Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 15.−21.4.

Teksti:
Cassandra Nye
Kuvat:
Mvphotos

Oinas 20.3.–19.4.

Älä murehdi menneitä tai mieti tulevaa, vaan pyri elämään tässä hetkessä. Nyt kannattaa ottaa jokainen päivä sellaisena kuin se tulee. Koeta nauttia rauhallisista hetkistä. Olet ansainnut vähän hemmottelua, joten salli se itsellesi.

Härkä 20.4.–20.5.

Saatat tavata sinulle tärkeän henkilön jakson keskivaiheilla, mikä tuo perhosia vatsaasi. Ota kaikki irti näistä ilonhetkistä. Kaikki eivät ole samaa mieltä kanssasi jossakin työhön liittyvässä asiassa, mutta tee kuitenkin kantasi selväksi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Edistyt henkilökohtaisessa asias­sa olemalla avoin ja rehellinen. Et yleensä ole kovin suorasukainen, joten saatat tuntea olosi hieman epämukavaksi. On kuitenkin helpottavaa, kun saat sanotuksi asioita, jotka merkitsevät sinulle paljon.

Rapu 21.6.–22.7.

Oletko ollut pitkään riippuvainen jostakusta tai onko joku ollut riippuvainen sinusta? Tilanne vaatii nyt itsenäisempää asennetta. Keskustelkaa avoimesti suhteenne tapahtumista. Ole tahdikas ja muista, että ajan mittaan asiat muuttuvat.

Leijona 23.7.–22.8.

Sinulle ei ole mitenkään uutta, että ihmiset ympärilläsi jakavat neuvojaan ja ehdotuksiaan. Nyt et kuitenkaan tunne olevasi kovin vastaanottavainen. Puhelimeen tai meileihin ei ole aina pakko vastata, itse asiassa vastaamatta jättäminen voi olla hyvin virkistävää.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kaikenlaiset paperityöt voivat tuntua ikäviltä, mutta älä jätä niitä hoitamatta. Olosi on paljon parempi, kun olet saanut asiat kuntoon. Raivaa kalenteristasi tilaa eräälle, josta et ole kuullut aikoihin. Hän osaa arvostaa yhteydenottoasi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tunnetko itsesi levottomaksi ja vähän voimattomaksi? Olet luultavasti auttanut toisia omien voimiesi kustannuksella. Olet luonteeltasi kovin hyväsydäminen, mutta joskus toiset voivat käyttää sitä epäreilusti hyväkseen. Viikonlopun tunnelma luo uskoa tulevaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Otatko itsesi ja toiset välillä liian vakavasti? Sinun ei tarvitse olla yhtä nopea tai menestynyt kuin joku toinen. Onneksi olemme kaikki erilaisia. Tilanteesta johtuen et ole päässyt käyttämään kaikkia taitojasi, mutta pian niitä taas tarvitaan, joten ole valmiina.

Jousimies 22.11.–20.12.

Haluaisit mennä jo eteenpäin, mutta tilaisuuksia ei tunnu olevan kovin paljon tarjolla. Jakson keskivaiheilla työelämä näyttää lupaavalta, mutta ole silti kärsivällinen, niin vältyt turhautumiselta. Kohta tunnet olevasi entistä vapaampi ja rennompi.

Kauris 21.12. –19.1.

Negatiiviset ihmiset ärsyttävät sinua usein toden teolla. Kuinka voisit välttyä epätoivolta? Tee jotain sellaista, mitä et ole koskaan aiemmin kokeillut. Saatat yllättyä, miten positiivinen ja rohkaiseva vaikutus sillä voi olla elämääsi.

Vesimies 20.1.-18.2.

Sinun on nyt parasta keskittyä hyvinvointiisi ja raha-asioihin. Jokin keskustelu saa sinut muuttamaan ruokavaliotasi ja liikuntatapojasi. Poimi neuvoista sinulle sopivat. Ne voivat ratkaista terveysongelman, joka on vaivannut mieltäsi viime aikoina.

Kalat 19.2.–19.3.

Koeta löytää tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä, sillä terveydestä huolehtimisen pitäisi olla nyt päätavoitteesi. Laita rajat omalle venymisellesi. Vaikka toiset tarvitsisivat aikaasi, on oma jaksamisesi tärkeämpää kuin muiden miellyttäminen.

X