Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 11.-17.10.

10.10.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Kuinka paljon rakkautta ja harmoniaa voisit tuoda maailmaan? Luultavasti et koskaan ihan niin paljon kuin haluaisit, ja se turhauttaa sinua. Siitä huolimatta sinulla on mahdollisuus tuoda elämääsi paljon valoa ja iloa. Pyri rentouteen ja luovuuteen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Päässäsi pyörii monia ajatuksia kotiin, työhön ja ihmissuhteisiin liittyen. Kenties joku pyytää sinua ottamaan liikaa asioita kontollesi. Taipumalla aina toisten toiveisiin teet heidät riippuvaiseksi sinusta. Se ei ole hyvä, sillä sinulla on omiakin asioita hoidettavana.

Jousimies 22.11.–20.12.

Menestykseesi tällä jaksolla liittyy paljon etukäteissuunnittelua ja viehätysvoimaa. Rahahuolet voivat pysäyttää sinut niille sijoillesi, ja se voi turhauttaa. Ole kärsivällinen. Viikko ei ole mitenkään epäonnekas, vaan saatat hyvinkin saavuttaa haluamasi.

Kauris 21.12.–19.1.

Jos huomaat, että jokin asia on hoidettu huonosti, mieti, pitäisikö sinun sanoa jotakin. Et taida pystyä pitämään sitä sisälläsi. Yritä kuitenkin saada asianosaiset ajattelemaan, että ratkaisu on heidän eikä sinun. Jos asiaan liittyy jonkun läheisen ihmisen itsetunto, ole varovainen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Onko sinulla vaikeuksia saada joku näkemään asiat sinun kannaltasi? Asetu hänen asemaansa ja mieti, miten haluaisit itseäsi lähestyttävän. Saattaa olla, että lopulta joudut luovuttamaan ja pohtimaan täysin uudenlaista toimintatapaa.

Kalat 19.2.–19.3.

Syksy on täällä, ja tarvitset paljon energiaa talvea varten. Aloita keskittymällä liikuntaan ja ruokavalioon. Sinun täytyy tehdä vaikutus muihin ottamalla ohjakset käsiisi. Ensireaktio voi vaikuttaa pettymykseltä, mutta asiat muuttuvat paremmiksi ensi viikolla.

Oinas 20.3.–19.4.

Tuntuuko sinusta, että toiset eivät osaa vastata tarpeisiisi? Voisiko asennemuutoksellasi olla vaikutusta asiaan? Sinusta voi tuntua epäreilulta, että muut odottavat aina sinun tekevän kompromisseja ja rakentavan rauhaa. Pidä pääsi, jos haluat asioiden muuttuvan.

Härkä 20.4.–20.5.

Kiireisten viikkojen jälkeen energiatasosi voi olla melko matalalla. Sen sijaan, että keskittyisit toisiin, ota aikaa itsellesi. Tee jotain rentouttavaa, jotta saavutat taas tasapainon. Jakson loppuun mennessä huomaat löytäneesi ratkaisun henkilökohtaiseen pulmaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Haluaisit välillä käpertyä peiton alle aina vain stressaavammassa maailmassa. Ajatus on houkutteleva, mutta taitaa olla mahdoton. Paras keino vapautua jännityksistä on hakeutua toisten ihmisten seuraan aiempaa suuremmalla innokkuudella. Tulos on palkitseva.

Rapu 21.6.–22.7.

Viehätysvoimasi tehoaa ja intohimo leimaa kanssakäymisiäsi toisten kanssa. Ota kuitenkin huomioon, että väärään suuntaan annetut romanttiset viestit voivat aiheuttaa ongelmia. Viikonloppu osoittaa, että rehellisyys on lopulta kaikkein oleellisinta.

Leijona 23.7.–22.8.

Jakso on kiireinen, ja jokainen päivä näyttää tuovan tullessaan uusia haasteita. Mutta haluaisitko oikeastaan asioiden olevan toisin? Löydät helposti ratkaisut ongelmiin, ja sinun tekisi mieli osallistua kaikkeen mahdolliseen. Älä kuitenkaan rasita itseäsi liikaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Vaikka näet edessäsi palkinnot, jotka kova työntekosi saa aikaan, voit alkaa menettää aloitekykyäsi ja energiaasi. Koska tunnetusti poltat kynttilää molemmista päistä, tämä ei ole yllätys. Älä jää kuitenkaan ihmettelemään maailmanmenoa, vaan pistä toimeksi.

Lue myös

Suosittelemme