Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 16.–29.8.

15.8.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Leijona 23.7.–22.8.

Asiat eivät nyt välttämättä aina suju toivomallasi tavalla. Mutta toisaalta, ellet odota liikoja, et petykään. Tunteet voivat mennä vuoristorataa, mutta jos olet valmis avautumaan ja puhumaan, se helpottaa. Monet haluaisivat auttaa sinua, joten salli se heille.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Viime viikon hidas tempo on jättänyt sinut alamaihin, mutta nyt asiat alkavat edistyä. Eräällä henkilöllä on suuri vaikutus 
kohenevaan mielialaasi. Hyvä vire korvaa pienemmät pettymyksen aiheet. Ole kunnian
himoinen ja kokeile jotain uutta viikonloppuna!

Vaaka 23.9.–22.10.

Etkö haluaisi tehdä nyt mitään tärkeitä päätöksiä? Haluaisitko pysytellä taka-alalla, kunnes olet saanut tarpeeksi aikaa ajatella? Mieti rauhassa, mutta älä kuitenkaan viivyttele liian 
kauan, ettet menetä tilaisuuttasi. Ole joustava ja avoin.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Seuraelämäsi on vilkasta ja kiehtovaa. Uudet ja jännittävät tuttavuudet, joilla voi olla suuri vaikutus elämääsi, odottavat päästäkseen tutustumaan 
sinuun. Älä epäile itseäsi ja kykyjäsi, vaan luota enemmän itseesi. Joskus se on kaikki mitä tarvitset.

Jousimies 22.11.–20.12.

Edessäsi on onnellisia päiviä. Mahdollisuudet kehittyä ovat käden ulottuvilla. Kykysi innostua on yksi niistä piirteistä, joita toiset eniten ihailevat sinussa. Yhteistyöllä saat aikaan parhaimman tuloksen työelämässä. Muista keskittyä tärkeissä päätöksissä.

Kauris 21.12.–19.1.

Jaksoon mahtuu sekä kiirettä että rentouttavia hetkiä ystävien kanssa. Kaikki ei kuitenkaan kestä ikuisesti, mutta älä ole huolissasi. Kun pidät itsesi ajan tasalla niin työ- kuin kotiasioissa, olet valmis tarttumaan tilaisuuteen sen tullessa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Sinulle tarjoutuu mahdollisuus, jota olet saattanut odottaa jo pitkään. Joku vanhempi henkilö haluaa ojentaa sinulle auttavan kätensä. Älä anna ylpeyden pilata tilaisuutta. Yhteistyö toisten kanssa tarjoaa sinulle lisää voimia ponnisteluissa yhteisen päämäärän eteen.

Kalat 19.2.–19.3.

Saatat etsiä rakkautta vääristä paikoista. Pyri olemaan itsevarmempi, jos etsit kumppania. Tiedät itse, mitä haluat, joten miksi kieltää sitä. Älä luovu unelmastasi kuvitellen sen olevan liian vaikeaa. Mitään, mikä on jonkin arvoista, ei saavuta helpolla.

Oinas 20.3.–19.4.

Jännittävät muutokset elämässäsi kytkeytyvät henkilöön menneisyydestä. Kyse voi olla vanhasta uudelleen leimahtavasta rakkaudesta. Ota tilaisuudet vastaan sellaisina kuin ne tulevat. Tee asiat omalla tavallasi. Tarvitset vain tilaisuuden näyttää taitosi.

Härkä 20.4.–20.5.

Toivo parasta, ja sinulla on hyvät mahdollisuudet saavuttaa se. Uskomalla omiin suunnitelmiisi näytät toisille, että haluat edistyä. Et voi odottaa toisten tukevan sinua, ellet ole itse innostunut. Älä pidä mitään itsestään selvänä. Pyri olemaan aina askel edellä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Rahatilanne vaikuttaa kohentuvan. Saatoit jo tuntea itsesi ajoittain epätoivoiseksi, mutta nyt tilanne muuttuu. Ole joustava töiden suhteen, älä aliarvioi vähäisempiäkään töitä. Ihmissuhteet kaipaavat huomiotasi, joten paneudu niihin kaikella tarmolla.

Rapu 21.6.–22.7.

Tunnetko itsesi energiseksi ja luovaksi? Muista kuitenkin, että toiset voivat olla vähän hitaampia. Ole kärsivällinen ja avulias, mutta varo kolhaisemasta toisten itsetuntoa. Olet täynnä uusia ideoita töissä, joten tuo ne rohkeasti esille, älä ujostele.

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi kesälle 2019

Lue myös

Suosittelemme