Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 16.-22.7.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Rapu 21.6.–22.7.

Edessä on aiempaa positiivisempi jakso, ja huomaat tasapainon palaavan jokapäiväiseen elämään. Olet ehkä joutunut olemaan varpaillasi sellaisten ihmisten seurassa, joita normaalisti välttelisit. Onneksi asiat muuttuvat nyt parempaan suuntaan.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet pääsemässä pahimman vaiheen yli, joten valmistaudu uuteen alkuun. Älä mieti menneitä, vaan katso tulevaan. Tarvitset uskoa huomiseen, jotta saat asiat toimimaan. Vanhat velvollisuudet voivat kilpailla huomiosta uusien suhteiden kanssa, etenkin rakkaudessa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Yleinen luottamuksen puute näyttää vallitsevan ympärilläsi. Jos tunnet itsesi vähän riittämättömäksi, et ole yksin. Mieti kuitenkin, mitä kaikkea tulevaisuus voi tarjota. Voitat vähitellen takaisin toiveikkuutta, joka on saattanut kadota sisimmästäsi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet saattanut kokea monenlaisia muutoksia asenteissasi viime kuukausina. Sopusoinnun ja pysyvyyden kannattajalle tämä on voinut olla huolestuttavaa. Kohtaa tulevat muutokset pystypäin ja yritä muovata niistä sopivia sinun tarpeillesi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kuinka paljon olet oppinut itsestäsi ja muista viime aikoina? Varmaan aika paljon. Olet saattanut pettyä joihinkin, toiset taas ovat inspiroineet sinua. Lakkaa kritisoimasta itseäsi. Olet vahvempi kuin kuvittelitkaan. Ole kiitollinen kaikista hyvistä hetkistä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Vahvuutesi on kyvyssä mennä eteenpäin, kun toiset menettävät toivonsa. Joidenkin mielestä se on hölmöä, toiset taas ihailevat toimintaasi. Pystyt nyt katsomaan menneeseen ja tulevaan. Mihin suuntaan aiot edetä? Pidä kiinni uusista hyvistä tavoistasi.

Kauris 21.12.–19.1.

Mikä on muuttunut asenteessasi toisiin ihmisiin? Oletko entistä kärsivällisempi? Kun pöly laskeutuu tunnetasolla, asiat selkenevät. Voit huomata, että kaikki tuntemasi ihmiset eivät olekaan sitä, mitä ajattelit. Elämänkatsomuksesi on voinut muuttua.

Vesimies 20.1.–18.2.

Äkilliset muutokset voivat yllättää sinut, mutta hyvällä tavalla. Voi viedä kuitenkin muutaman päivän, ennen kuin huomaat kaikki käsillä olevat mahdollisuudet. Ota päivä kerrallaan, niin et uuvuta itseäsi. Nauti rakkaimpien seurasta viikonloppuna.

Kalat 19.2.–19.3.

Haluaisit kovasti kertoa kokemuksistasi toisille tällä jaksolla. Älä kuitenkaan unohda, että perhe ja ystävät ovat jo jakaneet monet niistä kanssasi. Sinulla on joskus taipumus puhua toisille alentuvasti, mutta älä tee nyt sitä virhettä.

Oinas 20.3.–19.4.

Näetkö lupauksen valosta ja toivosta edessäsi? Onneksi, sillä liian pitkään elämä on ollut kaksi askelta eteen ja yksi taakse. Tunnet ympärilläsi läheisten tuen. Mieti, kuka on ollut vierelläsi kerta toisensa jälkeen? Älä unohda saamaasi apua.

Härkä 20.4.–20.5.

Jokin tulee päätökseen tällä viikolla, ja voit päästä irti stressistä ja huolista. Ajattele asioiden hyviä puolia ja unohda kaikki negatiiviset mietteet. Mikä on muuttunut suhteessasi toisiin ihmisiin? Kumppanin tuella näet valoisamman tien edessäsi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sosiaalisena ihmisenä viime ajat ovat olleet sinulle erityisen vaikeita. Nyt kun paremmat ajat koittavat, muista toisten osuus tapahtumissa. Jotkin ystävyydet ovat vahvistuneet, toiset ovat voineet tuottaa pettymyksen. Pidä kiinni hyvistä vaikutteista.

X