Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 15.-21.12.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Jousimies 22.11.–20.12.

Tähän vuodenaikaan olet valmiina avaamaan toisille ovesi ja sydämesi. Ehkä tapaat jonkun erityisen henkilön? Jos niin käy, älä jää tuijottamaan häntä ihaillen. Keskustele hänen sydäntään lähellä olevasta aiheesta. Voisitko se olla sinä? Kannattaa ainakin yrittää.

Kauris 21.12.–19.1.

Jokin huomiosi herättänyt asia vaatii nyt toimenpiteitä. Tavoittele haluamaasi ja toivo parasta. Asioiden vitkuttelu ei ole sinun heiniäsi. Saatat joutua tekemään kompromisseja, joten älä ole liian jyrkkä mielipiteissäsi. Tulevat vapaat voivat tuoda tullessaan haasteita.

Vesimies 20.1.–18.2.

Viihdyt hyvin omissa pikku ympyröissäsi, kunnes joku tulee ja kääntää kaiken ylösalaisin. Tämä voi olla myös hieno romanttinen ele, joten ole joustava. Tuntuuko sinusta, että olet menossa oikeaan suuntaan? Muista, ettei koskaan ole liian myöhäistä aloittaa alusta.

Kalat 19.2.–19.3.

Kaaoksen selvittäminen ei ole lempipuuhaasi, mutta saatat olla siinä tosi hyvä, jos sinua vähän painostetaan. Anna siitä huolimatta toisten hoitaa oma osuutensa. Onko sinulla herännyt halu tehdä muutoksia? Jos olet tarpeeksi turhautunut, muutokset ovat väistämättömiä.

Oinas 20.3.–19.4.

Tiedosta sanojesi tärkeys ja valitse ne huolella. Suoraan asiaan menevä tyylisi on tehokas, mutta saattaa pelottaa osaa ihmisistä. Sisäinen levottomuutesi toivoo muutoksia, mutta toisaalta haluaisit joidenkin asioiden pysyvän ennallaan. Milloin oikein aiot olla avoin tunteistasi?

Härkä 20.4.–20.5.

Jokin sydäntäsi lähellä oleva asia vaatii nyt huomiotasi. Ole rehellinen itsellesi ja muille, jos haluat tehdä muutoksia. Suunnittele joulunaikaa etukäteen huolella, jotta voit varmasti viettää aikaa sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Muista rentoutua ja pitää huolta terveydestäsi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jännittyneet tai stressaavat tilanteet näyttävät sinulle, ketkä ovat todellisia ystäviäsi. Alhainen energiataso voi olla seurausta kiinnostuksen puutteesta. Mikä elämän osa-alue innostaa sinua kaikista vähiten? Mieti kauaskantoisia muutoksia ensi vuotta silmällä pitäen.

Rapu 21.6.–22.7.

Kiireisellä viikolla haluaisit vältellä tiettyjen ihmisten tapaamista. Ole kuitenkin tahdikas, jos kieltäydyt kutsuista. Eräät asiat ovat voineet rajoittaa toimiasi, mutta onneksi tilanne muuttuu. Tulevana vuonna saat enemmän vapautta toimia haluamallasi tavalla.

Leijona 23.7.–22.8.

Tällä jaksolla olet parhaimmillasi kotona läheisten parissa. Nautit suuresti, kun saat läheisesi ja ystävät hyvälle tuulelle. Kaikki eivät ole yhtä hurmaavia kuin sinä, mutta tee parhaasi sivuuttaaksesi negatiiviset kommentit. Kuuntele uuden ystävän aitoja huolia.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sosiaalinen puolesi herää kukoistukseen tällä viikolla. Kiireet näyttävät vain lisääntyvän. Huomioi kiireiden keskellä kuitenkin eräs, joka voisi auttaa sinua työelämässä. Kuuntele tarkkaan, mitä hänellä on sanottavana, ja lue sitten loput rivien välistä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Älä piilottele kykyjäsi. Ota ohjakset käsiisi, sillä muut voivat saada inspiraatiota esimerkistäsi. Mistä energiasi oikein kumpuaa? Romantiikka on listallasi ensimmäisenä joulunpyhien ajalle. Suunnittele toimiasi kuitenkin huolella etukäteen, ettei kaikki lässähdä pannukakuksi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Pyri välttelemään ihmisiä, joilla ei näytä olevan harkintakykyä. Sinulla on paljon tekemistä, mutta älä huolestu, vaikka edistyminen antaisi odottaa itseään. Jos haluat jonkun muuttavan asennettaan, saatat joutua pettymään. Jatka päättäväisesti eteenpäin omaa polkuasi.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

X