Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 16.–22.2.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
Mvphotos

Vesimies 20.1.–18.2.

Haluaisitko parantaa taloustilannettasi? Tuleva viikko innostaa sinua ryhtymään toimiin sen edistämiseksi. Siitä huolimatta jokin kiehtova sijoitus saattaa houkutella sinua, mutta harkitse tarkkaan ennen kuin törsäät.

Kalat 19.2.–19.3.

Olosi on energinen ja toimelias. Tulevalla viikolla elinvoimasi lisääntyy, ja se rohkaisee sinua toteuttamaan mielikuvituksellisia ideoitasi. Koska energiatasosi ovat huipussaan, tunnet, että voit saavuttaa ihan mitä tahansa!

Oinas 20.3.–19.4.

Tulevasta viikosta voi tulla erityinen. Sinut saatetaan yllättää romanttisella illallisella tai spontaanilla minilomalla. Nyt on aika rentoutua ja ladata akkuja tulevaa kevättä varten.

Härkä 20.4.–20.5.

Uusi romanssi saattaa olla aluillaan. Nyt voisi olla sopiva hetki tutkia uusia mahdollisuuksia ja luoda kestäviä suhteita. Olet valmis menemään äärimmäisyyksiin saadaksesi haluamasi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jos unelmoit suurista saavutuksista, voit toteuttaa haaveesi mielikuvituksesi avulla. Älä jätä tätä tilaisuutta hyödyntämättä. Nyt on loistava aika esitellä kykyjäsi, joten rohkaise mielesi ja ota askel eteenpäin.

Rapu 21.6.–22.7.

Olet valmis ottamaan seuraavan, merkittävän askeleen. Uusi romanssi saattaa puhjeta tulevan viikon aikana. Älä siis piiloudu kuoreesi, vaan uskaltaudu murtamaan jää.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet valmis keskittymään yksityisiin ja henkilökohtaisiin asioihisi. Itsesi tutkiskelusta voit saada paljon helpotusta ja varmuuden tunnetta. Muista kuitenkin olla rehellinen itsellesi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sinulla on nyt hyvä tilaisuus ratkaista jotain väärinkäsityksiä ja ottaa yhteyttä muihin. Saatat jopa tavata jonkun, joka saa sinut ihastumaan. Pidä kuitenkin jalat tukevasti maassa, sillä kukaan ei ole täydellinen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Nyt voisi olla hyvä aika tarkastella rutiineja ja tehdä niihin tarvittavia muutoksia. Tämä voi tarkoittaa aikataulun muuttamista tai sellaisista asioista luopumista, jotka eivät enää ole merkityksellisiä. Luo jonkinlainen strategia, niin sinun on helpompi keskittyä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Suksesi ovat ehkä menneet ristiin jonkun tärkeän henkilön kanssa. Sinun kannattaa nyt muuttaa asennettasi: aseta itsesi toisen asemaan, niin pystyt näkemään asiat hänen näkökulmastaan. Yritä olla joustava, niin ongelmat ratkeavat helpommin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Nyt on aika ottaa askel taaksepäin ja tarkastella asioita uudesta näkökulmasta. Sinulla on mahdollisuus hemmotella it­seäsi, joten tartu tilaisuuteen. Aluillaan oleva suhde voi vahvistua tulevalla viikolla.

Kauris 21.12.–19.1.

Nyt on ihanteellinen aika yrittää tavoittaa muita ihmisiä ja luoda uusia yhteyksiä. Luovuutesi on huipussaan, ja haluat tutkia ainutlaatuisia kykyjäsi. Saatat tuntea olosi hieman levottomaksi, mutta yritä kanavoida levottomuus johonkin luovaan projektiin.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/horoskoopit.

X