Viikkohoroskoopit 16.2.2017

Annan viikkohoroskooppi 17.-23.2.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Kalat 19.2.–19.3.

Tavalla tai toisella onnistut tällä jaksolla. Ehkä pystyt hyödyntämään työelämässä arvostamasi henkilön tapaamista. Edistä suunnitelmiasi, mikäli ne sopivat näppärämmin uuteen tilanteeseen. Älä turhaan odottele vanhan suunnitelman toteutumista, mikäli voit nopeuttaa sitä.

Oinas 20.3.–19.4.

Käytä viehätysvoimaasi ja ole rehellinen, jotta saat viestisi perille. Ripaus romantiikkaa jokapäiväisessä elämässä voi tuntua jännittävältä ja yllättävältä. Mutta toisaalta sinulla on vain voitettavaa. Sulattele rauhassa kaikkea sitä, mitä nyt on oikeasti tapahtumassa.

Härkä 20.4.–20.5.

Intohimot ja ystävyyssuhteet ovat erityisen vahvoja tällä viikolla. Ystävällisyytesi ja huomaavaisuutesi vahvistavat olemassa olevia suhteita ja näyttävät todellisen myötätuntosi. Pidä huoli siitä, ettei puolustushalusi toisia kohtaan loukkaa heidän intoaan tai luottamustaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Nyt sinulle tarjoutuu mahdollisuus kertoa romanttisista tunteistasi. Pyri hurmaamaan, mutta älä näytä pettymystäsi, mikäli reaktio ei ole odottamasi. Ehkä sittenkin taisit yllättää erään? Anna hänelle aikaa ajatella asiaa rauhassa. Älä jää yksin vaan hakeudu ihmisten pariin.

Rapu 21.6.–22.7.

Unelmissa kaikki voi tuntua mahdolliselta, mutta tosielämässä mikään ei välillä tunnu onnistuvan. Haluaisitko kertoa eräille, mitä tunnet heitä kohtaan? Kerro kasvokkain, mutta ole avoin ja lämmin. Anna rakkaimpasi kokea kanssasi jotain erityistä, sille olisi nyt tilaus.

Leijona 23.7.–22.8.

Työssä jotkut saattavat viedä huomiosi tärkeistä asioista. Voisit käydä asiaa läpi kokeneemman kollegan kanssa, jotta pääsisit irti turhista huolista. Tuntuvatko jännitteet painavan hartioitasi? Vietä rauhallinen ja romanttinen viikonloppu kumppanisi kanssa kasataksesi voimia.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kiireinen viikko jättää vähän aikaa romanttisille ajatuksille. Koeta siitä huolimatta järjestää jotain erityistä viikonlopuksi. Vahva halusi muuttaa jotain rakkauselämässäsi voi johtaa erinäisiin tunnustuksiin. Muista kuitenkin, että teot puhuvat enemmän kuin sanat.

Vaaka 23.9.–22.10.

Näytä pehmeämpi puolesi tällä romanttisella viikolla. Se voisi saada ihmeitä aikaan. Jos et voi olla rehellinen nyt, niin milloin sitten? Ratkaisu asioiden vauhtiin saamiseksi voi olla niin yksinkertainen, että kerrot tunteistasi. Mieluiten kasvokkain. Älä unohda unelmiasi!

Skorpioni 23.10.–21.11.

Sinua inspiroiva henkilö haluaa tulla entistä läheisemmäksi. Juuri tätäkö ehdit jo toivoa? Sinulle tapahtuu nyt monia hyviä asioita. Ole valmis, jotta saat niistä irti mahdollisimman paljon. Romanttinen keskustelu edellyttää varovaisia mutta samalla rehellisiä vastauksia.

Jousimies 22.11.–20.12.

Mahdolliset epäilyt, joita sinulla on ollut kumppanisi suhteen, ratkeavat luultavimmin tällä viikolla. Suosi keskusteluja mutta valitse sanasi huolella. Valitse tarkoin myös kuulijakuntasi. Avoimuus ja rehellisyys eivät tarkoita sitä, että julistat aikeesi koko maailmalle.

Kauris 21.12.–19.1.

Muista jättää aikaa romantiikalle ja rakkaudelle tällä ihanalla viikolla, vaikka olisit kuinka kiireinen. Yllätä rakkaimpasi tavalla, josta hän huomaa, kuinka paljon olet asiaa miettinyt. Olet jo tehnyt vaikutuksen, joten voit entistä luottavaisemmin olla oma itsesi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Virittäydy parhaimmillesi ja ole valmiina romanttisiin tapaamisiin. Vaikka välillä haluat pysytellä takavasemmalla, eräs haluaa ehdottomasti tavata sinut. Miten se onnistuu, jos pysyttelet omissa oloissasi? Voit jakaa nyt sisimmät tunteesi. Näin niistä tulee todempia ja mahdollisimpia.

Lue myös:

Röyhkeä, jahkailija, rohkea riskinottaja… Tällaisia ovat horoskooppimerkkien temperamentit

Kiihottava seksihoroskooppi – Lue, mikä saa horoskooppimerkkisi sekoamaan halusta

Horoskooppimerkkien riidat – Tähtimerkkisi paljastaa, oletko mököttäjä vai raivotar?

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi