Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 10.-16.9.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Taloudellinen tilanteesi voi vakautua tulevaisuudessa, jos pystyt tekemään nyt joitakin muutoksia arjessasi. Saatat miettiä myös taloudellista yhteistyötä jonkun kanssa. Niin kauan kuin ajatus tuntuu loogiselta, kannattaa sitä kehitellä tulevaa varten.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sinun on ollut viime aikoina vaikea tavoittaa tavanomainen tunne elämän tasapainosta. Olet saanut varautua siihen, että asiat muuttuvat. Kuitenkin saatat tuntea sisimmässäsi, että erilaisia muutoksia on tulossa vielä lisää syksyn mittaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Ajatteletko joskus, että toiset saavat kiitoksen tekemisistäsi tai uusista ehdotuksistasi? Tuo enemmän esiin persoonallisuuttasi, ole optimistinen ja avoin. Mieti, mikä ihailemissasi ihmisissä kohottaa mielialaasi ja kiinnittää huomiosi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Toimit tällä hetkellä mieluiten yksin ja saat paljon asioita aikaiseksi. Jotkut haluavat tuntea itsensä tärkeiksi elämässäsi. Tulevaisuuden kannalta sinun kannattaa viettää aikaa heidän seurassaan. Jos et halua seurata toisten neuvoja, ole kuitenkin diplomaattinen.

Kauris 21.12.–19.1.

Tänä neuvotteluiden ja kompromissien aikana on parasta pitää varasuunnitelmat pimennossa. Onkohan joku aikeissa ottaa varaslähdön? Lyö valttikorttisi pöytään ja ole terävämpi kuin toiset. Mieti, missä meni vikaan? Koeta oppia muiden virheistä.

Vesimies 20.1.–18.2.

Kun tarkastelet rahatilannettasi ja elämäntyyliäsi, huomaat, kuinka tärkeää itsekontrolli on. Levottomuuden ja selkeän ajattelun ero tulee sinulle selväksi tällä jaksolla. Älä sorru ylilyönteihin. Toisille antamasi aika ja huolenpito lämmittävät mieltäsi.

Kalat 19.2.–19.3.

Tylsältä vaikuttava käytännönläheisyys toimii nyt parhaiten. Kaikkien asioiden ei ole kuitenkaan tarkoitus säilyä ennallaan. Mitä enemmän muutut, sitä nopeammin uudet ideat kumpuavat. Saat ystävältä vahvistuksen, että olet vihdoin menossa oikeaan suuntaan.

Oinas 20.3.–19.4.

Älä odota täydellisyyttä itseltäsi tai muilta. Joskus on parempi ottaa askel kerrallaan kuin rynnätä eteenpäin, vaikka et luonteeltasi kovin varovainen olekaan. Tee parhaasi ja nauti kaikesta siitä, mitä olet saavuttanut. Kaikella on oma aikansa.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet ansainnut kaiken saamasi huomion, joten älä ole liian vaatimaton nauttiaksesi siitä. Joka tapauksessa pieni maisemanvaihdos voisi tehdä hyvää masentavan kauden jälkeen. Mieti, millaisista asioista sinulla oli tapana nauttia vuosia sitten.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Haluaisitko keskustella jonkun kanssa kunnolla pitkästä aikaa? Nyt aika voisi olla otollinen. Joskus on parempi antaa menneiden olla, mutta nyt muistelu voisi tehdä asiat selvemmiksi. Et todellakaan ole ainoa, joka on hämmentynyt nykytilanteesta.

Rapu 21.6.–22.7.

Ole toiveikas tulevan suhteen. Jotkut takaiskut ovat saaneet sinut varovaiseksi, mutta selviät niistä terveellä järjellä. Monet asiat ratkeavat itsestään ajan mittaan. Älä unohda, kuinka tärkeää on jakaa ajatuksia elämästä toisten kanssa.

Leijona 23.7.–22.8.

Harkitse tarkkaan eri vaihtoehtoja ennen kuin ryhdyt toimeen. Tilanteet muuttuvat ja asiat kehittyvät nopeasti. Saatat löytää aivan uusia mahdollisuuksia, joita et vielä osaa ennakoida. Ota selvää taustoista, niin pystyt paremmin sopeutumaan tilanteeseen.

X