Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 11.-17.6.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Rauhattomuutesi voi aiheuttaa riitoja läheisten kanssa. Korvaa kärsivällisyyden puute päättäväisyydellä. Nyt tekemäsi ponnistelut kantavat hedelmää tulevaisuudessa. Ota huomioon, että kumppanisi saattaa olla samanlaisen paineen alla.

Rapu 21.6.–22.7.

Tunnet olevasi epämukavuusalueella, eikä se oikein sovi sinulle. Älä työnnä toisia luotasi vain sen vuoksi, että haluat näyttää vahvuutesi. Toiset tuntevat sinut hyvin eivätkä näe sinussa mitään heikkouksia samalla tavalla kuin sinä itse. Luota itseesi.

Leijona 23.7.–22.8.

Vaikka sosiaalinen elämäsi olisikin vähän typistynyt, olet yhteydessä useampiin ihmisiin kuin yleensä. Aiemmasta poiketen olet halukkaampi jakamaan sisimpiä tunteitasi, mikä ei ole merkki heikkoudesta – päinvastoin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tavoitteenasi on saada asiat toimimaan. Jotkut tehtävät ovat olleet rempallaan pidemmän aikaa. Oletko pitänyt niitä aiemmin vähemmän tärkeinä? Eräs lähelläsi katsoo sinua ihaillen. Kenties olet vihdoin saanut kiinnitettyä hänen huomionsa. Nauti ansaitusti tilanteesta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Saatat olla vähän turhautunut, kun olet joutunut jarruttamaan suunnitelmiasi. Älä mieti, että maailma olisi sinua vastaan, sillä meidän kaikkien täytyy sopeutua eri tavoin. Anna enemmän aikaa ihmisille ympärilläsi, sillä se vahvistaa yhteisöllisyyden tunnetta.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Sinusta voi tuntua tällä hetkellä siltä, että mennyt ja tuleva ovat sulautuneet yhteen ja olet menettänyt jotain. Olet saattanut tukahduttaa jonkin muiston. Älä pelkää sen kohtaamista ja anteeksiantoa. Kun kohtaat sen, paino putoaa heti harteiltasi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Sinulle tarjoutuu hyvä mahdollisuus verkostoitua entistä enemmän ystävien ja kollegojen kanssa. Käytä tilaisuus hyväksesi, niin saat etulyöntiaseman, kun tilanne rauhoittuu. Varmista, että myös kumppanisi etenee oikeaan suuntaan näinä sekavina aikoina.

Kauris 21.12.–19.1.

Jos asiat eivät etene suunnitelmien mukaan, mieti, mistä se johtuu. Voi olla virhe ajatella, että kyse on vain huonosta tuurista. Olet liian viisas työntääksesi pääsi pensaaseen. Et ehkä halua sekaantua asiaan, joka näyttää liian helpolta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Optimistisuutesi ja karismasi vetävät toisia puoleesi. Tämän ansiosta voit solmia kontakteja, joista on hyötyä tulevaisuudessa. Ihmiset tulevat ja menevät, mutta kannattajajoukkosi on yhä paikalla. Mikä pitää heidät puolellasi? Viehätysvoimasi!

Kalat 19.2.–19.3.

Ponnisteluistasi saamasi kiitokset innostavat sinua toteuttamaan tärkeää suunnitelmaasi. Kaikki eivät ehkä ymmärrä kiinnostustasi asiaa kohtaan, sillä pitävät sitä toivottomana. Sinun pitää varmaan paljastaa jotain henkilökohtaista saadaksesi heidät ymmärtämään.

Oinas 20.3.–19.4.

Elämä on helpompaa, jos voi hyväksyä sen, mitä ympärillä tapahtuu. Kaikki läheiset eivät kuitenkaan ole yhtä suopeita. Koska et halua pahoittaa kenenkään mieltä, teet kaikkesi rauhoittaaksesi tilannetta. Aito sympaattisuutesi ja lämpösi auttavat.

Härkä 20.4.–20.5.

Halusi vähän irrotella voi olla ristiriidassa läheistesi toiveiden kanssa. Lyhyt yksinolo voisi mahdollisesti lievittää tätä halua. Sinua tukenut henkilö saattaa kaivata kehuja. Kuinka usein kerromme ääneen sisimmistä tunteistamme? Luultavasti liian harvoin.

X