Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 13.-19.3.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kalat 19.2.–19.3.

Viikko täyttyy nopeasti kaikenlaisesta tohinasta, joten päätä heti aluksi hemmotella itseäsi. Huolehdi hyvinvoinnistasi ja tee joitakin pieniä muutoksia. Kävele ulkona, käy jalkahieronnassa tai osta itsellesi kukkia. Pikkuhiljaa paineiden pitäisi hellittää.

Oinas 20.3.–19.4.

Taidat käydä useimmat keskustelut nyt itseksesi. Jonkinlainen unenomainen olotila vaikuttaa siihen, kuinka paljon saat asioita aikaiseksi. Kuinka tästä eteenpäin? Tee itsellesi suunnitelma, johon voit tukeutua. Vähitellen maailma ympärilläsi herää uudelleen eloon.

Härkä 20.4.–20.5.

Jotkut elämäsi osa-alueet kaipaavat muutosta, mutta älä ryntää suin päin mihinkään uuteen. Kipakat keskustelut kotona ja töissä auttavat sinua pääsemään eroon sumuisesta olosta. Vaikka jakso alkaa vähän matalavireisenä, tilanne kohenee muutamassa päivässä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olosi saattaa tuntua vähän alavireiseltä, mutta jakson edetessä tilanne onneksi muuttuu. Varaa aikaa syvällisille keskusteluille töissä ja läheisten kanssa kotona. Mieltäsi askarruttanut asia tulee päivänvaloon, ja vihdoin saat sen pois ajatuksistasi.

Rapu 21.6.–22.7.

Vältä kaikkia suuria päätöksiä, kunnes stressi hellittää viikonloppuna. Ole valmis joustamaan. Oikeat sanat auttavat tekemään toiset onnellisiksi. Huomaat, että nyt on vihdoin oikea aika tärkeille keskusteluille, joita olet odottanut jo pitkään.

Leijona 23.7.–22.8.

Mielialasi saattaa vaihdella melkoisesti jakson alussa. Kannusta perheenjäsentä etenemään omalla sarallaan. Saat todennäköisesti vastauksia tunneasioita koskeviin kysymyksiin, jotka ovat vaivanneet mieltäsi. Kun rakkaus osuu kohdallesi, nauti siitä!

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sinulle tarjoutuu mahdollisuus muuttaa asioita, jotka tekevät sinut onnettomaksi. Jotkut asiat voit hyväksyä oitis ja toisiin voit sopeutua ajan mittaan. Arkipäivän huolten jakaminen kumppanin kanssa tasapainottaa elämääsi ja antaa sille tarkoituksen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Edistyt työelämässä vauhdilla, ja menestys suorastaan huippaa päätäsi. Kotona saatat kohdata aikamoisia vaatimuksia, mutta koeta oppia sanomaan välillä ei. Palkkio kovasta työstäsi alkaa kuitenkin kohta olla ilmeinen. Vältä negatiivisia ihmisiä aina kun se on mahdollista.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Energiatasosi on korkealla, joten ota siitä kaikki irti. Tee tarkka suunnitelma paperille, niin voit tyytyväisenä vetää yli tekemäsi tehtävät. Rakkaimpasi eivät kenties voi auttaa sinua suoraan, mutta he voivat jakaa innostuksesi, joka säteilee ympärilläsi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Sinun voi olla vaikea keskittyä monien muutosten ja tunnemyrskyjen keskellä. Saattaa tuntua kuin sinua vedettäisiin eri suuntiin. Voit kuitenkin vakuuttua siitä, että muutokset parempaan ovat nurkan takana. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin raha-asioissa.

Kauris 21.12.–19.1.

Sinun ei tarvitse enää piilotella mitään, etenkään tunteitasi. Mene rohkeasti eteenpäin, sillä tähdet ovat puolellasi. Kumppanisi ottaa ilolla vastaan kotielämää koskevat rohkeat päätöksesi. Eikö tunnukin hienolta tehdä rakkaat ihmiset onnelliseksi!

Vesimies 20.1.–18.2.

Jakson alku voi vaikuttaa vähän hämmentävältä ja väsyttävältä. Mutta toisaalta se vie sinua kohti päätöksiä, jotka olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten. Jotkut näistä päätöksistä eivät ole mieleisiäsi, mutta loppujen lopuksi ne osoittautuvat onnistuneiksi.

X