Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 17.–23.2.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MV Photos

Kalat 19.2.–19.3.

Kun hoidat keskeneräiset asiat loppuun, saat tilaa uusille mahdollisuuksille. Mieti, mistä sinua kahlitsevasta rutiinista voisit päästää irti. Yhdenkin asian muuttamisella voi olla tärkeä merkitys. Uusi ihmissuhde tekee sinulle hyvää.

Oinas 20.3.–19.4.

Edessä on mahtava viikko. Jokin rakkaus- tai työelämään liittyvä kohtaaminen saa sinut hehkumaan. Anna intuition johdattaa sinua kohti uusia mahdollisuuksia. Älä unohda omaa hyvinvointiasi, vaan varaa aikaa itsesi hellimiseen.

Härkä 20.4.–20.5.

Etsit mahdollisuuksia kohentaa näkyvyyttäsi ja mainettasi. Koeta kuitenkin saada työ- ja vapaa-aika tasapainoon. Sosiaalinen elämä näyttää lupaavalta, ja rohkaistut astumaan uusiin ympyröihin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jaksoa leimaa uteliaisuus, ja mietit innokkaana tulevaisuuden haasteita. Voit päästä pitkälle luottamalla vaistoosi. Käyvätkö tunteesi kuumina? Täydenkuun aikaan et malttaisi pysyä hiljaa, mutta muista, että sinun on elettävä seurausten kanssa.

Rapu 21.6.–22.7.

Alkujaksosta raha-asioiden hoito täyttää mielesi. Tulevat päivät ovat täynnä lupauk­sia, ja romanttiset kohtaamiset ovat todennäköisiä. Saatat myös tutustua inspiroivaan ihmiseen ystävyyden tai työasian merkeissä. Tartu tilaisuuteen ajoissa.

Leijona 23.7.–22.8.

Edessäsi häämöttää työhön liittyvä romanssi tai kumppanuus, josta saattaa olla sinulle paljon hyötyä. Joku voi ojentaa sinulle yllättävän mahdollisuuden, jota ei kannata ohittaa. Päästä irti asioista, jotka kahlitsevat mieltäsi ja tekojasi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet saattanut olla kiireinen ja ylirasittunut, joten varaa tarpeeksi aikaa lepoon. Romanttinen suhde voi siirtyä seuraavalle tasolle. Rakkauselämän kukoistaessa myös muut ihmissuhteet vahvistuvat.

Vaaka 23.9.–22.10.

Täydenkuun vaikutuksesta saatat olla juhlatuulella, valmiina flirttiin tai toimimaan amorina. Käänteet koskettavat myös tunteitasi omaa kumppaniasi kohtaan. Saadaksesi tietyt asiat hoidetuksi sinun pitää organisoida aikasi paremmin.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet valokeilassa, käytä tämä hyväksesi ja edistä näkökantojasi. Intohimoinen otteesi innostaa toisia tukemaan sinua. Romantiikka ja luovuus saavat sinut kukoistamaan.

Jousimies 22.11.–20.12.

Saatat tutustua samalla aaltopituudella oleviin ihmisiin, jotka auttavat sinua edistämään tavoitteitasi. Eteesi tulee tilaisuus, joka ei hevin toistu. Haluaisit irrotella, mutta sisimmässäsi et uskalla vielä luottaa itseesi. Kerää rohkeutta ja toimi.

Kauris 21.12.–19.1.

Päästä irti asioista, jotka pidättelevät sinua. Tunnet olosi heti kevyemmäksi. Venuksen vaikutus merkkiisi innoittaa sinua siirtymään suhteessasi intiimimmälle tasolle. Tulevat viikot näyttävät, mihin kaikkeen olet valmis onnesi eteen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Löydät uutta puhtia käydäksesi käsiksi keskenjääneisiin projekteihin. Oletko salaa kiinnostunut eräästä? Saatat rohkaistua kertomaan tunteistasi, mutta varmistu ensin, ettet tule katumaan sanojasi myöhemmin.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X