Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 14.–27.4.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Oinas 20.3.–19.4.

Jakson alku voi tuntua epämääräiseltä, mutta pikkuhiljaa pystyt ajattelemaan realistisemmin ja pitämään jalat maassa. Aistit herkästi toisten mielialoja, mikä auttaa sinua sopeutumaan joukkoon. Kuuntele sisimpääsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Pystyt ilmaisemaan itseäsi hyvin ja suunnittelemaan tulevaa. Hyvistä aikeistasi huolimatta saatat ajautua tekemään asioita, jotka estävät sinua keskittymästä oleellisimpaan. Laita asiat tärkeysjärjestykseen.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Saatat havitella jotakin ulottumattomissasi olevaa, minkä huomaat vasta liian myöhään. Kuuntele saamaasi palautetta ja kirjoita muistiin työn alla olevat tehtävät. Rakkauselämä piristyy jakson loppupuolella.

Rapu 21.6.–22.7.

Haaveet täyttävät mielesi, ja sinun voi olla vaikea pitää jalkoja maassa. Jotkut suunnitelmistasi saattavat olla epäkäytännöllisiä, mutta se ei estä uneksimasta. Kuuntele tarkkaan ystävän maanläheisiä neuvoja.

Leijona 23.7.–22.8.

Ota selvää yksityiskohdista ennen kuin sitoudut mihinkään taloudelliseen sopimukseen. Juttu voi kuulostaa hyvältä, mutta siinä on riskinsä. Pidä tuntosarvet koholla, sillä yksikin keskustelu voi olla kohtalokas.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kuinka hyvin tunnet läheisesi? Saatat miettiä tätä, kun saat tietää jotain, minkä olisit halunnut kuulla jo aiemmin. Asiat eivät olekaan sitä, miltä näyttävät. Kaiken keskellä sinun kannattaa luottaa vaistoihisi, ne ohjaavat sinua oikeaan suuntaan.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jos sinulle tarjottu tilaisuus vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, sitä se varmaan myös on. Vaikka tilanne tuntuisi kuinka houkuttelevalta, tutki asiaa kunnolla. Sinun täytyy tehdä päätös erään ihmisen suhteen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Rakkauselämä saa nyt uutta virtaa, ja näet toisissa vain hyvät puolet. Olet täysin erään pauloissa, hän vaikuttaa mielestäsi täydelliseltä juuri sinulle. Älä uppoudu tunteeseen, vaan säilytä erillisyytesi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Kotisi voi tuntua rauhan tyyssijalta, jossa läheisesi saavat nauttia lämpimästä ilmapiiristä. Kaikki ei ehkä kuitenkaan ole sitä, miltä näyttää. Pääset asioista jyvälle, kun esität muutamia selventäviä kysymyksiä.

Kauris 21.12.–19.1.

Ajatukset ja tunteet voivat olla vääristyneitä, joten älä pidä mitään itsestäänselvänä. Väärinkäsitykset ovat mahdollisia, ja saatat ihmetellä jonkun motiiveja. Älä tee mitään, mitä voisit myöhemmin katua.

Vesimies 20.1.–18.2.

Vältä äkkirikastumis-haaveita tai asioita, jotka lupaavat enemmän kuin voivat antaa. Tutkimalla asioita tarkkaan näet nopeasti niiden läpi. Tärkeän projektin valmistuminen voi tarjota aiheen juhlaan.

Kalat 19.2.–19.3.

Henkinen puolesi tulee nyt vahvasti esille. Kykysi virittäytyä samalle aaltopituudelle toisten kanssa on niin ilmeinen, että välillä et tunnista omia tarpeitasi. Kaikenlainen hengailu voi tuntua houkuttelevalta, mutta pidä tavoitteet tiukasti mielessäsi.

Tutustu mm. horos­kooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee ennea­grammitesti!

X