Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 11.−17.3.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Kalat 19.2.–19.3.

Herkkyytesi ja empaattisuutesi avulla samaistut usein vahvoihin persooniin. Välillä omaksut kenen tahansa seurassasi olevan luonteenpiirteitä. Sopeudut hyvin erilaisiin ympäristöihin. Pyri edistämään projekteja, joilla on sinulle iso henkilökohtainen merkitys.

Oinas 20.3.–19.4.

Jakso on kiireinen, mutta koeta kuitenkin kiinnittää huomiota sisimpiin tunteisiisi. Olet taipuvainen kääntymään sellaisen ihmisen puoleen, joka osaa koskettaa syvimpiä tunteitasi ja joka tarjoaa unelman, johon voit uskoa. Mieti tarkkaan seuraavaa askeltasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Saatat tavata tällä viikolla joitakin ihmisiä, jotka eivät välttämättä ajattele sinun parastasi. He voivat vaikuttaa vilpittömiltä, mutta heidän motiivinsa saattavat olla kyseenalaisia. Kysele neuvoa läheisiltä, mutta luota myös vaistoosi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Kunnianhimosi rohkaisee sinua menemään kohti uutta alkua. Sinulla voi olla mielikuva siitä, mitä haluat saavuttaa, ja jos se auttaa vielä muita, niin aina parempi. Onnistumiseen vaaditaan rehellisyyttä, jotta voit aidosti jakaa toiveesi toisten kanssa.

Rapu 21.6.–22.7.

Oletko valmis tarttumaan uuteen tilaisuuteen? Astu rohkeasti esiin ja kuuntele sydäntäsi. Kannattaa myös ottaa asioista selvää ennen kuin teet isoja päätöksiä. Täydelliseltä näyttävä tarjous voi pahassa tapauksessa viedä vain aikaa ja voimavaroja.

Leijona 23.7.–22.8.

Jotkin asiat näyttävät olevan tuomittuja jäämään mysteereiksi, ellet päätä tarttua härkää sarvista. Tämä viikko voi olla käännekohta, jolloin palaat taas ohjaksiin. Oli kyse sitten raha-, työ- tai rakkausasioista, olet valmis kohtaamaan totuuden.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jokin uusi suhde voi näyttää lupaavalta. Jos haluat viedä asioita eteenpäin, tee itsellesi selväksi, mitä edessäsi voi olla. Joko tämä suhde toimii hyvin teidän molempien kannalta tai sitten ei. Jos hyväksyt toisen sellaisena kuin hän on, elämä on helpompaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet kenties ollut epärehellinen itseäsi kohtaan koskien jotain työasiaa tai nykyistä elämän­tapaasi. Nyt on aika kohdata totuus, jonka olet kieltänyt itseltäsi. Jos voit myöntää tämän, oli se kuinka vaikeaa tai tuskallista tahansa, pääset uuteen alkuun.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jokin ihmissuhde voi olla vakaalla pohjalla tai sitten se voi perustua vain romanttisiin unelmiin. Mikäli suhteessa on ollut ongelmia, parantava positiivinen ote voi korjata tilanteen. Korteissasi näkyy uusi alku. Kuuntele rehellisesti sydämesi ääntä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Energiatasosi on vähän alamaissa. Ota tämä huomioon ja koeta laatia itsellesi suotuisampi aikataulu. Keskity välillä nauttimaan kaikesta siitä, mikä tuottaa sinulle mielihyvää. Hyvä ruoka, inspiroiva kirja tai elokuva voisi saada luovan puolesi taas esille.

Kauris 21.12. –19.1.

Tarvitseeko joku läheinen tai ystävä auttavaa kättä? Myötätuntoisena luonteena et epäröi tarjota apuasi. Kuuntelemalla toisen huolia ja tukemalla eri tavoin voit auttaa häntä rakentamaan uudelleen uskoa ihmiseen.

Vesimies 20.1.-18.2.

Jakso keskittyy raha-asioiden hallintaan ja turhan kulutuksen karsimiseen. Jos et ole vielä tehnyt tälle vuodelle tarkkaa budjettia, niin nyt on sen aika. Mitä enemmän mietit tarpeitasi, sitä selvemmältä tulevaisuus näyttää.

X