Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 14.-20.9.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVPhotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Luota intuitioosi ennemmin kuin vaistoihisi, jos sekalaiset viestit tuntuvat ohjaavan sinua väärään suuntaan. Muista, että teot toimivat tehokkaammin kuin sanat. Hillitse puheitasi, etenkin parisuhteessa. Tällä jaksolla toisen huomioonottaminen on erityisen tärkeää.

Vaaka 23.9.–22.10.

Yhteistyö toisten kanssa sujuu parhaiten, kun toimit vastuunkantajana. Jonkin täysin uuden asian kokeileminen saattaa osoittautua kaikkein antoisimmaksi. Jos haluat auttaa erästä, tee jotain konkreettista ja vältä rahallista apua. Taskusi tuskin ovat pohjattomat.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Ole erityisen auttavainen, jos haluat, että sinut huomataan. Pidä huolta kuvasta, jonka annat itsestäsi toisille. Rahatilanteeseen on tulossa muutoksia jakson keskivaiheilla. Kun harkitset jotain tarjousta, mieti, onko vaivannäkö sen vaatiman ponnistelun arvoista.

Jousimies 22.11.–20.12.

Vaikka ajattelet mennyttä lämpimällä haikeudella, pääset helpommin tavoitteeseesi pysymällä mukana tässä ajassa. Taloudellinen menestyminen johtuu suuresti ihmisistä, jotka pitävät asenteestasi. Mutkattomuudella on omat etunsa. Ole vain oma itsesi.

Kauris 21.12.–19.1.

Yllättävä liittolainen tekee päivistä jännittäviä. Vaikeneminen henkilökohtaisesta intohimosta taitaa olla viisain tapa toimia tällä jaksolla. Jos tilanne jatkuu ennallaan pidempään, muista tahdikkuus. Matkustaminen tuo esiin romanttisen ja valoisan puolesi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet täynnä rakkautta ja elämää. Edessäsi on intohimoinen ja jännittävä viikko. Myös raha-asiat kehittyvät entistä parempaan suuntaan. Nyt voit hyvin kysyä itseltäsi, mitä todella haluat. Nauti täysillä tästä jaksosta, sillä näytät olevan nyt tähtien suosiossa.

Kalat 19.2.–19.3.

Pidä työelämässä matalaa profiilia, älä asetu kenenkään puolelle. Jakson lopulla tilanne rauhoittuu ja päätöksenteko helpottuu. Keskitä huolenpitosi kotiin, jossa jokin kauan odotettu muutos lähestyy. Tukemalla toisia rakennat vahvaa yhteistä pohjaa kaikille.

Oinas 20.3.–19.4.

Kahdenkeskiset tapaamiset toimivat, ja saatat tavata mielenkiintoisen henkilön. Mieleesi palaa aika, jolloin olit osa tiettyä yhteisöä. Ole valmis viime hetken muutoksiin ja nopeaan toimintaan. Ole määrätietoinen ja päätä, että tekemäsi muutokset ovat kestäviä.

Härkä 20.4.–20.5.

Silläkin uhalla, että sinua pidetään tylsänä, pitäydy tällä viikolla tavanomaisissa rutiineissasi. Pystyt selvittämään mahdolliset rahaongelmat, kun käyt niihin käsiksi ajoissa. Vanhalla ystävällä saattaa olla oikea ratkaisu pulmatilanteeseen. Kuuntele ja opi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jos haluat kertoa eräälle sisimmät tunteesi, varmista, että häneen voi luottaa. Eloisampi puolesi tulee esille jakson keskivaiheilla ja tuo samalla mieleesi vanhoja muistoja. Et voi palata menneeseen, mutta voit suunnistaa kohti uutta.

Rapu 21.6.–22.7.

Yritä luottaa enemmän vaistoihisi. Älä välitä niin paljon siitä, mitä toiset ajattelevat. Kiinnitä huomiota raha-asioihin, jotta vältyt ikäviltä ongelmilta myöhemmin. Tässä tilanteessa on tärkeintä kunnon organisointi. Käytä älyäsi, sillä se on nyt huippukunnossa.

Leijona 23.7.–22.8.

Jokin juoru, jos se pitää paikkansa, voi johtaa mahdollisuuteen kerätä voittoja. Viikko on intohimoinen, ja saatat tehdä romanttisia ehdotuksia. Jopa pitkään yhdessä olleet parit voivat tuntea erityistä poltetta. Uudet alut näyttävät reunustavan tietäsi eteenpäin.

X