Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 18.-24.10.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Helli itseäsi tällä viikolla. Älä kuuntele toisten valituksia tai jaaritteluja, sillä muut kalastelevat vain sympatiaääniä. Maisemanvaihdos voisi tehdä hyvää, pienikin retki pois kotiympyröistä riittää. Tarvitset nyt jonkun hoivaamaan sisintäsi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kuulostaisiko uusi alku hyvältä? Siivoa ympäriltäsi kaikenlaiset sotkut, joita et yleensä edes huomaa. Mieti, mitä haluat tehdä ja aloita työskentely sen saavuttamiseksi. Älä mieti, osaatko tehdä sitä, vaan ennemminkin, milloin aiot tehdä sen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Haluat keskittyä nyt elämän kevyempään puoleen. Ehkä olet kyllästynyt vakaviin aiheisiin ja ainaiseen päätöksentekoon. Ihmiset ympärilläsi näyttävät olevan taipuvaisia negatiivisuuteen. Älä anna yleisen alakulon vaikuttaa sinuun vaan pysy aurinkoisella puolella.

Kauris 21.12.–19.1.

Älä yritä muuttaa itseäsi mitenkään vaan ole oma itsesi. Jos se ei sovi siihen, mitä muut haluaisivat sinun olevan, ei sinulla ole kovinkaan montaa vaihtoehtoa: joko olet rehellisesti sitä, mitä olet, tai taivut vastahakoisesti toisten tahtoon. Kumman tien valitset?

Vesimies 20.1.–18.2.

Elät kiireistä aikaa yrittäen selviytyä kaikesta ja miellyttää kaikkia. Se ei taida olla mahdollista, joten sinun on tehtävä valintoja. Saatat kiireessäsi laiminlyödä erään, joka todella tarvitsee huolenpitoasi ja rakkauttasi. Olisi virhe pitää häntä itsestäänselvyytenä.

Kalat 19.2.–19.3.

Poltat tunnetusti kynttilää molemmista päistä, mutta nyt yrität polttaa sitä myös keskeltä. Hiljennä tahtia. Vietä aikaa niiden kanssa, jotka auttavat sinua rentoutumaan. Osaat olla kiltti toisille, mutta kiltteys itseäsi kohtaan taitaa olla vähän vaikeampaa.

Oinas 20.3.–19.4.

Vaistosi kehottaa sinua huolehtimaan itsestäsi entistä paremmin. Kuuntele huolella uutta tuttavaasi, mutta vältä liian nopeita päätöksiä. Raha ei välttämättä ole sinulle tärkeää, mutta tyytyväisyys omaan itseesi tulisi olla etusijalla. Oletko samaa mieltä?

Härkä 20.4.–20.5.

Hukkaatko lahjojasi? Kenties olet ajautunut työtilanteeseen, josta et oikein välitä. On vaikeaa olla piittaamatta toisten mielipiteistä, mutta koeta elää omaa elämääsi. Tiedät, millaisia muutoksia haluat, mutta luultavasti sinun täytyy tulla pois mukavuusalueeltasi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Et taida olla nyt niin puhelias kuin yleensä? Toiset voivat ihmetellä etäisyyttäsi. Haluat pitää tietyt asiat itselläsi, mutta olisi hyvä, jos voisit jakaa todelliset huolenaiheesi jonkun kanssa. Epävarmuuden tunne voi helposti viedä mennessään.

Rapu 21.6.–22.7.

Unelmien jakaminen toisten kanssa saa ne tuntumaan todellisemmilta. Luota suunnitelmiisi, vaikka kohtaisit vastoinkäymisiä. Toiset tulkitsevat helposti eleitäsi, eikä pienoinen epäröinti lisää heidän luottamustaan. Noudata vaistojasi viikonloppuna.

Leijona 23.7.–22.8.

Kiivaan temperamenttisi vuoksi sinun on vaikea pysyä rauhallisena. Kollegat tunnistavat helposti tilanteen ja osaavat tarvittaessa pitää etäisyyttä, etenkin jos et ole heidän ehdotustensa puolella. Vaikka pystyt rentoutumaan vapaa-ajalla, valitse silti seurasi huolella.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Uudenlainen suhtautumistapasi rahaan ja uraan on saanut sinut rennommalle tuulelle. Viime viikolla sinua huolestuttanut asia ei toteutunut, ja saat nyt hengähtää. Älä murehdi turhaan asioita, joita et voi muuttaa. Suuntaa energiasi välillä hauskanpitoon.

X