Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 15.–21.12.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Mietiskele arvojasi ja tarkastele, mille asioille annat aikaa. Olet ehkä tuhlannut aikaa asioihin, joilla ei oikeasti ole merkitystä. Jos näin on, tämä oivallus voi rohkaista sinua järjestelemään prioriteettisi uudella tavalla.

Kauris 21.12.–19.1.

Ystävyyssuhteesi ja sosiaalinen elämäsi voivat saada vakavan käänteen ja saattavat vaatia enemmän työtä ja sitoutumista. Et ehkä ole kiinnittänyt asiaan tarpeeksi huomiota, mutta tulevalla viikolla löydät ongelman ytimen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Luota vaistoihisi. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, joten ota itseäsi niskasta kiinni ja ryhdy toimeen. Tekemisistäsi saattaa aiheutua kiistaa, mutta olet valmis hyväksymään sen. Joku saattaa jopa yrittää huijata sinua, mutta älä mene lankaan.

Kalat 19.2.–19.3.

Uusi suhde voi piristää sinua tällä viikolla ja viedä asioita eteenpäin. Olet ehkä ryhtymässä johonkin pitkän aikavälin projektiin. Älä lannistu, sillä lopputulos voi olla korvaamaton. Aloita nyt, niin pääset perille!

Oinas 20.3.–19.4.

Pääsi on ollut pilvissä ja unelmat ovat olleet tärkeiden askareiden tiellä. Kaipaat ehkä jotain, mikä veisi sinut pois harmaasta arjesta. Voisitko yhdistää hauskanpidon tärkeiden tehtävien hoitamiseen?

Härkä 20.4.–20.5.

Joku, jota olet ajatellut, saattaa tulla lähellesi tällä viikolla. Voit löytää uusia puolia itsestäsi, jos uskallat olla rehellinen. Teet läpimurron, ja näyttää siltä, että edessäsi on romanttinen kausi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Menestyt työelämässä hyvin. Itsevarmuutesi näkyy toiminnassasi. Anna oman persoonallisuutesi tulla esiin, jotta muut huomaavat, miten kiehtova olet. Vältä kuitenkin sekavia signaaleja.

Rapu 21.6.–22.7.

Rakkaus ja uusi romanssi tai voimakas suhde voivat hallita tulevaa viikkoa. Sinun voi olla vaikeaa saada joku tietty henkilö pois mielestäsi. Älä anna hänen viedä liikaa aikaasi, äläkä anna mielesi harhailla. Yritä löytää tasapaino.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet valmis ottamaan hyvinvointisi vakavasti. Tämän ansiosta pystyt keskittymään enemmän ruokavalioosi ja liikuntaan, ja se saa olosi voimaantuneeksi. Tällä saattaa olla positiivinen vaikutus myös luovuuteesi sekä sosiaaliseen elämääsi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet valmis antamaan kaikkesi uuden idean tai luovan projektin vuoksi. Jokin romanttinen kohtaaminen voi olla intensiivinen ja mullistava. Älä kiirehdi tai tee äkkinäisiä päätöksiä, sillä saatat katua niitä seuraavalla viikolla.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sinulla voi olla pakkomielle uuden kodinkoneen hankkimiseen tai sisustuksen muuttamiseen. Myös jokin perheongelma kaipaa ratkaisua, mikä vaatii sinulta keskittymistä. Kaipaat uudenlaista ajattelutapaa, joten päästä mielikuvituksesi valloilleen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Keskusteluilla voi olla terapeuttisia vaikutuksia, joten älä pelkää avautua muille. Pystyäksesi tähän joudut miettimään omia tunteitasi. Raha-asioissa saatat olla huoleton, ja rahaa voi liukua sormiesi läpi. Tietoinen kuluttaminen on oikea tapa päästä ongelmasta eroon.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X