Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 10.-23.4.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Oinas 20.3.–19.4.

Pyri vahvistamaan suhteita läheisiisi nyt kun sinulla on enemmän aikaa olla kotona. Vaikka asiat yleisesti edistyvät melko hitaasti, pystyt saamaan aikaan aikamoisia edistysaskeleita ihmissuhteissa. Et etsi kiitosta, mutta kärsivällisyytesi ansiosta saat sitäkin.

Härkä 20.4.–20.5.

Heitä estot nurkkaan ja sano, mitä sinulla on sanottavana. Jos joku haluaa sinun tekevän pikaisia päätöksiä, on luultavasti parempi pitää hänet loitolla, kunnes aika on oikea. Pidä kuitenkin antamasi lupaukset, ellet halua epäluotettavan ihmisen mainetta.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Uusi tuttavuus voi vaikeuttaa nykyisiä järjestelyjä. Vältä hätiköityjä päätöksiä tai lupauksia. Vanhan tapahtuman ikävä muisto saattaa värittää arvostelukykyäsi. Ikävystyessäsi voit myös kommentoida asioita tavalla, jota varmasti kadut myöhemmin.

Rapu 21.6.–22.7.

Jakso alkaa hämmentävänä, etenkin työasioiden suhteen. Urautuminen ei ainakaan helpota asiaa. Kysy toisilta neuvoa ja yritä löytää uusia näkökulmia. Vaikka ajan viettäminen kotona ei olisi ollutkaan päämääräsi, koeta hyödyntää aika perhesuhteiden vahvistamiseen.

Leijona 23.7.–22.8.

Selväjärkisyys on nyt todellinen valttikorttisi. Saat asiat sujumaan paremmin, kun laitat tunteesi taka-alalle. Ihmiset, jotka tuntevat sinut hyvin, saattavat yllättyä äkkinäisestä käytännöllisyyden puuskastasi. Älä turhaan murehdi asioita, joita et voi muuttaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tällä epävarmuuden värittämällä jaksolla saattaa tapahtua jotain yllättävää. Luultavasti romanssi on viimeisenä mielessäsi, mutta se voi silti osua kohdallesi. Ilonaiheet eivät ole kaukana, jos vain olet valmis avaamaan silmäsi ja sydämesi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kohtaat työelämässä muutoksia, jotka eivät aina miellytä sinua. Pidä kuitenkin mielessä, että nämä muutokset voivat olla väylä kohti uutta alkua. Koeta olla joustava erilaisten uudistusten edessä, älä anna menneen vaikuttaa tulevaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Yhteistyö toisten kanssa on tärkeää, mutta nyt se voi saada uusia muotoja. Uudenlainen teknologia tarjoaa monia hyötyjä. Vaikka saatat välillä turhautua, kärsivällisyys palkitaan. Positiivinen ote on paras toimintatapa, vaikka ei aina helpoin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Itseluottamuksesi paranee, kun toiset odottavat sinulta opastusta ja inspiraatiota. Tärkeintä on, että uskot itseesi ja kykyihisi. Olet aina valmis oppimaan uutta, ja uteliaisuutesi vie sinua oikeaan suuntaan. Näytä rakkautesi ja arvostuksesi läheisillesi.

Kauris 21.12.–19.1.

Käytännöllisyys ja sosiaalisuus kulkevat nyt käsi kädessä. Samalla näytät toisille, että he voivat luottaa kykyysi kantaa vastuuta. Epäröinnille ei ole nyt aikaa, joten tee suunnitelma etukäteen valmiiksi. Näin säästät rahaa etkä turhaudu niin helposti.

Vesimies 20.1.–18.2.

Luota vaistoihisi. Vaikka olet kiireinen, varaa tarpeeksi aikaa unelle ja rentoutumiselle. Pitkällä tähtäimellä saat enemmän aikaiseksi, kun olet kunnossa. Sukulaiset saattavat kaivata rahallista apuasi, mutta perehdy asiaan ennen kuin ilmoittaudut.

Kalat 19.2.–19.3.

Jakso voi olla vähän sekava, ja rakkautesi rutiineihin saattaa kärsiä. Jotkut asiat on nyt paras hoitaa yksin, sillä silloin voit tehdä tarpeen vaatiessa nopeita ratkaisuja. Mitä enemmän luotat itseesi, sitä helpommin toiset hyväksyvät toimintasi.

X