Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 11.−17.2.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Vesimies 20.1.-18.2.

Käyt nyt täydellä teholla.Jos kohtaat tällä jaksolla vastoinkäymisiä, se voi johtua siitä, että tietyt asiat vaativat uudelleen­arviointia. Pienistä rypyistä huolimatta onni on puolellasi, joten luota uskoosi tulevaisuuden tavoitteiden suhteen.

Kalat 19.2.–19.3.

Saatat löytää vastauksen mieltäsi painaneeseen ongelmaan. Tämä rohkaisee sinua uuteen alkuun ja valaa sinuun uskoa ja luottamusta. Tunnet tiivistä yhteyttä toiseen henkilöön – joko ystävään tai rakastettuun – ja tilanne näyttää lupaavalta.

Oinas 20.3.–19.4.

Asioilla voi olla tapana toistaa itseään, ja saatat huomata useampia yksityiskohtia, jotka muistuttavat sinua menneestä. Kenties tapaat yllättäen henkilön, joka liittyy menneisyyteesi. Avoin ajatustenvaihto lähentää sinua ja keskustelukumppaniasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Edessäsi on uusia mahdollisuuksia, mutta huomaatko ne? Nyt ei kannata saivarrella, vaikka saamasi tarjous ei ihan täysin vastaa toiveitasi. Tartu tilaisuuteen, sillä neuvotteluiden aika koittaa myöhemmin. Olet aloittamassa uuden ajanjakson elämässäsi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Toiveesi saattavat yllättäen muuttua tällä jaksolla. Suunnitelmiisi voi tulla viivästyksiä, joille et voi tehdä oikein mitään. Toisaalta saat näin enemmän aikaa pohtia asioita, mikä voi johtaa entistä parempiin ja suurempiin mahdollisuuksiin.

Rapu 21.6.–22.7.

Ennen kuin voit edistää lupaavilta tuntuvia ideoita, sinun täytyy ehkä ottaa pari askelta taaksepäin. Asiat ovat saattaneet muuttua, ja joudut tarkastelemaan suunnitelmiasi uudelleen. Yksityiskohtien pallottelu toisten kanssa voi auttaa sinua eteenpäin.

Leijona 23.7.–22.8.

Jaksoa leimaavat hämmentävät viestit ja väärinymmärrykset. Voit tuntea itsesi turhautuneeksi, mutta toisaalta tästä voi olla sinulle myös hyötyä. Pettymyksesi saatetaan korvata aiempaa paremmalla ehdotuksella. Tulevaisuus näyttää jännittävältä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Projektit, joissa olit osallisena, saattavat mennä nyt solmuun. Älä kuitenkaan hermostu, sillä kaikista virheistä voi oppia. Uusi alku on aina mahdollinen. Pian saatat huomata olevasi paremmassa tilanteessa kuin missä olit alun perin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Vaikka tällä viikolla on omat ylä- ja alamäkensä, voi se tarjota myös positiivista kehitystä. Saatat tavata yllättäen vanhoja tuttuja, joihin haluat jatkossakin pitää yhteyttä. Ole varuillasi viikonloppuna, jos joku yrittää ylittää rajasi. Pysy lujana.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Joidenkin vastustus ideoitasi kohtaan laimenee, ja saatatte löytää kompromissin. Käsissäsi on hyvät kortit, joten älä jätä tilaisuutta käyttämättä. Suhteesi erääseen voi muuttua, kun huomaat, että hänen tunteensa vastaavat täysin omiasi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Vanhat muistot voivat herätä henkiin rohkaisten sinua ottamaan yhteyttä kaipaamiisi ihmisiin. Aika on otollinen myös uuden projektin tai suhteen aloittamiseen. Mikäli uskallat ryhtyä toimiin, huomaat pian, että olet oikeilla jäljillä.

Kauris 21.12. –19.1.

Oletko valmis uuteen alkuun? Jos rahatilanteesi kaipaa lähempää tarkastelua, ryhdy toimiin. Nyt kannattaa miettiä huolella rahankäyttöä, laatia budjetti ja aloittaa säästäminen. Pian saat hemmotella taas itseäsi ja olet omassa elementissäsi.

X