Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 18.−24.2.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Kalat 19.2.–19.3.

Jos tunnet olosi stressaantuneeksi, tällä viikolla pääset selvittämään mieltäsi painavia a­sioita. Itseluottamuksen kas­vaessa saat rohkeutta kokeilla keinoja, joilla voit saavuttaa haluamasi ilman suurempia hankaluuksia. Lopulta toiveikkuus valtaa mielesi.

Oinas 20.3.–19.4.

Elämässäsi on ollut jännitteitä, ja nyt toivot läpimurtoa, joka ratkaisisi tilanteen. Mikäli olet sietänyt tätä tilannetta jo pitkään, saatat olla valmis tekemään mitä tahansa, jotta asia selviäisi. Anna intuition ohjata sinua tekemään oikeat ratkaisut.

Härkä 20.4.–20.5.

Onko sinulla ongelmia auktoriteettien kanssa? Olet saattanut joutua tilanteeseen, jossa harkitset dramaattisia keinoja etkä enää suostu pelaamaan toisten ehdoilla. Ratkaisua etsiessäsi voit löytää näkökulman, joka muuttaa kaiken paremmaksi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tuntuuko sinusta välillä siltä, että sinua vedetään kahteen eri suuntaan? Etsit innokkaasti ratkaisua tähän pulmaan, mutta mieleistäsi lopputulosta ei tunnu löytyvän. Mieleesi voi kuitenkin nousta tuoreita ideoita, joista saat voimaa jatkaa eteenpäin.

Rapu 21.6.–22.7.

Edessäsi on lukuisia mahdollisuuksia. Sinun pitää kuitenkin olla valmis käsittelemään asioita, jotka estävät sinua menemästä eteenpäin. Kaikki ei ratkea hetkessä, mutta nyt pääset hyvään vauhtiin. Ota tarvittaessa vastaan apua asiantuntijalta, se tekee elämästäsi helpompaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Tuntemasi vahva energialataus voi innostaa sinua etenemään seuraavalle tasolle. Olet todennäköisesti ajatellut jo kauan, että jonkin asian täytyy muuttua. Korteissasi näkyy uusi alku, jonka toteuttamisen voit aloittaa nyt puhtaalta pöydältä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Rutiinisi voivat häiriintyä, ja kaikki ei tunnu menevän ihan suunnitelmien mukaan. Tästä kaikesta syntyy kuitenkin lopulta jotain positiivista, ja näet asiat uudessa valossa. Se johtaa sinua kohti parempia päätöksiä ja terveempää lopputulosta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Luovuuden puuskassa saatat harkita erilaisia uusia hankkeita. Vaikka olet innokas saamaan asioihin vauhtia, jokin pidättelee sinua. Kenties jokin käytännön este tai tunne-elämään liittyvä asia? Oli se mitä tahansa, älä sivuuta sitä, vaan käy siihen heti käsiksi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Nyt kannattaa ottaa luovat keinot käyttöön. Tämä on erityisesti tarpeen, jos kohtaat ratkaisemattomalta tuntuvan ongelman. Todennäköisin ratkaisu ei ehkä ole paras mahdollinen, sillä tarvitset nyt ihan uuden näkökulman. Se näyttää sinulle oikean tien.

Jousimies 22.11.–20.12.

Jokin ristiriita voi auttaa sinua näkemään asiat uudessa valossa. Ymmärrät, että tarvitset aivan uudenlaisen lähestymistavan etsiessäsi ratkaisua. Joudut luultavasti kokeilemaan eri keinoja saavuttaaksesi haluamasi lopputuloksen, mutta se kannattaa.

Kauris 21.12. –19.1.

Pakenemalla jotain asiaa voit löytää itsesi vielä pahemmasta tilanteesta. Laita asiat ensin tärkeysjärjestykseen. Saatat joutua uudelle maaperälle, mutta selviät siitä hyödyntämällä vanhoja keinojasi. Löytämäsi ratkaisu näyttää lupaavalta.

Vesimies 20.1.-18.2.

Ennustettavissa ollut muutos näyttää tapahtuvan luultua nopeammin, ja astut merkittävän askeleen eteenpäin. Ole erityisen varovainen erilaisten sopimusten suhteen. Yksityiskohtien tunteminen auttaa välttämään mahdolliset karikot myöhemmin.

X