Viikkohoroskooppi
Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 16.-22.6.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Oinas 20.3.–19.4.

Luovuus on yksi olennaisista piirteistäsi. Tällä viikolla pursuat ideoita vauhdilla, johon et olisi aiemmin uskonut yltäväsi. Yllätät itsesi monin eri tavoin. Voisiko syynä olla aiempaa vahvempi usko omiin kykyihisi? Älä lepsuile rahan suhteen vaan ole tarkkana.

Härkä 20.4.–20.5.

Vaikutusvaltainen henkilö ilmaisee kiinnostuksensa sinua kohtaan, mikä poikii ehdotuksen tulevaisuudessa. Älä kuitenkaan vaivaa vielä päätäsi sen suhteen. Eräs läheinen yllättää sinut kiinnostavalla kommentillaan. Yritä ottaa asiasta selvää, mutta älä anna epäluuloista vaikutelmaa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Läheinen yhteistyö toisten kanssa laajentaa sosiaalista verkostoasi. Tosin tämä ei tule yllätyksenä, vaan on voinut olla päämääräsi koko ajan. Sen sijaan tunnereaktiosi yllättää. Olet luultavasti odottanut liian kauan päästäksesi tähän pisteeseen. Ole ensi kerralla vähän rohkeampi.

Rapu 21.6.–22.7.

Seesteinen rakkauselämä ei osu kaikkien kohdalle, ja jotkut ystävistäsi voivat näyttää apeilta. Tilanne voi tuntua heistä sekavalta. Kuuntele heidän huoliaan rauhassa, niin asiat selviävät. Viikonloppuna voi olla luvassa seikkailuja, joten hakeudu mukavien ihmisten pariin.

Leijona 23.7.–22.8.

Vilkas sosiaalinen elämä on tainnut kuluttaa voimiasi. Muutama hiljaisempi päivä hemmotteluhetkineen hyvän ystävän kanssa voisi auttaa. Saat hyviä uutisia menneisyyteesi kuuluvilta ihmisiltä. Muista kuitenkin tarkistaa faktat, etenkin jos tähän liittyy raha-asioita.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Pyhitä viikonloppu rentoutumiselle. Liikuntamuoto, josta nautit lapsuudessasi, voi tuntua taas kiinnostavalta. Hoida kaikki viralliset kanssakäymiset pois alta ennen viikonloppua, etteivät ne paina mieltäsi. Vaikka jakso voi vaikuttaa hiljaiselta, nyt syntyy monia ihania muistoja.

Vaaka 23.9.–22.10.

Seesteiset ihmissuhteet, etenkin työelämässä, värittävät tätä jaksoa. Olisiko nyt sopiva aika kysyä ylennystä tai palkankorotusta? Tarjoamalla apua voit löytää itsesi oikeasta paikasta oikeaan aikaan. Ole joustava. Kiireisen henkilön auttaminen lujittaa keskinäistä suhdettanne.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tuntuuko menneisyydestä tutun henkilön kanssa sovittu tapaaminen vähän ahdistavalta? Ota joku mukaasi keventämään ilmapiiriä. Jotta saisit selville, mitä eräs haluaa sinusta, täytyy sinun astua hänen saappaisiinsa. Et voi tehdä päätöstä tietämättä tosiasioita.

Jousimies 22.11.–20.12.

Avosydäminen lähestymistapa toimii nyt parhaiten ystäväsi suhteen. Näin saat hänet rentoutumaan ja avautumaan huolistaan. Vielä parempi, jos menette jonnekin uuteen, virkistävään paikkaan. Sinulta tosiaan vaaditaan tällä viikolla aikuismaista otetta ja viisautta.

Kauris 21.12.–19.1.

Sinulle tarjoutuu viikonloppuna mahdollisuus rentoutua, joten älä ajattele töitä tai huolia. Jos kuitenkin sorrut tähän, saattaa kumppanisi kapinoida. Muista, että parisuhteessa lupausten pitäminen on olennaista. Onneksi olet terävällä päällä, eikä mikään ongelma tunnu mahdottomalta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Varo kaikenlaisia sekaannuksia raha-asioissa. Vaikka tunnet olevasi onnekas, älä ota turhia riskejä rahankäytössä. Yritä löytää aikaa rauhallisille ja intiimeille keskusteluille kumppanisi kanssa. Pystytte nyt lujittamaan keskinäistä luottamusta rakentamalla entisen varaan.

Kalat 19.2.–19.3.

Saat hyvän mielen auttamalla toisia. Vältä nopeita päätöksiä, mikäli ne koskevat raha-asioita. Luota vaistoihisi. Ole joustava päivämäärien ja suunnitelmien suhteen, sillä niissä voi olla vielä epäselvyyksiä. Varautumalla etukäteen voit säästyä turhalta rahanmenolta.

Lue myös:

Röyhkeä, jahkailija, rohkea riskinottaja… Tällaisia ovat horoskooppimerkkien temperamentit

Kiihottava seksihoroskooppi – Lue, mikä saa horoskooppimerkkisi sekoamaan halusta

Horoskooppimerkkien riidat – Tähtimerkkisi paljastaa, oletko mököttäjä vai raivotar?

X