Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 18.-24.5.

17.5.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Härkä 20.4.–20.5.

Yrität yhä saada tolkkua viimeaikaisiin tapahtumiin. Jos se ei tunnu onnistuvan, jatka elämässäsi eteenpäin. Ei ole mitään järkeä vatvoa vanhoja asioita loputtomiin. Rakkaus kukoistaa, joten keskity siihen. Kuuntele sydämesi ääntä, niin voit löytää unelmasi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Koeta olla entistä joustavampi. Asiat eivät ole niin pelottavia kuin luulet. Mielikuvituksesi taitaa käydä vähän ylikierroksilla. Rakkausasiat ja sosiaaliset suhteet voisivat hyötyä nyt ylimääräisestä energiastasi. Kiitoksena saat levollisen mielen.

Rapu 21.6.–22.7.

Olet matkalla kohti hienovaraisia muutoksia. Myös sosiaalisessa elämässä puhaltavat uudet tuulet. Löydät läheltäsi rakkautta ja solmit uusia ystävyyssuhteita. Kaikenlainen epävarmuus vähenee, kun päätät hakeutua positiivisten ihmisten seuraan. Älä epäile itseäsi, vaan ota rennosti.

Leijona 23.7.–22.8.

Muutokset työrintamalla ovat varmaankin jo alkaneet ja taatusti myös jatkuvat. Älä silti odota dramaattisia mullistuksia. Noudata vaistojasi kanssaihmisten ja rakkauden suhteen. Rakkaus on sinulle tärkeää ja tarvitsee huolenpitoa. Vankat sosiaaliset kontaktit ovat vahvuutesi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sinua ohjaa nyt uusi tapa nähdä asioita ja myös uudenlainen asenne menneen suhteen. Päästät pikkuhiljaa irti vanhoista ideoista ja ajattelutavoista. Tänä aikana opit paljon nuorilta. Ole avoin uuden opiskelulle, sillä se voi johdattaa sinut toteuttamaan romanttista unelmaasi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Saat paljon rakkautta ja tukea läheisiltäsi. Et välttämättä edes huomaa sitä, sillä saatat velloa ongelmissasi. Viikko on tunteellinen, mutta puhuminen voisi auttaa. Samalla saisit tasapuolisen kuvan tapahtumista. Näet usein hyvää toisissa ihmisissä, mutta unohdat helposti hyvän itsessäsi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tunteellinen jakso johdattaa sinua oikeaan suuntaan. Jokainen näyttäisi olevan halukas neuvomaan sinua, mutta vain sinä tiedät, mikä on sinulle parasta ja miten voit saavuttaa sen. Ota saamasi tuki vastaan. Rakkaus avaa sinulle oven rauhaan. Älä epäröi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Optimismi on yksi hienoimmista piirteistäsi, mutta viime aikoina se on saattanut jäädä taka-alalle. Älä välitä, sillä tämän jakson aikana vanha tunne palaa takaisin. Eräät voivat syyttää sinua liiallisesta esilläolosta, mutta tiedät itse parhaiten, kuinka toimia.

Kauris 21.12.–19.1.

Saat olla tyytyväinen hienoon edistymiseesi. Pidä sama vauhti päällä myös jatkossa. Älä kuitenkaan kiireissäsi unohda, että kaikkein tärkeimmät asiat ovat kotona. Minkä vuoksi ylipäätään teet niin kovasti töitä? Jos olet löytänyt rakkauden, rakenna sen varaan.

Vesimies 20.1.–18.2.

Ulkopuolisia vaikutteita ei voi aina kontrolloida, mikä käy selväksi tällä viikolla. Yhteinen perhetapaaminen viikonloppuna voisi tasapainottaa tilannetta. Pohdi rakkauselämääsi ja mieti, minkälaiset muutokset olisivat nyt tarpeellisia.

Kalat 19.2.–19.3.

Mielessäsi pyörii nyt niin monia asioita, että voi olla vaikea rentoutua. Vältä ylikriittisyyttä ja suhtaudu rauhallisesti toisten huonoihin päätöksiin. Jos haluat kommentoida tilannetta, tee se hienovaraisesti. Positiivisuus tehoaa usein paremmin kuin vastaväitteet.

Oinas 20.3.–19.4.

Elämääsi häirinneet muutoksen tuulet näyttävät nyt olevan ohitse. Tilanne on selvästi rauhoittunut. Käännä katse sisimpääsi ja mieti, mitä todella haluat. Ole rehellinen itsellesi. Saat asioita aikaiseksi, mikä on yksi hienoista lahjoistasi. Rakkaus näyttää tietä eteenpäin.

 

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan+++24

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *