Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 19.–25.5.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Työelämän haasteet tai puuduttavat rutiinit saattavat pidätellä sinua ja viedä elinvoimaasi. Onneksi tilanne muuttuu parempaan suuntaan. Tietyt tilaisuudet vievät sinua kohti jännittäviä mahdollisuuksia. Uusi alku odottaa.

Rapu 21.6.–22.7.

Jokin odottaa päivänvaloa. Se voi olla osaamasi taito, tunteesi erästä kohtaan tai uusi työmahdollisuus. Ota rohkeasti seuraava askel kohti tulevaa. Nyt on aika ylittää omat rajasi ja ilmaista vapaasti luovuuttasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Onko jokin salaisuus paljastumassa? Jos jotain tietoa on pimitetty seurausten pelossa, tilanne voi muuttua nopeasti. Kun asiasta on keskusteltu kunnolla, paineet helpottavat ja tunnelma keventyy.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Pidätetyt tunteet saattavat tulla esiin. Olet kenties halunnut puhua jostain jo pidempään, ja nyt siihen on sopiva hetki. Tämä voi puhdistaa ilmaa ja kertoa kaikille, missä mennään.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jakso keskittyy raha-asioiden tasapainoon saattamiseen. Opit käsittelemään talouttasi entistä paremmin. Ymmärrät, kuinka rahaa ja aikaa kannattaa käyttää, ja missä tilanteissa saatat sortua tuhlailuun.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Sinun voi olla vaikea kontrolloida tunteitasi, ja saatat turhautua. Tämän tunnistaminen voi olla läpimurto, jonka avulla pystyt aloittamaan muutosprosessin. Kanna vastuu ja pohdi, mikä on parasta hyvinvointisi kannalta.

Jousimies 22.11.–20.12.

Saattaa tuntua, ettet pysty tekemään paljonkaan erään tilanteen hyväksi, mutta asia on toisin. Mieti, mitä haluat elämältä ja mistä asioista haluat eroon. Huomaat, kuinka päättäväisyytesi herää. Myös läheisen tuki koskettaa sisimpääsi.

Kauris 21.12.–19.1.

Asiat muuttuvat, kun näet muut sellaisina kuin he todellisuudessa ovat. Jos olet tuntenut itsesi onnettomaksi tietyissä sosiaa­lisissa tilanteissa, on aika hylätä piirit, jotka aiheuttavat pahaa mieltä. Pidä huoli omasta hyvinvoinnistasi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Päästä irti asioista, jotka ovat estäneet sinua toteuttamasta itseäsi. Silloin asiat loksahtavat paikoilleen. Sinun ei tarvitse tehdä mitään maata mullistavaa, sillä pienetkin parannukset voivat olla merkittäviä.

Kalat 19.2.–19.3.

Katseesi suuntautuu kohti tulevaa. Osaat päästää irti menneestä ja toivottaa uuden tervetulleeksi. Varaa aikaa akkujen lataamiseen ja itsesi hemmotteluun. Tarkastelemalla tilannettasi kauempaa pystyt asettamaan asiat uuteen tärkeysjärjestykseen.

Oinas 20.3.–19.4.

Hautautuneet aiheet tulevat nyt pinnalle. Onko jokin asia vaivannut sinua? Ei ole muuta mahdollisuutta kuin käydä käsiksi siihen. Avoimen keskustelun avulla voit vapauttaa itsesi menneisyyden taakasta.

Härkä 20.4.–20.5.

Jakso on muutosten aikaa, mutta ensin sinun täytyy päästää irti kehitystäsi haittaavista tekijöistä. Sinun pitää käsitellä jotakin suhdetta tai erään asennetta sinua kohtaan. Itseluottamuksesi kohennuttua tiedät paremmin, mitä kaikkea tulevalta haluat.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X