Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 14.−20.1.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Kauris 21.12. –19.1.

Oletko valmis kokeilemaan jotain uutta? Nyt olisi loistava hetki uudelle alulle. Pidä huolta rahatilanteesta, sillä eteesi ilmestyy niin monia hienoja tilaisuuksia, että saatat innostua liikaa. Mieti huolella ennen kuin teet isoja päätöksiä.

Vesimies 20.1.-18.2.

Haluaisit mennä kovasti eteenpäin, mutta edessä voi olla joitakin väärinkäsityksiä ja viivästyksiä, jotka hillitsevät innostustasi. Onko sinulla tarkka toimintasuunnitelma? Laadi sellainen, niin tulevat viikot ovat helpompia. Vältä impulsiivisia liikkeitä.

Kalat 19.2.–19.3.

Elät nyt itsetutkiskelun ja itsesi kehittämisen aikaa. Haluaisit löytää piilossa olevia taitojasi ja hyödyntää niitä. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus saada keskeneräiset asiat kuntoon, ja pääset samalla irti tunnelukoista, jotka ovat rajoittaneet luovuuttasi.

Oinas 20.3.–19.4.

Oletko valmis tekemään päätöksen erään asian suhteen, joka on vaivannut mieltäsi? Olet energisellä tuulella, mutta saatat silti vastustaa muutoksia, joita eteenpäin meneminen vaatisi. Avoin mieli ja joustavuus voisivat auttaa sinua kohti haluamaasi lopputulosta.

Härkä 20.4.–20.5.

Jakso tuo tullessaan henkilökohtaisia haasteita. Jonkin uuden kohtaaminen voi horjuttaa tasapainoasi, ja saatat joutua päätöksenteon eteen. Mieti tarkkaan, mitä haluat. Onko muutoksen hinta liian korkea? Älä tee liian nopeita ratkaisuja.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sinulle tarjoutuu tilaisuus muutokseen, jos olet valmis päästämään irti jostain vanhasta, joka joutaakin jo mennä. Vaikka kaipaat uutta alkua, pelko voi pidätellä sinua. Tähtää korkealle, mutta etene pienin askelin, jotta itseluottamuksesi ehtii kasvaa tarpeeksi.

Rapu 21.6.–22.7.

Ilahdut tulevista mahdollisuuksista ja haluaisit kaikkien tietävän, että olet oikealla polulla. Ota tilanne haltuusi ja tee kaikkesi, jotta saat haluamasi. Näin saat myös toiset puolellesi, sillä tulet tarvitsemaan heidän tu­keaan tulevaisuuden haasteissa.

Leijona 23.7.–22.8.

Haluaisit muuttaa elämäntyyliäsi niin innolla, että painat eteenpäin mahdollisista esteistä huolimatta. Mutta mitä todella haluat? Toisaalta haluaisit turvallisesti jatkaa omalla polullasi, toisaalta seurata ihmisiä, jotka tekevät jotain jännittävää ja erilaista. Mieti tarkkaan ratkaisuasi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saat uskoa tulevaan ja huomaat oman luonteenlaatusi rajat. Asennemuutoksen myötä voit astua uudelle tasolle. Saatat heittäytyä johonkin luovaan toimintaan tai rakastua tulisesti. Mitä sitten ikinä valitsetkaan, tulee tämä matka muuttamaan sinua.

Vaaka 23.9.–22.10.

Perhe-elämässä saattaa puhaltaa nyt uusia tuulia, ja tunnet suurta helpotusta. Kenties keksit, kuinka voisit kanavoida luovia taitojasi tai innostut jostain kohtaamisesta. Molemmilla näistä voi olla sinuun suurempi vaikutus kuin kuvitteletkaan. Kohtalolla taitaa olla sormensa pelissä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tekemäsi päätös voi muuttaa monia asioita, ja etenkin kotielämässä voi olla edessä jännittäviä tapahtumia. Saatat tuntea myös jonkinlaista turhautumista, varsinkin jos sinä ja eräs toinen ette ole samaa mieltä, kuinka jatkaa eteenpäin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Keskustelut voivat synnyttää yllättäviä mahdollisuuksia, minkä vuoksi jakso näyttää lupaavalta. Mikäli nykyinen työtilanne tuntuu rajoittavalta, saatat innostua jostain uudesta. Etene kuitenkin varovasti ja pidä huolta talous­tilanteestasi.

X