Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 13.-19.4.

12.4.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Oinas 20.3.–19.4.

Haluat helpottaa toisten elämää ja voit samalla näyttää parhaimmat puolesi. Saattaa tulla yllätyksenä, kuinka paljon nautit tekemästäsi. Kun pääset seuraamaan läheltä toisten elämää, huomaat, kuinka hyvin omat asiasi ovat. Varmista, että kohdistat energiasi oikeaan suuntaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Pystyt asemassasi auttamaan toisia eteenpäin, mikä koituu myös omaksi hyödyksesi. Eräät haluaisivat sinun ajattelevan enemmän itseäsi, mutta he eivät näe koko kuvaa. Ajatuksesi kääntyvät henkilöön, jota et ole tavannut aikoihin. Miksi? Aiotko nyt ottaa häneen yhteyttä?

Kaksoset 21.5.–20.6.

Millaiset ovat todelliset tunteesi kumppaniasi kohtaan? Voit pohtia asiaa, mutta älä kuitenkaan vatvo sitä loputtomiin. Ehkä suhteenne tarvitsee ainoastaan pientä maisemanvaihdosta tai enemmän keskusteluja. Käykää säännöllisesti ulkona yhdessä ja tehkää jotain uutta.

Rapu 21.6.–22.7.

Kamppailetko yhä raha-asioiden kanssa? Olisiko asiantuntijan avusta nyt hyötyä? Joskus vanhoista suunnitelmista on vaikeaa saada uudelleen otetta. Onko innostuksesi kenties laantumassa? Mieti, mitkä kohdat ovat edelleen ajankohtaisia ja mitkä voisivat kaivata muutoksia.

Leijona 23.7.–22.8.

Vaikka olet rohkea, epäröit nyt tietyn keskustelun edessä. Ennen kuin teet päätöksiä, kysy neuvoa toisilta. Heidän erilaiset mielipiteensä voisivat auttaa tässä tilanteessa. Älä stressaa turhia. Saat yllättävän ehdotuksen. Mieti tarkkaan, ennen kuin vastaat.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet luonnostaan avoin ja rehellinen, mutta samalla myös hyväntahtoinen. Nämä piirteet voivat olla ristiriidassa keskustelussa, johon joudut tällä jaksolla. Etene vähän kerrallaan. Jotkut saattavat kyseenalaistaa toimintatapasi, mutta tiedät itse, mikä tuntuu oikealta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Et ole nyt kovin romanttisella tuulella, sillä mieltäsi painavat monet asiat. Kuitenkin eräs katselee sinua ruusunpunaisten lasien läpi. Pidä vaihtoehdot vapaina, mutta keskity tiettyyn suhteeseen. Sinulla voi olla eri ajatuksia siitä, kuinka asioiden pitäisi kehittyä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tyytyväisyyden aallot tuovat elämääsi tasapainoa. Saatat tuntea sydämeesi leviävän hyvän olon. Älä odota muiden ymmärtävän elämänasennettasi. Joskus luova puolesi voi jopa erottaa sinut toisista. Sinulle ominaisista piirteistä on kuitenkin hyötyä myös muille.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tällä jaksolla kannattaa ottaa rennosti. Kevään tulon myötä huomaat, että jokin asia kaipaa uudistumista, liittyy se sitten ulkonäköön, terveyteen tai ihmissuhteisiin. Oleellisinta on, että mietit rauhassa ja laitat asiat tärkeysjärjestykseen ennen kuin alat toimia.

Kauris 21.12.–19.1.

Tapasi toimia muuttuu suuresti, mikä tulee muille yllätyksenä. Itse et välitä paljonkaan toisten suhtautumisesta. Et ole sen tyyppinen ihminen, että jäisit jupisemaan, kun jotain pitää saada aikaan. Suora toiminta parantaa myös läheistä ihmissuhdetta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Miksi kaikki yrittävät kertoa sinulle, mitä sinun pitäisi tehdä? Eivätkö he voi pitää mielipiteitään itsellään? Luultavasti he välittävät siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Mieti huolella, ennen kuin reagoit kritiikkiin. Saattaa olla, ettet reagoi siihen lainkaan.

Kalat 19.2.–19.3.

Sinua voi ihmetyttää ihmisten kasvanut kiinnostus sanomisiisi. Viikko on kaikin puolin arvoituksellinen. Ehkä olet sanonut tai tehnyt jotain, mikä vetoaa ihmisiin. Ole kuitenkin oma itsesi ja pidä hauskaa. Kaikesta päätellen olet tehnyt jotain oikein!

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan