Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 15.–21.7.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Rapu 21.6.–22.7.

Vaalimasi unelma saa uutta tuulta alleen. Mitä ikinä olet toivonut, se osuu nyt kohdallesi, ja on sinun tehtäväsi saada siitä irti mahdollisimman paljon. Viisaat sijoitukset kantavat hedelmää pitkälle tulevaisuuteen. Yrittääkö joku pomotella sinua? Pysy lujana.

Leijona 23.7.–22.8.

Mikään ei pysäytä sinua tällä jaksolla. Näytät tietävän, mitä haluat, ja olet valmis saavuttamaan sen. Kuinka ihmiset voisivat vastustaa viehätysvoimaasi? Moni ei pystykään. Ehdit auttaa myös ystävää, joka tarvitsee tukea, ja tämä tekee hyvää teille molemmille.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Joskus elämä tietää meitä paremmin, kuinka toimia, ja nyt sinulle voi paljastua keino, jota et olisi itse koskaan ajatellut. Haluaisitko jotain todella paljon, mutta et mielestäsi saisi havitella sitä? Anna itsellesi lupa nauttia ja olet entistä energisempi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tartu tilaisuuteen, kun se osuu kohdallesi. Pelkäätkö, että teet väärän päätöksen? Älä murehdi suotta, sillä ainakin tiedät, mitä et halua. Uusi ihmissuhde näyttää lupaavalta, ja kemiat tuntuvat osuvan kohdalleen. Romanttinen ulottuvuus ilahduttaa teitä molempia.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Eräs tapaaminen avaa tietä uusille mahdollisuuksille, joita et kenties olisi osannut kuvitella. Sinulle tarjoutuu monia vaihtoehtoja, joista pitäisi valita yksi. Luota vaistoihisi. Oletko huomion keskipisteenä? Tulet tekemään melkoisen vaikutuksen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Sinulla on syvempi puolesi, jota et luultavasti tiedosta kovin usein. Nyt se voi toimia inspiraation lähteenä, ja päästät irti villimmän puolesi ja todellisen minäsi. Jokin suhde vie sinut mukavuusalueesi ulkopuolelle, ja saatat navigoida uudella maaperällä.

Kauris 21.12. –19.1.

Nyt kannattaa keskittyä omaan tunne-elämään, ja sitä myötä ymmärrät, kuinka paljon jokin tai joku merkitsee sinulle. Olet luonnostasi varovainen, mutta kuuntele vaistojasi ja toimi niiden mukaan. Et voi olla huomaamatta sisälläsi palavaa intohimoa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Avarakatseinen ja suvaitsevainen lähestymistapa asioihin voi avata sinulle uusia ovia. Olet valmis oppimaan uusia taitoja ja menemään eteenpäin tavalla, joka vahvistaa itseluottamustasi. Yhteistyö toisten kanssa toimii, myös romantiikan saralla.

Kalat 19.2.–19.3.

Älä viivyttele liian pitkään nauttiaksesi asioista, jotka tuottavat sinulle iloa. Kyse voi olla uudesta mahdollisuudesta tai suhteesta, mutta kumpikin voi tehdä sinut onnellisemmaksi. Myös liikunta tuo elämääsi lisää energiaa.

Oinas 20.3.–19.4.

Tällä jaksolla unelmasi ja visiosi voivat toimia yllykkeenä, jotka saavat sinut liikkeelle. Intuitiosi on vahva, ja siksi tunnet sisäistä rauhaa ja tyydytystä. Läheinen ihmissuhde lähtee lentoon, kun suostut seuraamaan intohimojasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Tietty keskustelu saa sinut ymmärtämään paremmin jotakuta, jonka seurauksena yhteistyönne voi syventyä. Kotona sinulla ja kumppanillasi saattaa alkaa uusi elämänvaihe, ja tunnette olevanne valmiita tutkimaan uusia jännittäviä mahdollisuuksia.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Etsitkö jotain uutta elämääsi? Tämä jakso näyttää siltä osin lupaavalta, luultavasti loistavien puhelahjojesi ansiosta. Olet myös enemmän kuin valmis tukemaan niitä, jotka nyt tarvitsevat apuasi. Sinun kannattaa olla erityisen tarkkana talousasioiden kanssa viikonloppuna.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

 

X