Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 15.-21.9.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Neitsyt 23.8.–22.9.

Oman elämän tarkastelu vieraan silmin voi olla avartavaa. Ovatko asiat mielestäsi huonolla tolalla? Mieti menneitä ja huomaat, kuinka paljon olet edistynyt. Jos kuitenkin haluat tehdä muutoksia, joudut samalla valintojen eteen, jotka eivät välttämättä ole helppoja.

Vaaka 23.9.–22.10.

Mielikuvasi romanttisesta rakkaudesta on kovin vahva, mikä voi tehdä asioista monimutkaisia. Haluatko todella sitoa itsesi yhteen toimintatapaan, vaikka ulottuvillasi olisi monia vaihtoehtoja? Mitä ikinä päätätkin, seuraa sydämesi ääntä ja ajattele välillä pelkästään itseäsi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Seuraatko tällä viikolla vaistojasi vai sydäntäsi? Niiden eripura voi hämmentää. Kolmas vaihtoehto, ja ehkä paras tässä tilanteessa, on käyttää maalaisjärkeä. Yllätyt kumppanisi taianomaisista sanoista, joita olet kenties odottanut kauan. Älä viivyttele vastauksesi kanssa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Odotettavissa on onnellinen ja spontaani jakso. Mene virran mukana, niin säästyt suuremmalta stressiltä. Moni asia saa osakseen yllättävän loppuratkaisun. Haluaisit hemmotella perhettä ja ystäviä, mutta ensin sinun täytyy hoitaa tärkeät asiat pois päiväjärjestyksestä.

Kauris 21.12.–19.1.

Keskity nyt ideoidesi työstämiseen, sillä monet niistä ovat kehityskelpoisia. Viivyttely ei näytä olevan sinulle vaihtoehto. Kiireellä on kuitenkin haittapuolensa. Älä laiminlyö ystäviä tai sukulaisia, kun kohtaat kuuman romanssin. Jaa onnesi toisten kanssa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet epätavallisen hämmentynyt. Mistä se voisi johtua? Ehkä liian monet vaihtoehdot hämäävät sinua. Ota askel taaksepäin ja mieti viime viikolla paljastunutta suunnitelmaa. Muuttiko se jotain elämässäsi?

Kalat 19.2.–19.3.

Romanttiset hetket kumppanin kanssa voivat johtaa vakaviin päätöksiin tällä viikolla. Edessä olevat onnelliset päivät vaativat kuitenkin pientä suunnittelua, jotta vältyt liialliselta rahanmenolta. Kun kaikki kolahtaa kohdalleen, saattaa tapahtua jotain taianomaista.

Oinas 20.3.–19.4.

Elämäsi kaipaisi nyt pientä siivousta. Jätä huomiotta tai koeta päästä eroon asioista, jotka eivät toimi. Koeta tuoda elämääsi eräs vaikeasti saavutettava henkilö. Se ei ole helppoa mutta on yrittämisen arvoista.

Härkä 20.4.–20.5.

Voimistuva tunne siitä, että kaikki asettuu kohdilleen, tuo viikkoon rentoutuneen ilmapiirin. Älä pelkää uusia haasteita rakkaudessa. Yritä muistaa eräs asia, joka estää sinua tekemästä samaa virhettä toista kertaa. Voisiko tämä liittyä rahaan tai sen lainaamiseen?

Kaksoset 21.5.–20.6.

Mennyt ja nykyinen näyttävät törmäävän toisiinsa, kun eräs henkilö entisen elämäsi uumenista ilmaantuu esille. Kumpi teistä on yllättyneempi? Outoa kyllä, tämä tapaaminen voi vaikuttaa tulevaisuuteesi. Sinulla on ainakin kommentoitavaa uudessa tilanteessa.

Rapu 21.6.–22.7.

Utelias mielesi johtaa sinut tutkimattomille poluille. Ei ole ollenkaan huono asia, että haluat tietää enemmän eräästä, etenkin jos ajattelet asiaa tulevaisuuden kannalta. Ole rohkea valinnoissasi. Totuuteen pyrkiminen ei ole aina helppoa, mutta se takaa rauhaisan mielentilan.

Leijona 23.7.–22.8.

Joustavuutesi ansiosta selviät melkein mistä tahansa. Jakson edetessä löydät aikaa pohtia entistä tarkemmin äskettäin saamaasi ehdotusta. Kukoistaako rakkaus tällä kertaa? Nyt tarvitaan aiempaa enemmän toimenpiteitä.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

X