Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 17.-23.11.

16.11.2017 Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Skorpioni 23.10.–21.11.

Oletko energisellä tuulella? Älä siis hukkaa hetkeäkään, vaan ryhdy toimeen. Olet onnekas, sillä tähdet suosivat sinua nyt rakkaudessa. Voisitko mitenkään antaa anteeksi itsellesi, jos menettäisit hienon tilaisuuden vain siksi, että sinua hetkellisesti laiskotti?

Jousimies 22.11.–20.12.

On hienoa, että tiedät mitä haluat, mutta on ihan eri juttu löytää keinot sen saavuttamiseksi. Voisitko kuunnella pari neuvoa? Kenties henkilö, joka on ollut samassa tilanteessa ja onnistunut, voisi auttaa sinua? Vaivannäkö kantaa hedelmää tulevaisuudessa.

Kauris 21.12.–19.1.

Vaikka sosiaalinen elämäsi on vilkasta, seurusteletko kuitenkaan kaltaistesi kanssa? Keitä he voisivat itse asiassa olla? Ota rohkeasti askel kohti uutta. Oletko jo pitkään tuntenut olevasi kuin kala kuivalla maalla? Ansaitset parempaa, joten älä tyydy yhtään vähempään.

Vesimies 20.1.–18.2.

Viikko on omiaan vahvistamaan suhteitasi kotona ja töissä. Omalla tähtimerkilläsi on suuri rooli tässä draamassa. Ei ole sattumaa, että raha-asiat linkittyvät vahvasti ihmissuhteisiin. Et ehkä usko sattumiin, mutta nyt niitä ilmaantuu vähän väliä. Voisimmeko kutsua sitä onneksi?

Kalat 19.2.–19.3.

Loistava idea ei välttämättä ole aina kaikkein käytännöllisin. Harmillista, mutta ei kannata tuhlata aikaa ja rahaa turhan takia. Onneksi läheisyyden tunne rakkaittesi kanssa korvaa pettymyksen. Kiitollisuus saamastasi tuesta vahvistuu tulevien viikkojen aikana.

Oinas 20.3.–19.4.

Pysy käytännöllisenä, älä anna kenenkään vetää sinua nenästä. Jakson keskivaiheilla pysähdyt miettimään seuraavaa siirtoasi. Ole tarkkana, etenkin jos raha- ja rakkausasiat uhkaavat sekoittua. Nyt tekemäsi päätökset vahvistavat suhteitasi ja edistävät suunnitelmiasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Ole rehellinen tietyssä ihmissuhteessa. Jos asiat eivät tunnu etenevän mihinkään, on varmaan parempi avata suunsa. Hoida raha-asiat kuntoon. Jakso ei ole erityisen otollinen isojen päätösten tekemiseen, mutta työasioihin keskittyminen kannattaa tulevaisuutta ajatellen.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Rakkaus hallitsee merkkiäsi tällä jaksolla. Jo sitoutuneet saattavat ilmoittaa päätöksestään. Uusia intohimoisia tunteita syttyy roihuun. Mieti asioita rauhassa ja vältä hätiköityjä päätöksiä. Lähestyt pitkäaikaista unelmaasi, mutta älä anna pakottaa itseäsi toimimaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Viikko on täynnä tunteita, intohimoa, hauskanpitoa ja kuumia keskusteluja, joten aika ei käy todellakaan pitkäksi. Viikonloppuna parisuhteet ja kotielämä korostuvat. Työelämä sujuu rauhallisesti, mikä on hyvä asia kaiken tämän leiskuavan intohimon keskellä.

Leijona 23.7.–22.8.

Viime viikolla tapaamallasi henkilöllä on edelleen vahva vaikutus sinuun. Saat loistavan idean kuunnellessasi erään henkilön tarinaa viikonloppuna. Sinulla on ylimääräistä energiaa, jota riittää koko viikoksi. Pidä siitä huolimatta huolta terveydestäsi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Aiemmin töissä tekemäsi ehdotus osoittautuu arvokkaaksi. Haluaisit heittäytyä romanssin pyörteisiin, mutta toisaalta luontainen pidättyväisyytesi tällä saralla pitää sinut aisoissa. Viikonloppuna näet erään uudessa valossa. Johtaako se johonkin erityiseen?

Vaaka 23.9.–22.10.

Sinulle tarjoutuu mahdollisuus edistää suunnitelmaasi, joten käytä se hyväksesi. Uusi ja jotenkin henkisempi tapa suhtautua maailmaan herättää mielikuvituksesi. Mitä jos aiempi katsontakantasi onkin ollut väärä? Koskaan ei ole liian myöhäistä pyörtää entistä, huonoa päätöstä.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *