Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 14.-20.5.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Härkä 20.4.–20.5.

Haluaisit tehdä tiettyjä muutoksia, mutta nyt kannattaa olla kärsivällinen. Älä välitä muiden mielipiteistä tulevaisuudensuunnitelmiesi suhteen. Tiedät itse parhaiten, minkä polun valitset. Vähitellen asiat selkenevät mielessäsi. Odotuksesi muuttuvat.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Pienet teot auttavat hahmottamaan kokonaisuutta. Jokin haastava asia lähentää suhdettasi sukulaiseen. Tämä voi liittyä menneisyyttä koskeviin paljastuksiin. Kenties voitte tutkia asiaa yhdessä? Avoin mieli johdattaa oikeaan suuntaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Muista pitää huolta hyvinvoinnistasi. Helli itseäsi ja tee rentouttavia harjoituksia. Laiskottelun ja itsesi laiminlyönnin sijaan kuuntele kehoasi. Kerro ystävälle tunteistasi ja huolistasi. Kenties hän löytää juuri oikean vastauksen pulmaasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Henkilö, jota olet auttanut viime aikoina, on saattanut löytää uuden keinon selvitä eteenpäin. Tämä voi lisätä entisestään välillä kokemaasi tyhjyyden tunnetta. Koeta löytää tilalle jokin uusi fyysinen tai henkinen haaste, jota et ole ennen kokeillut.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet todella väsynyt nykyiseen tilanteeseen, mutta tämän jakson aikana sinulla on mahdollisuus löytää jokin uusi juttu, joka tuo iloa ja tyydytystä elämään. Vaikka se ei palkitsisikaan heti, ei kannata luovuttaa, sillä mahdollisuudet näyttävät hyviltä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Nyt näyttäisi olevan hyvä aika muuttaa joitain perusjuttuja tulevaisuutta varten. Käy läpi asioita, jotka tekevät olosi epämukavaksi. Toiminnan sijaan suunnittelu täyttää päiväsi. Odottamattomat muutokset raha-asioissa vaativat myös huomiotasi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Päässäsi pyörii paljon asioita, jotka aiheuttavat paineita ja tekevät sinut pahantuuliseksi. Koeta siitä huolimatta pitää kielesi kurissa. Vaikka joistakin tosiasioista pitäisi mielestäsi keskustella, on parempi olla nyt hiljaa kuin aloittaa riitely.

Jousimies 22.11.–20.12.

Kommunikoinnin pitäisi sujua nyt paremmin, etenkin jos tunnet tulleesi aiemmin väärinymmärretyksi. Rohkaise toisia, jos siitä on apua. Tasapainoinen lähtötilanne keskusteluille takaa parhaan lopputuloksen. Älä stressaa toisten tekemisistä.

Kauris 21.12.–19.1.

Kaiken läpikäymäsi jälkeen voit palkita itsesi, että olet kestänyt tänne saakka järjissäsi! Läheinen ihmissuhde on noussut uudelle tasolle, mikä on voinut askarruttaa mieltäsi. Nyt kuitenkin ymmärrät paremmin kumppanisi vahvuudet ja heikkoudet.

Vesimies 20.1.–18.2.

Ihmissuhteet ovat olleet valokeilassa kuun alusta lähtien. Saatat pohtia, miten ja miksi asiat ovat muuttuneet. Jotkut siteet ovat vahvistuneet ja toiset taas herättävät kysymyksiä. Suurille muutoksille ei kuitenkaan nyt näytä olevan perusteita.

Kalat 19.2.–19.3.

Älä epäröi kertoa, jos mielestäsi joidenkin läheistesi kannattaisi miettiä suunnanmuutosta. Nautit siitä, kun elämä tuntuu olevan järjestyksessä ja rutiinit toimivat. Toiset saattavat jopa ottaa mallia siitä, kuinka hyvin selviät kaaoksen keskellä.

Oinas 20.3.–19.4.

Vielä viime viikolla mietit, miten saisit ajan kulumaan, mutta nyt jakso vaikuttaa kiireiseltä. Toiset näyttävät tarvitsevan panostasi. Pysy kuitenkin rauhallisena ja tee yksi asia kerrallaan. Nyt kysytään ennen kaikkea joustavuutta.

X