Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 16.–22.9.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tiedät, mitä haluat ja kuinka voit saavuttaa sen, joten älä anna toisten ehdotusten sekoittaa aikeitasi. Toisaalta sinulla on voimia jättää muiden arveluttava kritiikki omaan arvoonsa. Jakso on suotuisa, jos vain keskityt täysillä päätavoitteeseesi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sisäinen rohkeutesi kasvaa, joten pystyt helpommin pitämään oman pääsi etkä yritä sopeutua toisten tahtoon. Tämä on erityisen tärkeää, mikäli olet tuntenut, ettei sinua ole arvostettu. Aseta omat rajasi ja pidä niistä kiinni.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Älä usko kaikkea, mitä kuulet, sillä tietyt juorut on paras jättää huomiotta. Hakeudu sellaisten ihmisten seuraan, joihin voit luottaa. Sopivien energioiden kohdatessa yhteistyöstä tulee hedelmällistä, ja se saa sinut antamaan parastasi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Sosiaalinen elämäsi vilkastuu, ja inspiroidut etenemään kohti maalia, joka on ollut mielessäsi jo pitkään. Tilaisuus on nyt avoin, joten älä anna läheisten puhua sinua luopumaan haaveestasi. Jos se on sinulle tarkoitettu, niin anna mennä.

Kauris 21.12.–19.1.

Luota intuitioosi tällä viikolla, etenkin asiassa, joka ei ole ihan sitä, miltä näyttää. Jos vaistosi sanoo, ettei kaikki ole kohdallaan, ole varuillasi. Toisaalta saatat saada tarjouksen, josta ei kannata kieltäytyä. Tunnistat sen kyllä välittömästi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tällä viikolla korteissasi näkyvät matkustaminen ja uudet kokemukset. Saatat innostua tutkimaan uudenlaisia vaihtoehtoja. Raha-asiat vaativat huomiotasi, kenties ilmaantuu jokin sekaannus, joka pitää selvittää. Älä pidä mitään itsestään selvänä.

Kalat 19.2.–19.3.

Varo epämääräisiä puheita, jotka voivat sotkea suunnitelmia tai ihmissuhteita. Vaikka tilanne ei ole sinun vikasi, tee parhaasi sen selvittämiseksi. Rehellinen keskustelu voi saada asiat kohdalleen. Päästä irti vanhasta ja toivota uusi tervetulleeksi.

Oinas 20.3.–19.4.

Saatat taipua luovutuskannalle, vaikka siihen ei ole mitään tarvetta. Tilanne voi tuntua sinusta välillä toivottomalta, mutta tosiasiassa pystyt helposti hoitamaan sen kuntoon. Onneksi toisten tuki auttaa sinua kasvattamaan itseluottamustasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Innostut edistämään mielessäsi muhinutta suunnitelmaa. Olet tällaisessa luonnostaan hyvä, ja tällä kertaa haluat myös saada palkinnon ponnisteluistasi. Älä usko kateellisten puheita, sillä halutessasi saat kaiken onnistumaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Kun olet saanut jotain päähäsi, sinun on välillä vaikea muuttaa mieltäsi. Tämä voi liittyä tilaisuuteen tai suhteeseen, jotka voisivat olla vaivan arvoisia, jos antaisit niille mahdollisuuden. Pitäydy tosiasioissa, älä anna epäilysten varjostaa mieltäsi.

Rapu 21.6.–22.7.

Haluaisitko elämääsi enemmän järjestelmällisyyttä? Ehkä innostut hallinnoimaan aikaasi paremmin. Sen myötä pääset nauttimaan tunteesta, että kaikki on kunnossa. Saatat joutua selvittämään toisten sotkuja, mikä voi olla turhauttavaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Älä anna loistavan idean mennä hukkaan, sillä se voi ratkaista monta asiaa. Ennen kuin huomaatkaan, olet päässyt pidemmälle kuin alun perin uskoit. Yhteistyö samalla aaltopituudella olevien kanssa on hedelmällistä.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X