Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 13.7.–19.7.

12.7.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVPhotos

Rapu 21.6.–22.7.

Viihdyt erinomaisen hyvin nahoissasi tällä jaksolla. Ota ilo irti kaikista kesän juhlista ja retkistä. Toiset näyttävät pitävän seurastasi, ja tällä kertaa he eivät halua sinulta pelkästään neuvoja tai palveluksia. Mikähän tekee sinusta niin vetovoimaisen tällä hetkellä?

Leijona 23.7.–22.8.

Innostus lähes kaikkea mahdollista kohtaan suorastaan pursuaa sinusta. Nyt voit korjata hedelmää viime aikojen kovasta työstä. Olet sosiaalisella tuulella, niin kuin lähes aina, ja haluat tavata ystäviä ja sukulaisia. Nauti täysin siemauksin tästä onnellisesta jaksosta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet keskellä jännittäviä muutoksia. Välillä voi tuntua, että asiat tapahtuvat liian nopeasti. Ota askel taaksepäin ja rentoudu. Voi olla, ettei kukaan edes huomaa sitä, sillä kaikki ovat uppoutuneita omiin kiireisiinsä. Nauti rauhasta sinulle tärkeän ihmisen seurassa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ihmiset yleensä nauttivat positiivisesta seurastasi, mutta nyt toiset näyttävät olevan liian kiinni omissa huolissaan. Tarjoa apuasi, jos jollain on erityisen vaikeaa tai aivan liikaa töitä. Ole oma iloinen itsesi, niin loppu hoituu itsestään. Kuka voisi vastustaa sinua?

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tunteellinen, itsepäinen, vastaanottavainen, herkkä ja hämmentynyt – tällä jaksolla voit olla näitä kaikkia. Sinun voi olla vaikea keskittyä tai olla toimimatta vaistosi mukaan. Vedä rauhassa henkeä, katso ympärillesi ja saatat löytää itsesi erityisen hyvästä seurasta.

Jousimies 22.11.–20.12.

Joskus voi olla vaikea ymmärtää toisten ajatuksia. Välillä heidän teoissaan ja sanoissaan ei tunnu olevan paljonkaan järkeä. Miksi muut eivät näe asioita yhtä selvästi kuin sinä? Vanhemmalla henkilöllä on vastaus mieltäsi kaivertavaan kysymykseen.

Kauris 21.12.–19.1.

Olisi ihanteellista, jos kaikki olisivat loogisia tällä viikolla. Ei kuitenkaan olisi mieltä sulkea toisia pois läheltäsi. Pääasia, että yrität tehdä kaikessa parhaasi. Rauhoita viikonloppu itsellesi, ole itsesi paras ystävä, mentori ja ihailija. Mieti tarkkaan tulevia ratkaisujasi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Koeta viettää jakson pari ensimmäistä päivää rentoutumalla, jotta pääsisit oikeaan mielentilaan. Rauhallinen ympäristö ja ehkä hyvä kirja voisivat tehdä hyvää. Vähitellen maailma alkaa näyttää paremmalta paikalta elää ja voit hengittää taas vapaammin.

Kalat 19.2.–19.3.

Jos haluat saavuttaa jotakin sinulle tärkeää, pyri tuomaan kantasi esiin mahdollisimman tehokkaasti. Rohkeutesi ja uteliaisuutesi johdattavat sinua kohti jotain uutta ja kiinnostavaa, mutta pidä varasi, ettet menetä samalla jotain sinulle kuuluvaa.

Oinas 20.3.–19.4.

Aika, jonka käytät tulevaisuutesi pohtimiseen, ei ole hukkaan heitettyä. Itsetutkiskelun ansiosta mahdollisuudet selkenevät. Tekemäsi tyyli- ja ulkonäkömuutokset ovat saaneet yllättävän hyvän vastaanoton. Mitähän seuraavaksi? Rakkauselämä saa uutta potkua.

Härkä 20.4.–20.5.

Tällä jaksolla tarpeesi olla perheen ja ystävien ympäröimänä on ymmärrettävä. Nautit, kun saat jakaa heidän kanssaan yhteiset intressit ja uskomukset. Tavanomainen piikikkyytesi paheksumiasi ihmisiä kohtaan näyttää laantuneen ja saaneen sympatian piirteitä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Kiireisen ajanjakson jälkeen ja ylirasittuneena tarvitset virkistystä. Ehkä vierailu paikkaan, jossa olit joskus aiemmin onnellinen, voisi tuoda mieleen lämpimiä muistoja. Ansaitset tosiaan omaa aikaa, kenties jossain erityisessä paikassa erityisen ihmisen seurassa.

Suosittelemme