Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 18.6.-1.7.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Mvphotos

Rapu 21.6.–22.7.

Elät hämmentäviä aikoja. Keskustele muiden kanssa tuntemuksistasi, jotta saat pidettyä ajatuksesi kirkkaana. Toiset ihmiset haluavat puhua tunteistaan ja toiveistaan. Oletko hyvä kuuntelija? Todellakin! Lisäksi haluat auttaa muita aina, kun se on mahdollista.

Leijona 23.7.–22.8.

Oletko kadottanut aloitekykysi etkä enää meinaa päästä käyntiin? Älä huolestu, vaikka toipuminen veisi aikaa. Monet meistä tuntevat samaa itseluottamuksen puutetta. Nyt sinulla voisi olla aikaa tehdä jotain sellaista, mitä et ole aiemmin ehtinyt tehdä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Miltä kuulostaisi jonkin uuden asian oppiminen? Kenties toisten ajatusten penkominen voisi tuoda täysin odottamattomia oivalluksia. Juttelu vaikka naapureiden kanssa saattaisi saada sinut huomaamaan, miten erilaisia taustoja ihmisillä voi olla.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jakso on kovin vivahteikas. Käytännölliset työt eivät välttämättä ota nyt sujuakseen. Vastaus pulmaasi voi löytyä luovuudesta. Tee jotain, mikä kiinnostaa sinua ja missä olet vahvoilla. Piirrä, vaihda huonekalujen järjestystä tai aherra puutarhassa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Ihmiset ympärilläsi voivat vaikuttaa nenäkkäiltä, ja se ei huvita sinua ollenkaan. Normaalisti hauskat asiat saattavat tuntua nyt tylsiltä ja epäolennaisilta. Eräs voisi kuitenkin piristää mielialaasi. Sinun ei tarvitse kysyä mitään saadaksesi haluamasi vastauksen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Joskus elämässä on hetkiä, jolloin musiikki tai kirja voivat avata uusia mahdollisuuksia. Tällä viikolla sinulla on mahdollisuus nähdä jotain, mikä on aiemmin ollut piilossa. Sulaudu alkuvoimaisiin tunteisiin ja anna niiden virrata lävitsesi.

Kauris 21.12.–19.1.

Saatat kaivata uutta alkua. Asiat ympärilläsi muuttuvat yhä, eikä tulevan suunnittelu ole helppoa. Nyt kannattaa edetä päivä kerrallaan. Pieni jääräpäisyys antaa sinulle voimia, joita et tiennyt omaavasikaan. Muista, että puhuminen helpottaa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Oletko kyllästynyt kuuntelemaan toisten ongelmia? Tekeekö ympärilläsi oleva negatiivisuus sinut alakuloiseksi? Ota muutama askel taaksepäin. Tee jotain, mikä piristää sinua. Tulemmeko tästä entistä vahvemmiksi ja viisaammiksi? Toivottavasti.

Kalat 19.2.–19.3.

Tunteiden hillitseminen voi olla nyt vaikeaa, mutta sinun pitää olla erityisen vahva. Huolehdit usein muista enemmän kuin itsestäsi, mikä on ihailtavaa, mutta ei aina viisasta. Helli itseäsi ulkopuolisten ihmisten elämänkielteisyydestä huolimatta.

Oinas 20.3.–19.4.

Tuntuuko sinusta joskus, että olet junassa, jossa ei ole kuljettajaa, etkä tiedä, minne se on menossa? Siitä huolimatta, pysäkki pysäkiltä matka näyttää selvemmältä. Puhuminen ja kokemusten jakaminen toisten kanssa tekevät kaikesta siedettävämpää.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluat yleensäkin pitää ohjakset käsissäsi, mutta nyt sinusta tuntuu, että sinun todella täytyy tehdä niin. Älykkyytesi ansiosta näet nykytilanteen merkityksen. Ohjaa ja auta toisia ja jaa heille optimismia pohjattomasta elämänmyönteisyydestäsi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Joskus tunteet saavat sinusta yliotteen. Tiedät, mikä olisi järkevintä, mutta saatat etsiä nopeampaa ratkaisua. Keskity tulevien kuukausien suunnitelmiin. On epäilemättä etu, kun tiedät, minne olet menossa. Asioiden muuttuessa perustasi pysyy vankkana.

X