Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 12.–18.7.

11.7.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Rapu 21.6.–22.7.

Haluaisitko aloittaa jotain uutta ja jännittävää? Saatat tuntea itsesi saamattomaksi, kun itseluottamuksesi sahaa ylös ja alas. Hakeudu jonkun energisen ja optimistisen henkilön seuraan. Älä luota toisten vapaaehtoiseen apuun vaan kerro tarkkaan, mitä odotat heiltä.

Leijona 23.7.–22.8.

Turhauttaako sinua välillä toisten saamattomuus? Kerro heille suoraan, mitä heiltä odotetaan ja jää seuraamaan tilannetta. Oletko päättänyt pistää romanttisen suhteen jäihin? Kerro tarkkaan, mitä sinulla on mielessäsi, niin vältyt konfliktilta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tavoitteet ja unelmat sekoittuvat toisiinsa sisimmässäsi. Kirjoita ylös ideasi ennen kuin unohdat ne. Koeta selvittää, kuinka käytännöllisiä ne ovat. Tarvitsetko mahdollisesti jonkun apua ideoiden ja suunnitelmien läpikäymiseen ja toteuttamiseen?

Vaaka 23.9.–22.10.

Nyt sinun on korkea aika kääntää uusi lehti elämässäsi, koski se sitten kodin sisustusta tai muutoksia työpaikalla. Asia on vaivannut sinua jo pidempään, mutta nyt olet tarpeeksi rohkea myöntämään muutosten tarpeellisuuden. Ole päättäväinen, niin saat palkintosi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Et todellakaan pääse kyllästymään, sillä päivät ovat täynnä toimintaa. Vastuunkantaminen sopii sinulle, ja edistyt nopeasti. Älä anna tyhjänpäiväisten asioiden vaikuttaa sinuun. Odota sopivaa hetkeä ehdottaaksesi tietyn läheisen suhteen mahdollisista muutoksista.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tunteellinen viikko saattaa välillä hämmentää ajatuksiasi. Tee jotakin, missä voit laittaa aivot narikkaan ja olla miettimättä mitään tärkeää. Yleensä puhuminen auttaa, mutta nyt parasta lääkettä on käydä asioihin käsiksi. Vältä tuhlausta tai tunnesyömistä.

Kauris 21.12.–19.1.

Jos haluat saavuttaa jotakin, koeta tuoda kantasi esiin mahdollisimman tehokkaasti. Uteliaisuutesi vie sinua kohti jotain uutta ja kiinnostavaa, mutta pidä varasi, ettet menetä jotain sinulle tärkeää matkan varrella. Jokin reissu osoittautuu oletettua hauskemmaksi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Viikko on täynnä yllättäviä reaktioita, ja jotkin niistä saattavat järkyttää ihmisiä, jotka luulevat tuntevansa sinut. Eräälle läheiselle olisi pitänyt sanoa jo aikaa sitten, ettei hän ole tehnyt tarpeeksi töitä yhteisen hyvän eteen, etenkään viime aikoina.

Kalat 19.2.–19.3.

Nyt kannattaa perääntyä pari askelta, mikäli sinusta tuntuu, että sinulle sysätään liikaa vastuuta perheen asioista. Älä rasita itseäsi liikaa, kun toiset voivat välillä kantaa kortensa kekoon. Kerro töissä mielipiteesi ja ideasi suoraan oikealle henkilölle.

Oinas 20.3.–19.4.

Ole valmiina, sillä jaksosta tulee kiireinen. Etsi läheisistä heidän parhaat puolensa ja varmista, että ne tulevat kunnolla käyttöön. Kannat luonnostaan helposti vastuuta, etenkin jos on kyse jostain tärkeästä. Rakkausasioissa kohtaat yllätyksiä.

Härkä 20.4.–20.5.

Mahdollisuus oppia jotain kiehtovaa näyttää liittyvän nyt matkustamiseen. Viikko tuntuu kaikin puolin taianomaiselta. Saatat huomata kumppanissasi piirteen, jota et ole havainnut aiemmin. Olisiko sinun aika selvittää, mitä hän ajattelee ja tuntee?

Kaksoset 21.5.–20.6.

Haluaisitko tehdä jotain uutta ja luovaa, mutta et tahtoisi ryhtyä siihen yksin? Mieti eri vaihtoehtoja, joilla pääset eteenpäin. Kaikki eivät välttämättä ole kovin avuliaita, mutta heillä voi olla omat murheensa. Yritä saada heidät ajattelemaan uudella tavalla.

Annan suuri rakkaushoroskooppi kesälle 2019

Lue myös

Suosittelemme