Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 12.−18.11.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Energiatasosi on voinut laskea viime aikoina, mutta jo viikon sisällä olet taas yhtä tuottelias kuin ennenkin. Jakso on erityinen myös siksi, että löydät rohkeutta uuden idean lanseeraamiseen. Positiivisessa ilmapiirissä menestys on saavutettavissa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Onko jonkun seura tuntunut sinusta yhdentekevältä? Saatat vähitellen lämmetä häntä kohtaan ja huomaat, että teillä on paljon yhteistä. Työelämässä olet kenties ahertanut kovasti saamatta siitä asiallista korvausta, mutta onneksi tilanne on nyt muuttumassa.

Kauris 21.12.–19.1.

Jokin työelämään liittyvä suunnitelma tarkentuu, ja olet piakkoin valmis ottamaan seuraavan suuren askeleen. Luota vaistoihisi. Uskalla uskoa unelmiisi, ja asiat loksahtavat paikoilleen nopeammin kuin aiemmin osasit kuvitellakaan.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jos olet uneksinut uusista mahdollisuuksista, niin tällä viikolla unelmien eteenpäin vieminen voi onnistua. Huomaat, että nyt on aika tehdä siirto, jota olet suunnitellut ja jonka eteen olet tehnyt kovasti töitä. Ponnistelusi palkitaan.

Kalat 19.2.–19.3.

Hiljaisempi vaihe työrintamalla voi muuttua pian. Jotkut eivät näytä osaavan päättää asioita. Voisitko vähän hoputtaa heitä olematta painostava? Vaihda suhtautumistapaa ja siirry kokonaan toiseen asiaan, kunnes aika on kypsä.

Oinas 20.3.–19.4.

Mikäli suunnitelmasi eivät ole menneet niin kuin olet toivonut, varaudu, että muutaman ikävän viikon jälkeen on luvassa parempia aikoja. Innostut uudelleen ideasta, jota työstit aikoinaan, mutta joka jäi tärkeämpien ja kiireellisempien asioiden jalkoihin.

Härkä 20.4.–20.5.

Kommunikointi paranee, ja pystyt toisen kuuntelemisen lisäksi katsomaan pinnan alle. Tämä osoittautuu tarpeelliseksi, sillä saatatte jatkossa tehdä jonkinlaista yhteistyötä. Silloin on hyvä olla selvillä toisen ajatuksista ja motiiveista.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Organisoi kaikki keskeneräiset asiat kuntoon, sillä kaiken on hyvä olla järjestyksessä, jotta saat mahdollisimman paljon irti eteen tulevasta mahdollisuudesta. Mitä valmistautuneempi olet, sitä parempi. Sosiaalinen elämä näyttää valoisammalta.

Rapu 21.6.–22.7.

Kunnianhimosi nostaa päätään, joten tilanne vaikuttaa lupaavalta. Mikäli ponnistelusi ovat kantaneet viime aikoina huonosti hedelmää, tilanne muuttuu vielä syksyn mittaan. Olet valmis sitoutumaan projektiin, jota olet kumppanisi kanssa kehitellyt.

Leijona 23.7.–22.8.

Jos yrityksesi uusien tilaisuuksien varmistamiseksi ovat olleet tulokseltaan vähän heikkoja, niin nyt onnesi kääntyy. Itseluottamuksesi ja johtamistaitosi palaavat ennalleen. Menestys näyttää olevan taattu, ja olet tosiaan ansainnut sen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työelämässä on odotettavissa yllätyksiä. Jotkin suunnitelmasi ovat hautautuneet piiloon odottamaan parempia aikoja. Olisitko nyt valmis uuteen alkuun? Luvassa on kiireitä, mutta jos tartut tilaisuuteen, ponnistelusi eivät enää mene hukkaan.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet voinut ihmetellä erään läheisen pidättyväisyyttä. Mikä sen takana sitten onkin, tilanne muuttuu nyt paremmaksi muutaman vaiteliaan viikon jälkeen. Kotielämässä tekemäsi parannukset tuottavat vihdoin tulosta, josta voitte nauttia yhdessä.

X