Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 18.–24.11.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Vapaudenkaipuusi voi saada sinut toimimaan aiempaa itsenäisemmin välittämättä toisten mielipiteistä. Jos aikomuksesi uhkaavat häiritä muiden suunnitelmia, mieti, ennen kuin teet mitään lopullista. Kunnon keskustelu voisi puhdistaa ilmaa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Oletko turhautunut elämäntyyliisi? Energinen ilmapiiri voi houkutella toimimaan hetken mielijohteesta, mutta myös tauko voisi auttaa. Kaipaatko vaihtelua töihin? Nyt se voisi onnistua, jos olet valmis uuteen, dynaamiseen tulevaisuuteen.

Kauris 21.12.–19.1.

Et taida jättää yhtään kiveä kääntämättä saadaksesi haluamasi. Kun olet päättänyt saavuttaa jotain, teet kaikkesi sen eteen. Jos se hyödyttää myös läheisiäsi, aina parempi. Pidä huoli raha-asioistasi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Kotiasiat voivat häiritä työntekoasi, etkä tunnu saavan valmista kaaoksen keskellä. Yritä yksinkertaistaa suunnitelmiasi, niin et huku tehtäviisi. Positiiviset uutiset valavat sinuun voimaa, ja uskot taas unelmiisi.

Kalat 19.2.–19.3.

Tunnet vetoa helppoja ratkaisuja kohtaan miettiessäsi tulevaisuutta. Jos kuitenkin kaipaat kunnon elämänmuutosta, vältä äkkinäisiä liikkeitä. Kehittele toimintatapaa, joka huomioi sekä taloudellisen että henkisen hyvinvointisi.

Oinas 20.3.–19.4.

Voi olla järkevää tutkia aikatauluja, sillä nykyisessä tilanteessa asiat voivat muuttua silmänräpäyksessä. Jos jotain odottamatonta tapahtuu, älä tee hätiköityjä päätöksiä. Arvioi tilannetta rauhassa, niin tiedät, kuinka sinun kannattaa toimia.

Härkä 20.4.–20.5.

Jokin suhde voi olla turhauttava, ja asiat voivat saavuttaa kiehumispisteen. Hetken mielijohteesta toimiminen voi helpottaa painetta väliaikaisesti, mutta lopputulos ei ehkä ole toivomasi. Vedä rauhassa henkeä, niin löydät helpommin oikean ratkaisun.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Meinaatko hukkua töihin? Saatat innostua muutoksista, jotka jättävät sinulle enemmän vapaa-aikaa. Tietyt häiriötekijät voivat johtaa sinua harhaan, ja suunnitelmasi saattavat kariutua. Pidä kiinni alkuperäisestä ideastasi.

Rapu 21.6.–22.7.

Saatat saada tarjouksen, joka voi vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta. Odota ennen kuin teet päätöksiä, sillä esiin voi tulla jotain vielä sopivampaa. Se ei ehkä tarjoa pikavoittoja, mutta lopputulos on parempi.

Leijona 23.7.–22.8.

Pyrkimyksesi saada elämäsi tasapainoon saa nyt uutta vauhtia. Haluaisit puhua suusi puhtaaksi, mistä voi muodostua käännekohta. Etene kuitenkin rauhassa, sillä hätäily voi kostautua. Pyri kohti muutoksia, joista myös läheisesi hyötyvät.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saatat kaivata vapautta tehdä omia juttujasi. Jos haluat asioiden muuttuvan, ole valmis etenemään hitaasti. Täysikuu rohkaisee sinua tutkimaan toimintatapoja, jotka voisit yhdistää arkirutiineihisi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Älä pilaa raha-asioitasi äkillisellä halulla törsäillä. Kärsivällisyytesi voi olla koetuksella houkutusten keskellä. Jos onnistut pitämään pääsi, saat kaiken irti sinulle tarjoutuvasta onnenkantamoisesta.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X