Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 12.–18.1.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Kauris 21.12.–19.1.

Onko arki tuntunut tahmealta viime aikoina? Luvassa on helpotusta sen suhteen. Isot asiat lähtevät liikkeelle, ja edessä on täysin uusi vaihe, jolloin tarvitset kaikkia kykyjäsi. Onneksi sinulla riittää energiaa!

Vesimies 20.1.–18.2.

Jos rakkauselämässäsi on ollut hiljaista viime aikoina, liekki saattaa roihahtaa uudelleen lähiaikoina. Toisaalta samalla jokin toinen ihmissuhde voi tulla päätökseensä. Pienelle lomalle voi olla tarvetta, joten käytä lomailumahdollisuudet hyväksi.

Kalat 19.2.–19.3.

Olet viime aikoina hoitanut paljon kotiaskareita ja pistänyt asioita järjestykseen. Kaikki ei ole ehkä mennyt niin kuin suunnittelit, mutta kaikella on ollut tarkoituksensa. Nyt on hyvä aika tehdä jokin iso siirto, jota olet miettinyt pitkään.

Oinas 20.3.–19.4.

Viime aikoina sinusta on saattanut tuntua siltä kuin vetäisit kivirekeä perässäsi. Nyt alkaa kuitenkin helpottaa. Uudet suunnitelmasi voivat toteutua, kunhan vain uskot itseesi.

Härkä 20.4.–20.5.

Raha-asioissa saattaa tapahtua huomattavaa kehitystä – varsinkin, jos elät nyt hetken hieman säästäväisemmin. Huomaat, että tilanne on sinulla kontrollissa, joten nauti ja iloitse kaikista saavutuksistasi!

Kaksoset 21.5.–20.6.

Viime aikoina olet kohdannut pettymyksiä, mutta nyt alkaa näyttää valoisammalta, joten uskallat taas tavoitella unelmiasi. Ihmiset ja asiat tuntuvat mutkattomilta, ja saat elämäsi entistä paremmin hallintaasi. Elämääsi saattaa tulla myös uusi ystävyyssuhde.

Rapu 21.6.–22.7.

Oletko halunnut saattaa jotain tiettyjä asioita loppuun? Yrityksesi ja toiveesi palkintaan, kunhan vain uskallat päästää irti ihmissuhteista, jotka imevät sinusta energiaa. Perheen raha-asiois­sa voi olla setvittävää.

Leijona 23.7.–22.8.

Seuraelämäsi ei ole ollut kovin vilkasta viime aikoina, mutta nyt näkyvissä on kiinnostavia kohtaamisia sinua arvostavien ihmisten kanssa. Olet valmis uusiin, rohkeuttakin vaativiin seikkailuihin. Anna mennä!

Neitsyt 23.8.–22.9.

Oletko haaveillut jostakin projektista pitkään, mutta et ole vielä uskaltanut tarttua siihen? Nyt on aika uskaltaa. Itseluottamuksesi on kohdillaan, joten hyödynnä se.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet saattanut olla viime aikoina allapäin ja kokenut, että tielläsi on turhia esteitä. Nyt näkyvissä on uusia mahdollisuuksia, ja käänne parempaan on tulossa. Tartu rohkeasti tilaisuuteen!

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet tapahtumien keskipisteessä: luovuutesi kukkii ja ihmissuhteissa tapahtuu kiinnostavia asioita. Jokin sinua pitkään vaivannut yksityiselämän asiakin saattaa nyt tulla päätökseensä. On aika huokaista helpotuksesta!

Jousimies 22.11.–20.12.

Onko jokin ihmissuhteesi junnannut pitkään paikoillaan? Asiaan saattaa olla tulossa muutos, mutta se vaatii sinulta positiivista asennetta ja uskoa tulevaan. Rehellisyys on nyt valttia, joten sinun kannattaa käyttää keskustelutaitojasi hyödyksi.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X