Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 13.−19.8.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Leijona 23.7.–22.8.

Saatat pettyä, jos odotat toisilta liikoja. Vaikka ihailisit suuresti joitakin ihmisiä, se ei tee heistä täydellisiä. Toiminnallasi keräät paineita itsellesi ja muille. Pyri olemaan joustavampi, etenkin kumppaniasi kohtaan. Älä etsi pieniä tai olemattomia ongelmia.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Koeta piristyä ja nauttia elämän pienistä hetkistä, vaikka se voi välillä tuntua vaikealta. Pallottele ideoita ja ajatuksia tulevaisuudesta toisten kanssa. Se pitää sinut virkeänä, ja pystyt suhtautumaan entistä avoimemmin uusiin a­sioihin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tuntuuko elämä liian hektiseltä? Ellet voi pitää nyt vapaata, koeta löytää aikaa rentoutumiselle. Istu alas ja keskustele rauhassa toisten kanssa. Kaikkien hermot voivat olla vähän kireänä, mutta kenenkään ei tarvitse olla hälytystilassa koko ajan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kaikenlaiset viivästykset ovat nyt mahdollisia. Vaikka ne olisivat pieniä, ovat ne silti ärsyttäviä. Koeta olla kärsivällinen. Olisiko nyt hyvä aika lämmittää laiminlyötyä suhdetta? Se ei ehkä ole helppoa, mutta sinulla ei ole mitään hävittävää.

Jousimies 22.11.–20.12.

Mieti kahdesti ennen kuin sanot mitään. Jotkut tilanteet ja ihmiset voivat olla hermostuttavia. Hermoilu ei kuitenkaan auta mitään, etkä ole tässä tilanteessa yksin. Rauhalliset hetket säästävät hermojasi. Kuka voisi saada sinut rauhoittumaan?

Kauris 21.12.–19.1.

Tyhjyyden tunne täyttää silloin tällöin mielesi. Se on luonnollista kaiken tapahtuneen jälkeen ja häviää aikanaan. Kokeile jotain uutta, mutta ei liian jännittävää. Se voisi viedä ajatuksesi uusille urille. Samalla pääsisit irti mieltäsi painavista huolista.

Vesimies 20.1.–18.2.

Oletko palaamassa takaisin normaaleihin kuvioihin? Varaudu siihen, että joissakin asioissa sopeutuminen voi viedä aikaa. Vähitellen löydät vanhan itseluottamuksesi takaisin. Kukaan tuskin haluaa kieltää sinua ajattelemasta välillä itseäsikin.

Kalat 19.2.–19.3.

Levoton ja energinen olotila voi tehdä sinut vähän hermostuneeksi. Paneudu johonkin arkipäiväiseen tai jopa yksitoikkoiseen asiaan. Se auttaa sinua tyhjentämään ajatuksesi. Voit käyttää ylimääräistä energiaasi myös toisten auttamiseen.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet mennyt täyttä vauhtia eteenpäin ja saatat jo toivoa tahdin hidastuvan. Rakkauselämäsi on voinut kärsiä, jos et ole kiinnittänyt siihen tarpeeksi huo­miota. Kannattaa yrittää korjata tilanne pikimmiten, jotta rauha laskeutuisi maahan.

Härkä 20.4.–20.5.

Varmista, että ajamasi asiat menevät oikeaan suuntaan. Tiellesi osuu monenlaisia häiriötekijöitä, jotka saattavat hämätä sinua. Keskity tavoitteeseesi ja pidä huoli, että läheisesi pysyvät ajan tasalla, mikäli haluat heidän tukevan sinua myös jatkossa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olet saanut toisen mahdollisuuden. Elämässäsi on nyt monenlaisia asioita, jotka vaivaavat sinua. Ne voivat aiheuttaa sekaannusta. Nyt sinun pitäisi keskittyä olemaan uskollinen tavoitteillesi. Rakkaus inspiroi sinua ja tekee sinusta entistä vahvemman.

Rapu 21.6.–22.7.

Moni asia on muuttunut ympärilläsi, mutta huomaatko, kuinka paljon olet itse muuttunut? Ajatteletko elämästä nyt eri tavalla kuin ennen? Keskity hyviin päätöksiin ja muutoksiin, jotka kantavat sinua kohti parempaa huomista.

X