Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 11.-17.5.

9.5.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Härkä 20.4.–20.5.

Tällä jaksolla mielikuvituksesi ja päättäväisyytesi on ihailtavaa. Pyri ohjaamaan energiasi oikeaan suuntaan. Koeta asettaa sanasi huolella työhön tai raha-asioihin liittyvässä tapaamisessa. Joskus vakava asenne on paikallaan, mikä luultavasti sopii sinulle.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Toisten auttaminen tekee sinulle hyvää, vaikka olet kiireinen. Epätavallinen suhtautuminen johonkin kotiasiaan voi kostautua. Keskustele aikeistasi välttääksesi ristiriitoja. Ennakkoasenteestasi huolimatta eräs ymmärtää yksityisasioihisi liittyviä huolia.

Rapu 21.6.–22.7.

Tietyt henkilökohtaiset asiat kaipaavat uutta alkua. Kaikki eivät ole kanssasi samaa mieltä ratkaisuistasi, ja tuen saanti on vaihtelevaa. Ole valmiina toimimaan, kun saat apua. Tiiviimmällä yhteistyöllä kollegan kanssa on omat hyvät ja huonot puolensa. Päätäntävalta on sinulla.

Leijona 23.7.–22.8.

Satunnainen tapaaminen antaa potkua luovalle puolellesi ja auttaa sinua uuden polun alkuun. Saat mahdollisuuden tavata uusia, kiinnostavia ihmisiä. Heidän luottamuksensa voittaminen vaatii sinulta aitoa kiinnostusta heidän elämäänsä ja kuuntelemisen taitoa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kaikki näyttävät tarvitsevan huomiotasi. Avun pyytäminen tai 
asioiden lykkääminen ei tarkoita epäonnistumista. Eräs huolehtivainen henkilö kiinnittää sinuun huomionsa viikonloppuna. Hyväksy asia sellaisenaan, älä odota sen enempää. Voit rakastaa myös jotain, mitä et voi saada.

Vaaka 23.9.–22.10.

Elämänmeno voi tuntua joskus 
liian vauhdikkaalta. Sen seurauksena voi olla vähemmän vapaa-
aikaa tai mahdollisuuksia kannustavien ihmisten seuraan. Tällaisena aikana voit kuitenkin kasvaa henkisesti. Tämä hetki voi jättää jälkensä iäksi mieleesi. Nauti kokemuksesta.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Joskus löytää parhaat mahdollisuudet, kun ottaa askeleen taaksepäin. Menneisyyteesi voi nyt osoittautua merkitykselliseksi. Menestyksesi riippuu siitä, kuinka avaramielinen pystyt olemaan, kun toiset yrittävät sulkea eri mahdollisuudet pois mielestäsi. Analysoi tilannetta.

Jousimies 22.11.–20.12.

Muutokset työelämässä voivat huolestuttaa sinua. Älä turhaan dramatisoi yksinkertaisia asioita. Kumppanin erikoinen käyttäytyminen voi olla väliaikaista. Oletko kenties ollut liikaa omissa ajatuksissasi? Ole varovainen sanoissasi ennen kuin tiedät, mistä tilanne johtuu.

Kauris 21.12.–19.1.

Viikko on vaihteeksi aiempaa rauhaisampi. Milloin sinulla viimeksi oli aikaa kuunnella musiikkia tai rentoutua kunnolla? Uusi tuttavuus piristää mielialaasi. Ota hänen anteliaisuutensa vastaan sellaisenaan äläkä epäile sen vaikuttimia. Älä pyörittele asiaa liikaa mielessäsi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Päättäväisyytesi ja aloitekykysi auttavat sinua eteenpäin, ja saat kiitosta tekemästäsi työstä. Syvälliset keskustelut saavat sinut ymmärtämään, että toiset voivat olla kiinnostavampia kuin aluksi vaikuttaa. Älä anna ylpeytesi tulla tielle, jos muut haluavat olla avuksi.

Kalat 19.2.–19.3.

Yllättävät muutokset saavat sinut käsittämään, kuinka nopeasti 
asiat voivat muuttua. Pysyt kuitenkin rauhallisena ja olet valmiina kaikkeen. Huolehdi terveydestäsi äläkä anna toisista huolehtimisen mennä sen edelle. Mitä hyötyä sinusta olisi, ellet voisi tehdä parastasi?

Oinas 20.3.–19.4.

Luonteesi kepeämpi puoli tulee nyt hyvin esille. Saatat miettiä, miksi toiset ottavat elämän niin vakavasti. Pitäisikö sinun auttaa heitä rentoutumaan? Säilytät kevyen otteen myös työasioissa. Varmista kuitenkin, että se on oikea asenne ennen tärkeää kokousta.

 

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *