Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 12.–18.5.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Härkä 20.4.–20.5.

Edessäsi on uudistumisen aika. Henkiset harjoitukset, kuten meditaatio, voivat auttaa sinua unohtamaan vanhat pelkosi. Pystyt uskomaan entistä paremmin itseesi. Haluat kenties rauhoittaa toimintatapojasi tai yksinkertaistaa suunnitelmiasi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olet valmis päivittämään pitkän tähtäimen suunnitelmiasi tehdäksesi niistä aiempaa kunnianhimoisempia. Haluat omistautua projekteille, jotka palvelevat myös läheisiäsi. Tunnet pääseväsi irti sinua rasittaneesta henkisestä painolastista.

Rapu 21.6.–22.7.

Työrintamalla puhaltavat uudet tuulet. Itseluottamuksesi on kohdillaan, ja olet valmis uusiin haasteisiin. Oletko epävarma erään henkilön suhteen? Hänellä saattaa olla takataskussaan salainen suunnitelma.

Leijona 23.7.–22.8.

Tulevina kuukausina seikkailut ja matkustelu kiehtovat sinua. Olet valmis ottamaan selvää voimavaroistasi ja hylkäämään mieltäsi rajoittavat uskomukset. Kaikki ei kuitenkaan ole kultaa, mikä kiiltää. Älä usko kaikkea kuulemaasi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet kysyttyä seuraa ja nautit siitä. Energinen jakso saa sinut tekemään muutamia fiksuja siirtoja. Edistyt tärkeässä asiassa, joten voit olla ylpeä saavutuksistasi. Taide voi auttaa kohtaamaan kätkettyjä tunteita.

Vaaka 23.9.–22.10.

Satsaa yhteistyöhön, sillä sen avulla voit saavuttaa uudenlaisia mahdollisuuksia.

Rakkauselämässä saatat kohdata vastoinkäymisiä. Tunteesi eivät ehkä ole enää yhtä voimakkaita kuin ennen, ja saatat tarvita pienen aikalisän.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jakso vaikuttaa lupaavalta, tunnet energiatasosi nousevan ja itseluottamuksesi kasvavan. Nyt kannattaa kehittää päivittäinen rutiini, jonka avulla pystyt edistämään hyvinvointiasi. Pysy vahvana!

Jousimies 22.11.–20.12.

Seikkailunhalu nostaa päätään, ja tunnet olevasi valmis tarttumaan haasteisiin, joissa voi olla omat riskinsä. Nautit kaikenlaisesta liikunnasta, etenkin kilpailuhenkisestä. Rakkauselämän kuviot saa sinut ottamaan ohjakset omiin käsiisi.

Kauris 21.12.–19.1.

Jokin päätös voi muuttaa elämäsi kulkua. Sinusta saattaa välillä tuntua, että kohtalolla on sormensa pelissä. Tunnetko sisimmässäsi kutsumuksen? Saatat olla nyt valmis siihen. Päästä irti asioista, jotka eivät toimi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Näkemyksesi tulevaisuudesta on optimistinen. Laajenna mahdollisuuksiasi tutkimalla asioita, kouluttautumalla tai opettamalla muita. Haluat saada päätöksen asian, jonka keskeneräisyys on vaivannut mieltäsi.

Kalat 19.2.–19.3.

Olet luottavainen raha-asioiden suhteen. Rennompi otteesi saa sinut tarttumaan eteesi avautuviin mahdollisuuksiin. Pieni ääni sisälläsi voi yrittää estää sinua luottamasta vaistoosi, mutta sen kuunteleminen ei ole nyt kovin viisasta.

Oinas 20.3.–19.4.

Edessä on jännittävä jakso. Hyvä onni seuraa mukanasi, kun astut pelottomasti kartoittamattomalle maaperälle. Huomaat, mihin kaikkeen pystyt. Pidä kuitenkin huolta raha-asioista ja vältä turhaa tuhlailua.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X