Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 12.-18.10.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Mvphotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Rakkautta etsivien kannattaa olla valikoivia eikä tyytyä toiseksi parhaaseen. Jos olet odottanut jo näin pitkään, ei pieni viivästys enää haittaa. Jo sitoutuneet keksivät keinon, jolla voivat tehdä tästä viikosta erityisen. Ehkä pieni hemmottelu on paikallaan?

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet ollut kovin kiireinen, mutta tällä jaksolla ehdit toivottavasti vetää henkeä ja arvioida tilannetta rauhassa. Vaikka olet täynnä energiaa ja haluaisit mennä eteenpäin, malta mielesi. Ajattelutyö voi tuntua tylsältä, mutta juuri silloin voit saada idean, jota olet metsästänyt.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tuntuuko sinusta vaikealta päästä yli viime viikkoisesta pettymyksestä? Älä murehdi, sillä saat kokea yllätyksen, joka tuo iloa elämääsi. Jos pystyt innostumaan uudesta projektista, pystyt myös inspiroimaan toisia.

Kauris 21.12.–19.1.

Mielikuvituksesi ja tunteesi pääsevät lentoon. Jokin sinua pidätellyt asia on joko hävinnyt tai ei tunnu enää tärkeältä. Kaiken uuden kokeileminen viehättää, ja tutustut entistä helpommin uusiin ihmisiin. Tuotat iloa myös muille, mikä saa sinut suorastaan sädehtimään.

Vesimies 20.1.–18.2.

Uusi, testaamaton idea pulpahtaa päähäsi kuin salama kirkkaalta taivaalta. Anna sille mahdollisuus, vaikka se tuntuisi vähän pelottavalta. Tuntuu kuin sinulla olisi vahva tukija, joka johdattaa sinua oikeaan suuntaan. Tunnelma kotona vaikuttaa lämpimältä ja seesteiseltä.

Kalat 19.2.–19.3.

Sinulla on niin monia mahdollisuuksia, että voi olla vaikea tehdä päätöksiä. Aloita helpoimmasta päästä ja etene vähitellen. Älä yritä turhaan hillitä intoasi, sillä nyt tiedät, mitä haluat. Yhtäkkiä kaiken toivomasi saavuttaminen tuntuu paljon helpommalta.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinua turhauttanut asia näyttää nyt menneen ohi. Tie edessäsi on selvä ja vapaa. Pidä jotkin suunnitelmasi omana tietonasi, kunnes tiedät, että ne ovat toteuttamiskelpoisia. Rakkaasi haluaa ilmaista tärkeän mielipiteensä. Kuuntele ja sovita se sitten omiin tarpeisiisi.

Härkä 20.4.–20.5.

Ole valmis tekemään kauan kaivattuja muutoksia. Älä odota, että kaikki ovat samaa mieltä kanssasi. Jos jotkut eivät ole myöntyväisiä juuri nyt, voit lähestyä heitä myöhemmin. Muista, että hyvää kannattaa odottaa. Älä anna menneisyyden varjostaa tulevaisuutta.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Hoida lupaavaa uutta suhdetta hellävaroen. Älä anna menneen vaikuttaa käytökseesi. Olisi kohtalokasta odottaa liikoja heti alussa. Sano suoraan, mitä tarkoitat, älä sitä, mitä luulet toisten sinulta odottavan. Joskus on hyvä pitää rakkausasiat itsellään.

Rapu 21.6.–22.7.

Mitä todella haluat? Henkilökohtainen suhde on muutoksen partaalla. Mieti omaa kantaasi tarkkaan. Minkälaisena näet tulevaisuuden tämän henkilön kanssa? Ennen kuin ilmaiset omat tunteesi, ota selvää toisen ajatuksista. Ole rohkea ja käännä selkäsi menneisyydelle.

Leijona 23.7.–22.8.

Tuntuuko sinusta, että joku tai jokin on sinulle se oikea? Tiedätkö sisimmässäsi, että haluat ja tarvitset juuri tätä? Ole rehellinen tunteistasi, älä pelkää kertoa niistä. Ole rohkea ja näytä, että välität. Tähdet ovat puolellasi, sillä suorastaan uhkut vetovoimaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tunnet itsesi onnekkaaksi. Viimeaikainen tapahtuma on valanut sinuun uutta itseluottamusta. Ponnistele sen eteen, että saat haluamasi. Älä anna toisten vaikuttaa mielipiteeseesi. Mitä uskollisempi olet tunteillesi, sitä tyytyväisempi olet. Katso eteenpäin.

X