosi auttaa asioiden selvittämisessä ja työstämisessä. Selkeä asialista voisi myös helpottaa saavuttamaan toivotun lopputuloksen.

 

X