Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 15.-21.11.

14.11.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Oletko luovalla ja kepeällä mielellä? Käy käsiksi asiaan, joka on kiinnostanut sinua jo pitkään. Tässä kuussa voi ilmaantua kaikenlaisia yllättäviä asioita, joten varaudu olemaan joustava aikatauluissa. Jokin keskustelu piristää ja innostaa sinua.

Jousimies 22.11.–20.12.

Sinulla näyttää olevan nyt monta mielipidettä samasta asiasta. Päätöksenteko on vaikeaa. Saatat luvata jotain ajattelematta sen tarkemmin, mikä voi hämmentää toisia. Mitä sinulla on mielessäsi? Ellet pysty ratkaisemaan asiaa heti, jätä se hautumaan. Stressaa vähemmän!

Kauris 21.12.–19.1.

Tämä viikko on ihanteellinen rentoutumiseen ja yksinoloon. Ehdit kyllä juhlia tarpeeksi myöhemminkin. Tutkituta mahdolliset terveysongelmasi ja pidä huolta itsestäsi niin hyvin kuin osaat. Lue kirjoja, katso elokuvia ja vietä aikaa itseksesi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jakso on kiireinen, mutta onneksi viikonloppuna pääset rentoutumaan ja suunnittelemaan tulevaisuutta. Tämä säästää aikaasi ja vaivaasi myöhemmin. Toisten apu on tervetullutta, kunhan he ovat ajan tasalla eivätkä työllistä sinua entistä enemmän.

Kalat 19.2.–19.3.

Haluaisitko puhua suusi puhtaaksi, vaikka se aiheuttaisi hämminkiä? Valitse sanasi huolella, älä unohda huumoria. Tämä on erityisen tärkeää, etenkin jos puhut auktoriteetille. Älä perusta kritiikkiäsi huhupuheille vaan tarkista aina lähteesi.

Oinas 20.3.–19.4.

Kokeile tällä viikolla jotain uutta ja haastavaa. Utelias mielesi saa uutta puhtia, kun huomaat piilevät kykysi. Et ehkä ole vielä valmis jakamaan todellisia haaveitasi kenenkään kanssa. Odota rauhassa. Nyt on tärkeintä, ettet päästä itseäsi tylsistymään.

Härkä 20.4.–20.5.

Läheiset suhteet korostuvat. Kun saat tietää eräästä asiasta, sinun on vaikea olla reagoimatta siihen. Ole kuitenkin varovainen kannanotoissasi. Työelämässä vauhti kiihtyy, ja näyttää siltä, että sinusta on tulossa suosittu. Tutkiessasi erästä asiaa saatat joutua pettymään.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Huomaat, kuinka tärkeitä unelmasi ovat, kun kerrot niistä kumppanillesi. Jotta pääsisit toteuttamaan haaveitasi, pitää niiden sopia myös läheistesi tulevaisuuden suunnitelmiin. Onneksi viikko on harmoninen ja ihmiset ympärilläsi joustavia. Viehätysvoimasi toimii.

Rapu 21.6.–22.7.

Pyri olemaan avoin, niin vältyt erimielisyyksiltä. On aina parempi, jos pystyt reagoimaan mahdollisiin ongelmiin heti alussa. Kiusaus olla välittämättä ikävistä huomautuksista on suuri, mutta tällainen toiminta vain viivästyttäisi ongelman ratkaisua.

Leijona 23.7.–22.8.

Suorapuheisuutesi saa aikaan muissa sekalaisia reaktioita. Pitkään odotettu keskustelu puhdistaa kuitenkin ilmaa. Keskity tulevaan ja jätä menneet taaksesi. Älä missään nimessä anna aikaisempien rakkauselämän pettymysten vaikuttaa nykyiseen elämääsi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Oletko ymmällään tulevan päätöksen edessä? Keskity tällä viikolla helppoihin käytännön asioihin. Kokkaile, tee käsitöitä, harrasta liikuntaa. Tee jotain, mikä auttaa tyhjentämään mielesi kaikesta ylimääräisestä. Katso tulevaan luottavaisena.

Vaaka 23.9.–22.10.

Avartavat keskustelut auttavat sinua ajattelemaan asioita uudelta kantilta. Työelämässä sinulle voi tarjoutua mahdollisuus kehittää työtapoja ja ryhmähenkeä. Suhtaudu hankkeeseen huolella. Jokin romanttinen suhde jalostuu vuoden loppuun mennessä.

Lue myös

Suosittelemme