Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 17.−30.12.

Teksti:
Cassandra Nye
Kuvat:
Mvphotos

Kauris 21.12. –19.1.

Haluaisit kovasti kehittää itseäsi ja saatat etsiä erilaisia keinoja sen toteuttamiseen. Kenties voisit saada apua meditaatiosta, joogasta tai muista henkisistä harjoitteista. Myös raha-asiat mietityttävät, ja haluat sekä karsia menoja että sijoittaa viisaasti.

Vesimies 20.1.-18.2.

Olet tekemisissä joko etänä tai kasvokkain uusien ihmisten kanssa, joilla on sinuun positiivinen vaikutus. Yksi tapaaminen saattaa olla kohtalokas, ja sillä voi olla enemmän painoarvoa kuin osaat kuvitella. Haluat vihdoin saada maaliin sydäntäsi lähellä olevia asioita.

Kalat 19.2.–19.3.

Sinulle voi tarjoutua mahdollisuus siirtyä elämässäsi seuraavalle tasolle, joten ole valppaana tarttuaksesi uuteen tilaisuuteen heti kun sellainen ilmenee. Saatat löytää ratkaisun avoinna olleisiin avainkysymyksiin ja voit kohdata tulevaisuuden luottavaisin mielin.

Oinas 20.3.–19.4.

Valmistaudu uusiin seikkailuihin rohkaisemalla itseäsi poistumaan mukavuusalueeltasi. Tutustut samalla aaltopituudella oleviin ihmisiin, joiden seurasta on sinulle monenlaista hyötyä. Kaiken tämän keskellä säilytät kuitenkin maanläheisen ajatustapasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Oletko valmis uuteen alkuun? Tiedät, mitä haluat, ja olet päättänyt myös saavuttaa sen. Voit edetä kohti maalia, josta olet haaveillut jo pitkään. Päästä irti kaikesta, mitä et enää tarvitse. Tulevina kuukausina huomaat, että pääset aiempaa pidemmälle.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Suhteesi voi roihahtaa liekkiin, jos rohkenet tarttua kumppanisi kanssa uusiin haasteisiin ja nauttia uusista kokemuksista. Samaan aikaan sinulle voi tarjoutua tilaisuus jonkin uuden asian opiskeluun. Se mahdollistaa useita tulevaisuuden suunnitelmia.

Rapu 21.6.–22.7.

Jokin asia kaipaa muutosta, ja tunnet sen sisimmässäsi. Kaipaamasi muutokset voivat alkaa jo tällä jaksolla. Saatat miettiä uutta työtä tai vapaampaa elämäntapaa. Rohkaise itseäsi luopumaan vanhoista, turhista a­sioista ja valmistaudu uuteen alkuun.

Leijona 23.7.–22.8.

Tämän jakson tähtikartta yllyttää sinua luovaan seikkailuun. Sinulla voi olla mahtavia ideoita, joita kannattaa alkaa nyt toteuttaa. Myös läheinen suhde antaa sinulle voimia. Älä kuitenkaan pakerra yksin, sillä yhteistyöllä pääset pidemmälle.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Mielessäsi voi muhia ajatus ihannekodista, ja tällä jaksolla saatat innostua muutoksen mahdollisuudesta ja uudesta alusta. Työ ja koko elämäntyylisi ovat nyt dynaamisessa vaiheessa. Harkitse tarkkaan erilaisten vaihtoehtojen parhaita puolia.

Vaaka 23.9.–22.10.

Syksyllä laatimasi suunnitelma tuntuu nyt toteuttamiskelpoiselta. Se voi vaatia vielä vähän kehittelyä, mutta sen avulla saat vietyä unelmaasi eteenpäin. Läheinen ihmissuhde on ollut viime aikoina turbulenssissa, mutta kulman takana näkyy jo valoa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jakso keskittyy enimmäkseen raha-asioihin. Haluaisitko suhtautua talousasioihin aiempaa rennommalla otteella? Nyt kannattaa kuitenkin pitäytyä viisaissa ja turvallisissa sijoituksissa. Kotielämään saattaa tulla muutoksia tulevina viikkoina.

Jousimies 22.11.–20.12.

Viime syksyn muutokset saavat sinut kaipaamaan turvallista pysyvyyttä elämääsi. Koeta kuitenkin keskittyä ennemmin tulevaan kuin menneeseen. Saatat löytää uuden ja jännittävän polun, johon voi liittyä uusien taitojen oppimista.

X