Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 12.-18.4.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Oinas 20.3.–19.4.

Nyt olisi hyvä hetki miettiä, mikä tekisi maailmasta paremman paikan ja myös omasta elämästäsi tyydyttävämmän. Yksi tärkeimmistä asioista voisi olla toisten auttaminen ja opastaminen eteenpäin. Viikonloppu tarjoaa sinulle jotakin uutta ja jännittävää.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluaisit saada aikaan muutoksia, mutta kaikkea ei voi tehdä kerralla. Mistä sitten pitäisi aloittaa? Älä kiirehdi. Vaikka sinusta tuntuu, että nyt pitäisi toimia, ota rauhallisesti. Kuuntele musiikkia, ulkoile, lue – kunhan teet jotain, mikä rentouttaa sinua.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Viime viikolla sisimmästäsi löytämäsi vastaukset vievät sinua uuden tien alkuun. Mistä siis moinen hässäkkä? Kaipaatko enemmän sympatiaa? Jollet saa sitä toisilta, ole itse kiltti itsellesi. Eräs tosin arvostaa sinua, mutta saattaa olla liian ujo ilmoittautuakseen.

Rapu 21.6.–22.7.

Viehätysvoimasi tehoaa, ja tunnut selviytyvän mistä vain positiivisuutesi ansiosta. Saadaksesi haluamasi, turvaudu enemmin suostutteluun kuin itsepintaisiin vaatimuksiin. Sinua on nyt vaikea vastustaa, mutta varaudu kuitenkin sellaisiinkin tilanteisiin ajoissa.

Leijona 23.7.–22.8.

Hakeudu tällä jaksolla niiden ihmisten seuraan, jotka ovat kanssasi samalla tasolla. Ympärillä tapahtuvien asioiden ymmärtäminen on helpompaa, kun kumppanisi ajattelevat asioista samansuuntaisesti. Hölmöjen argumenttien kuuntelu on hukkaan heitettyä aikaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Reipas otteesi ja inspiraatiosi saa huononkin idean muuttumaan jännittäväksi. Nyt on otollinen aika esittää muille suunnitelmiasi ja ideoitasi, jotta muutkin huomaavat, mistä todella on kyse. Viikonloppuna lämpimät tunteet voivat kehittyä entistä suotuisammiksi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Älä haali kontollesi liikaa asioita, vaan koeta ottaa rennosti. Haluaisit toki olla auttavainen, mutta rajansa kaikella. Huolehdi tällä jaksolla omista tarpeistasi mutta älä anna toisten sysiä sinua sivuraiteelle. Milloin olet viimeksi pitänyt hauskaa?

Skorpioni 23.10.–21.11.

Energiatasosi ei ole tällä viikolla kovin korkealla, eivätkä vaatimukset ajastasi ole vähenemään päin. Opettele sanomaan ei. Meillä kaikilla on rajamme, mutta älä jää odottamaan sen saavuttamista. Kokeile edes päivittäistä kävelylenkkiä raikkaassa ulkoilmassa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Juuri kun sinulla olisi vauhti päällä, toiset vaikuttavat lamaantuneilta. Eikö heitä kiinnosta vai eivätkö he ymmärrä uusia mahdollisuuksia? Älä hakkaa päätäsi seinään vaan tee jotain aivan muuta. Väliaikaisesta ajanvietteestä voi kehittyä jotain yllättävää.

Kauris 21.12.–19.1.

Onko työelämä sinulle todella tärkeämpää kuin koti ja läheiset ihmissuhteet? Joskus toisista voi tosiaan tuntua siltä. Saatat kaataa perheenjäsenten tai kumppanin niskaan turhautumisen työtovereihin. Vältä tätä ja koeta keskittyä olennaiseen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Haluat saada keskeneräiset asiat kuntoon kotona ja nautit työsi tuloksista. Ole maltillinen rahankäytössä, niin säilytät mielenrauhasi. Työelämässä kehität energisyytesi ansiosta monia uusia ideoita, joten luota itseesi ja kerro toisille ehdotuksistasi.

Kalat 19.2.–19.3.

Toisinaan arvioit itseäsi sen mukaan, miten toiset näkevät sinut. Mutta tuntevatko he sinut todella? Tietävätkö he unelmasi? Ovatko he nähneet sinun itkevän? Hakeudu sellaisten ystävien seuraan, jotka haluavat ymmärtää ja olla osa elämääsi ja tulevaisuuttasi.

X